O. Cocugu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

''Aklıma, başrollerini karadenizin mizahi karakterleri, Temel ve Dursun'un paylaştığı ünlü fıkra geldi...

-Durun lan orospu çocukları
    -Beni tanıdılar sen kaç

Repliği, birçok orusbuçoçuğunun tanınmasına sebebiyet verdiği için şerefsizliklerini göz göre göre yapmalarını sağladı. İlk ileti, birçok durumu özetler nitelikte. Söz konusu orusbuçocukları tanıdık ve hep aynı yüzler...

Orusbuçocuğunun kelime anlamı, annesi yüzünden bu damgayı yemiş özneleri tasvir ediyor olsada, gerçek orusbuçocukları; annesi bu yola düşmüş olmasa bile kendini orusbuçocuğu yapacak eylemi gerçekleştirmiş orusbuçocuklarıdır...

----------------------------

zuhahaha :D

keşke öyle kolay ele verseler yakayı

Yapay zeka, zeka değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    hasansabah bunu yazdı:

hasansabah, 08/06/2008 1:36:00 AM tarihinde 24 saat sureyle underzero tarafindan banlandi. Banlanis Sebebi: yedigim domatesleri sindirdim de senin yazdigini sindiremedim, ozelden soranlara acikladim neden konu basligini degistigini, sirf yazi yazmis olmak icin mesaj atmayin, birde bana laf sokmaya calismis.

özelden soranlara cevapladında ben nerden bileyin senin özelini? laf sokmaya calışmıyorum. sırf yazı yazmış olmak için mesaj atmıyalım onada eyvallah. sen eşek kadar konu actın sövdün sırf konu açmak için açmadın ülkemizin yönetimi degişti refaha cıkdık sayende onada eyvallah.

Hasan Kardeşim Under Üstat Gayet Sinirli Bu akşam, Sende Az Sivri Dilli Değilsin, Banını açmakla Gayet Oturaklı büyüklük göstermiş, Kanaatimce Şansını Fazla Zorlamazsan Güzellik etmişsin sayarım. ;)

Burada Konular açıyor Tahlillerde Bulunuyoruz Elbette Bu yazılanlar la Ülke Kurtulmuyor, Ama Birbirimize bir şeyler Anlatarak Aydınlatarak Birbirimize Yaptığımız Güzellikler, Yarınlarda Bize hepimize Yansır diye Düşünerek Parmaklara Zahmet veriyoruz ve yazıyoruz, Lütfen ortamı germiyelim Tatlı tatlı Huyumuzda Suyumuzda Sonuna kadar Devam. ;) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

persian bunu yazdı:
    Hazır konu açılmşken bende bişiler yazayım.. Abimin arkadaşı dış ticaretle uğraşıyor.. Ve adamın direk söylediği temiz mallar meyveler sebzeler 1.c, kalite yurt dışına,2.ci kalite sosyetik yerlere  3.c, kalite çöp die kenara ayrılan kısmı bizim milletimize... Üstelik gümrük birliği denen aptallık yüznden bir dünya vergi ödüyoruz... Bunlar yetmiyor biz sıfırlarını gönderiyorz 3.cü kalite yetmemiş gibi ucuz diye yurtdışında çöplerdeki kalitesiz şyleri bizim ülkemize sokuyorlar...

En basit örneği yumruk büyüklüğündeki yumurtaları yada çift sarılı yumurtaları Kemal Unakıtan,, Tayyip oğlunun gemicğiyle yurtdışına gönderirken cin kadar sağlıksız olanlar Türkiyede kalıyor...

Tarım ülkesiyiz 4 iklim var ama bi boka yaramıyor.. BOr madenlerinin yüzde 70 bizde ama kullanamıyorz.. Neden işte Underzonun yazdığı gibi o.ç. ları yüzünden...

