O. Cocugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    system22
    system22's avatar
    Erkek

%100 doğru ve süper yazmışsın Helal

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    sadece çok doğru..

since 2005 // tbt
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    Rebelist bunu yazdı:
    -----------------------------
    baron_27 bunu yazdı:

Rebelist bunu yazdı:
    olacaksaniz adam akilli is veren olun g.t veren olmayin under fena dolmus iyi yapmis cunki hakli ...
    iyi yapmış da ne değişiyo ki?

adamlar ülkelerine girmeden önce tahlil yapıyorlar kalıntı bulunca almıyolar. tr'de tahlil yapan yer var mı? daya vatandaşa gitsin :S

onların analarının suçu yok bunun için oruspu değil anaları,  o işi yapanların kendileri oruspudur:S

Hocam, simdi mesela pazara ilgili ilce belediyesi kontrole geliyor fakat adam güzel mallari sergiliyor bu mart 31 cekiyorsa tahribat ne yapsin misali :) belediye ne yapsin ki adam onlemini aliyor gonderiyor, rusvette extrasi tabii.
    ben sebze halini de bilirim, pazara da çok gittim. hiç belediyeden mal kontrolü yapan bi ekip görmedim. kontrole gelen ekip tahlil mi yapıyo, kanserojen madde kalıntısı tespiti için?  bence yok hiçbiyerde.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hiçbirşekilde bir denetim yok  yahu bozuk malları milete yedirmeyeçalışan zihmniyetten ne beklersin

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    % 100 dogru
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcksystem
    Fcksystem's avatar
    Erkek
    Tebrikler zero <3

Latte > AMD Readon HD 7990 praying > Intel Core i7-3970X kitty kitty > idiot idiot.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

evet acik acik yaziyorum,

3 kurus kar etmek icin bu milleti zehirleyen, bu milletin gelecegi ile oynayan herkese sesleniyorum ve acik acik sansursuz sekilde yaziyorum.

HEPINIZ OROSPU COCUGUSUNUZ.

belki anenizin babanizin bunda bir sucu yoktur, zira anneler kutsaldir hayatta ne yapmis olurlarsa olsunlar,

onlarin tek istedikleri evlatlarinin bu ulkeye faydali birer evlat olmalarini istemekti.

ama siz anne gibi degerli o insanlarin sizler icin yaptiklarini hice sayip

bahcesinden meyvesini kopardiginiz komsunuzu, cocukluk arkadaslarinizi, size okuma yazmayi ogreten ogretmeninizi, cikolata caldiginiz ve yakalandiginizda cikolatayi ucretsiz veren bakkal amcanizi, terlediginizde muslugundan su ictiginiz cesmeyi yaptiran hayir severi ve hayatinizda ne kadar iyi insan varsa

onlarin sizin icin yaptigini hice sayarak onlari zehirlediniz.

ve bunu yaparken 3 kurus kar etmenin hirsi gozunuzu oyle bir kapatti yaptiginizi gormediniz ve evlatlariniza iyi bir gelecek vermek icin onlari bu ulkeye faydali bir insan olmasi icin onlari en iyi okullara en iyi ogretmenlere gonderdiniz.

iste bu yuzden sizler birer OROSPU COCUGUSUNUZ.

bunun baska bir aciklamasi, baska bir tanimi yok.

bencilligin baska bir tanimi yok.

kendi evladinizi hayatinizi dusundugunuz kadar bu ulkenin guzel insanlarini dusunmediniz, bu ulkenin gelecegi olan diger cocuklari dusunmediniz.

yasam haklarina tecavuz ettiginiz icin, insanlarin gelecegi ile oynadiginiz icin, paranin herseyi satin alabilecegini dusundugunuz icin,

her seferinde bunun sebebini bozuk duzene atarak kurtulmaya calistiginiz icin ve her seferinde hakli oldugunuzu sandiginiz icin

siz kimsiniz ?

3 kurus icin avrupaya satamadiginiz meyveyi sebzeyi Turk halkina yedirdiginiz icin,
    3 kurus kar icin kimseye satamadiginiz kansorejenli mallari Turk halkina sattiginiz icin,
    3 kurus para icin ucuz olsun yine aliriz mantigiyla adi adi tibbi malzemeler kullandiginiz icin,
    3 kurus icin merdiven altlarinda halki zehirleyecek oldurecek urunler imal ettiginiz icin,
    kendinizin veya ailenizden birinizin yemeyecegi yedirmeye kiyamayacaginiz gidalari 70 milyonluk bir Aileye yedirdiginiz icin,

sizler evet sizler butun bunlari yapanlar

HEPINIZ OROSPU COCUGUSUNUZ

ve bunda annenizin babanizin hicbir sucu yok...

sevgilerimle

underzero

çok başarılı her kelimesinin altına imzamı atarım açık açık yazmışın harika özgürlük budur diyorum ve bişey soruyorum

aynı şeyleri biz neden yazamıyoruz ? yada yazmak için illaki birilerinden izinmi almamız gerek bunu ögrenmek istiyorum

biliyimde benimde yazcak çook şeyim var olmuyo böle 1 kişinin çıkıp bişeyler için cabalaması yardım etmek lazm birlik olmak lazım yardırmak lazım.

hadi selametle.. 

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    abi nekadar dolmuşsun :S
    adam doğru söylüyoo kimse farkında deil ama her yediğimiz üründe kansorojen madde var.

dikkat edin kilosu bilmem kaç ytl olan gerçek kıyma et ürünleri süt ürünleri vb ürünler nasıl cok ucuz fiyata satılabiliyooo bunu hiç sorguladınızmı ben çok aşırı dikkat ediyorum. bi çok şeyi evimde kendim yapmaya çalışıyorum sağlıklı olsun diye. dışardan evime doğum günü için dahi yaş pasta almıyorumkendim yapıyorum çünkü imal yerleri ile satış yerleri aynı yerde deildir bir çok yerin nasıl yapıldığını göremiyorsun çok kötü koşullarda yapılıyooo...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    başlığı görünce kesin çzömezin biri açmıştır dedim içeriğe bakınca hakkaten orospu çocuğularmış demek bize sattılar hea vay amk

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    byburak bunu yazdı:

çok başarılı her kelimesinin altına imzamı atarım açık açık yazmışın harika özgürlük budur diyorum ve bişey soruyorum

aynı şeyleri biz neden yazamıyoruz ? yada yazmak için illaki birilerinden izinmi almamız gerek bunu ögrenmek istiyorum

biliyimde benimde yazcak çook şeyim var olmuyo böle 1 kişinin çıkıp bişeyler için cabalaması yardım etmek lazm birlik olmak lazım yardırmak lazım.

hadi selametle..

konuyu belki hortlatmis olacagim ama,  

belki yardimci olur yazdiklarim, bazen haksizliklar karsisinda tutamaz insan kendini haksizligi gorur ama birsey yapamaz

benimde yapabilecegim sadece yazmak, yalansiz dolansiz icimden geldigi gibi yazmak

yazmadan once arastirmak okumak

ama susmamak susmak cozum degil cozumsuzluktur. susmak bir silah degil acizliktir. susmak boyun egmektir haksizliklara

susman gereken yer haksizlik karsisi degil

susman gereken yer bilmedigin konu oldugu zaman konusmamandir. 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 17921 Toplam Mesaj: 117