O. Cocugu
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------
hepsinin t.a.q...
-----------------------------bende hepsine t.a.q.a.y.ı.m. xD
-
100 gr çileğe yarım kilo hormon katan, zamanla hormonun tadını hafızama çilek tadı olarak yerleştirip, patateste de aynı hormonu kullandığından yediğim patateste çilek tadı olduğunu zannetmeme sebep olan bilinçsiz,beyinsiz,şerefsiz orospu çocuklarının da te a.koyim! :@
-
Bu millet hakediyor,iyi oluyor,versinler onlar oylarını X partisine,ondan sonra olacağı bu işte.....
-
yerebakan bunu yazdı:
Bu millet hakediyor,iyi oluyor,versinler onlar oylarını X partisine,ondan sonra olacağı bu işte.....
X parti yandaşı deilim ama bunla alakası yokki..eğer sen o adamalra o malı satamıyorsan neden bizim milletimize satıyorsun böyle bir zihniyette sorun var abi...illa para kazancak ya akıllı ya illa bir kazık atacaklar.. -
aga bunların dötüne hormonlu hıyar sokacan. piç kurularının önde saf tutanı bayrak tutanları aq ibneleri
-
X,yada Y partisi degil olay.Bügün bunlar vardıda dün yokmuydu.Burdaki önemli olay insanın materyalist olmasından kaynaklı diger bir insanın hayatının hiçe saymasıdır. Hemde sadece kendi çıkarları uğruna sadece maddiyat için.Bu tanı bireyler üzerinde yapılan testlerden ortaya cıkan sonuclar olsaydı kişiye anti sosyal kişik bozukluğu tanısı konulurdu yani halk dilinde psikopat.Bunun çogul oldugunu varsayarsak aslında toplumlarda %3 ile 5 arası olması gereken bu hastalar neden bu kadar çok ? Burdaki öneli sorun bu kişilerin çıkar ugura hayatları hiçe sayan bir anlayısa nasıl büründükleri.Psikopat çocukluk yıllarında çevrenin etkisi ile ortaya çıkan bir kişilik bozukluğudur.Peki bu insları hasta eden ne ? Tabiki maddiyat.Hiç bir farkı yok çünkü digeri kilinik hasta bir digeride hasta birini cevresi etkiliyor digerini para ancak burda yine kişi para ile birlikte dolaylı olarak cevresinden etkilenmiş oldugunu görüyüoruz.Buda para kazanma hırsı sadce bu etkilşimi tetiklereyek bu hastalı ön plana cıkarmış.Kişilik bozukluklarının tedavisi yoktur imha edilmeleri gerekir yada ömür boyu hapis burda iş adalete,denetleme kurumlarına düşer ardından bizlere.Hep birlikte bunları imha etmemiz gerekli.
-
hepsi orospu çocuğu usta yasağında amına koyuyum
-
arkadaş adamlarda haklı
bize verecek burda domatesi 25 ykrden atıyorum.Rusyadan en aşşağı 1 ytl den alır.Siz ticaret yapsanız cebinizi mi? yoksa milletinizi mi düşünürsünüz ??
fakat hastalıklı ilaçlı, şerfsizce yapılan ticarete bende diyorum O... Çockları die
-
küfür yasagının delindigi bir konu olmuş tebrik ediyorum underzero
sanırım serinkanlılık ve profosyonellik onlar öyleyse bizde böyleyiz (geçici) coşkusu ile uçup gitmiş bulunuyor...
tahribatımızın hergeçen gün daha iyiye gittigini düşünürken nitelik mi nicelikmi sorusunu aklımıza getiren siz sevgili underzero küfürbazlıgı tetiklememeniz gerekseydi neler yapardınız aklıma geldi hatırlatma geregi duydum...
iyi çalışmalar...
-
Ne gaza gelmiş millet bea.