Hocam aslında dışa sattığımız da meçhul yani dışa satılanın ülkeye bi faydası yok.  Geçen yıl erasmusla ispanyadaydım. İsrailli bir adamla konuşurken çok ilginç bir noktaya değindi. Havadan sudan konuşurken laf dönüp dolaşıp bizim ülkenin pazarlarına geldi. Adam pazarlarımızdaki ürünlerin zengin kaliteli ve güzel olduğunu söyledi. Ben şaşırarak nasıl yani diye sordum. O da ihracatınız fazla gelişmediği için dedi ve ekledi. Bir ülkenin gelişmişliğini görmek istiyorsan semt pazarlarını incele dedi. Demek istediği kaliteli ürünlerin içerde kalmaması gerekliliğiydi. Bu yönden hiç düşünmemiştim. Haklıydı ama bizim ülkede halkımız da kaliteli birşey tüketmiyor ki.

Avrupada kullanılabilir tarım arazileri oldukça kısıtlı ve sürekli artan nüfus yüzünden ihtiyacı karşılayamıyor. Bu yüzden ucuz işgücü ve verimli toprakları olan bizi araç olarak kullanıyor. Kısacası tohumu onlardan, toprağı emeği bizden. Yıllar önce genç iş gücümüzü kullandılar, hala kullanıyorlar. Şimdi ise kullanılma sırası topraklarımızda. Armudun iyisini tabii onlar yiyecek. Bunu fırsat bilen bazı o.ç ları da yerli sermayeyi kullanarak ürettiği ürünleri gemilerle dışarı pazarlayıp kendi kesesini dolduracak. Ülke değil kendisi büyüyecek büyük o.ç olacak...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Symbian
    Symbian's avatar
    Erkek
    ExcellencE bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

''Aklıma, başrollerini karadenizin mizahi karakterleri, Temel ve Dursun'un paylaştığı ünlü fıkra geldi...

-Durun lan orospu çocukları
    -Beni tanıdılar sen kaç

Repliği, birçok orusbuçoçuğunun tanınmasına sebebiyet verdiği için şerefsizliklerini göz göre göre yapmalarını sağladı. İlk ileti, birçok durumu özetler nitelikte. Söz konusu orusbuçocukları tanıdık ve hep aynı yüzler...

Orusbuçocuğunun kelime anlamı, annesi yüzünden bu damgayı yemiş özneleri tasvir ediyor olsada, gerçek orusbuçocukları; annesi bu yola düşmüş olmasa bile kendini orusbuçocuğu yapacak eylemi gerçekleştirmiş orusbuçocuklarıdır...

----------------------------

zuhahaha :D

keşke öyle kolay ele verseler yakayı

:D:D

o zaman her küfür ettiğimizde ''banamı seslendin'' die biri çıkar be önümüze:D

(sözüm tbt'den dışarı;) )

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    ben anlamıyorum ki seçen sizler küfür eden bizler sonuçta biz bir milletiz ama bunlar daha ne ki underzero arkadaşım neler var neler

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    hakkaten  ben bunu siteye kocam ındex olarak atam güzel yazı

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Valla abi adamlarda bu yuzune tukurulse yagmur yagmıs gibi davranma durtusu varken, halkımızda da seveni degil de s.keni sevme tutkusu varken ne bilim bosuna kendimizi geriyor oluyoruz ama haklısın sen germe ben germeyeyim ulkeyi cakallara direk teslım mi edelim? Ne desem eksik, yanlıs

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    Valla abi adamlarda bu yuzune tukurulse yagmur yagmıs gibi davranma durtusu varken, halkımızda da seveni degil de s.keni sevme tutkusu varken ne bilim bosuna kendimizi geriyor oluyoruz ama haklısın sen germe ben germeyeyim ulkeyi cakallara direk teslım mi edelim? Ne desem eksik, yanlıs

Ne Kadar Güzel bir Yorum, Teşekkür ediyorum. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bir kaç Sene önce ASkerin ( MEhmetçiğin ) Kanını Yalakalık olsun Diye Satan Şimdide Vatandaşını Satıyor.. Başka diyece k birseyim yok..

Not:  TSK nın Gelişmesi Bazılarının Umrunda değil neden mi ?  Babası İle Oğlu ABD de KArısnı Alıp KEndiside oraya gidecekte ondan..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

gkhn759 bunu yazdı:

Ne Kadar Güzel bir Yorum, Teşekkür ediyorum. 

Rica ederim, herzaman:D 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
Toplam Hit: 19058 Toplam Mesaj: 117