O. Cocugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

oc lara hakaret olmadı mı bu şimdi, yakıstıramadım under abi :)

saka bi yana.. insanda seref olmayınca bole oluo işte. ustune bide egitimsiz olunca tamam.. yanlıs anlasılmasın, egitimden kastım uni, fln degil. onlarıda gorduk, cerrahpasada okuyup, daga pkk ya yardım etmeye cıkanları.. ne diim artık insanların yaptıgı hiç bişe sasırtmıyo beni. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

evet ceylan derisi koltuklarda götlerini yaya yaya oturan şerefsizler bunlari kendilerine coluğuna cocuguna yedirmezken..Sefil aç yoksul hak görmezlikten gelinerek üretime ve tüketime aynen devam ediliyor bu gidişe dur diyecek bir insan evladıda malesef mevcut değil... Bunlarin vucuda ve insan bedenine verdiği yıkıntı ne yazikki hemen farkedilmiyor sonradan karşımıza kanser ve çeşitli hastalıklar olarak çıkıyor.. Hal böyleyken bunlara Bende kısaca

Hepiniz <<O-R-R-R-R-O-S-S-S-P-U    Ç-O-C-U-Ğ-U-S-U-N-U-Z>>

diyorum..

Saygılarımla Darkii

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek

Bu arada konu aklıma gelmişken KUTSAL DAMACANA filmindeki replik aklıma geldi...

Şafak abinin lafı bu konuya cuk oturuyor işte Memleketi soydun ipnenin evladii...Orrrrrrospu Cocukları derken uzatısı..

Aynen yerine gitmiş bence

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    abi ben bunu anlamadım analar kutsaldır deyip orospu çocuğu demek  tezat deilmi :))))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    Benden sana bir rep+ Bunların hepsi  OROSPU ÇOCUĞU..

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    bencede bunların hepsi kiburda uzun zamandan beri küfür edemiyodum içimde kalmasın fırsatını bulmuşken edeyim bunların ALAYI ORrrrrrrrrrrrrrrRosPpuuuu çocuğu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmaman
    osmaman's avatar
    Erkek
    bence bunlara orospu çocuğu bile diyemeyiz. benim tanıdığım bir kaç tane orospu var ve iddia ediyorum hepsi bunlardan benim gözümde daha şereflidir. çünkü onlar bu işi zevk yada çok zengin olmak için yapmıyor. sadece yaşamak için, hayatlarını idare ettirebilmek için yapıyor. Hepsini Allah bildiği gibi yapsın.

İmza mı? O da ne demek?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    abi kusura bakmada bunlar o.ç. denilmeye bile layık değiller. o.ç. larında bıle bıraz onur olur bunlarda o da yok..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    hepsinin t.a.q...

İNADINA TeXaS..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    iyiki sebze tüketmiyrum..bu şekil zihniyetinde ta a.q..gözleri gördüğü halde halen sesini cıkarmayan zihniyetinde a.q..

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 19052 Toplam Mesaj: 117