Risale-İ Nur"A Eleştirel Bakış (Risale-İ Nur"Un İçyüzü)
-
ozaman sende diğer mesajların gibi konuyla ilgili konusacaksın. belden aşagı vurmayı hakedecek ukalalıklar yapmayacaksın. uslupla ve konuyla alakalı herseyi soyleyebilir her kez evet. ama senin gibi biri bana gule gule tarzı konusamaz anladınmı hoca!!
-
nukeshore bunu yazdı:
-----------------------------
ozaman sende diğer mesajların gibi konuyla ilgili konusacaksın. belden aşagı vurmayı hakedecek ukalalıklar yapmayacaksın. uslupla ve konuyla alakalı herseyi soyleyebilir her kez evet. ama senin gibi biri bana gule gule tarzı konusamaz anladınmı hoca!!
çok mu kızdın evet ben benim gibiler sana o lafı diyemez değmez dimiedebinle konuşsaydın o kelimeleri kullanmasaydın o cevabıda almazzsın şimdi kalkmış bunu söylüyorsun
-
diyemez tabiki senin gibi biri bana bunu. uzerine alınman senin sorunun kişisel bir sey dememiştim. uzatma kişiselleştirme bana değil fikirlerime dil uzatki yerinde kalsın o dilin.
-
Hakaretle nereye varacağız acaba ?
-
wehset bunu yazdı:
hepınız toplansanız o eserın %1 ı kadar bı eser olusturamazsınız
-----------------------------tartışmayı başlatacak ilk postu attın. tebrik ederim xD
-
HaRuKa bunu yazdı:
-----------------------------ne halin varsa gör! Cehennemde yan o zaman ne diyeyim.... :)
avatardan ruh halinin manevi dünyanın nekadar kara fitne fucur olduğu belli zaten pek bi'şey söylemeye gerek yok... :)
sen şimdi sinir stres de yaparsın... çok sıkarsan kendini git bir bardak su iç emi :) hadi iyi tartışmalar..
ilham ve vahiy arası olan şey nedir bu adam peygambermiki vahiy gelsin buna
ilham geldiği doğru olabilir her ilhamı gelen yazar böle şeyler piyasdada örnekleri çok bu sadecebiraz fazla ilhamlanmış uçmuş
bunu sonradan gördüm :) yazdığım cevaplara acıdım.... yeminle... bir insan ancak bu kadar cahilliğini gözler önüne serer :)
ilham ve vahiy arası olan sey nedir peygamber mi ki? soruya bak (: Zaten vahiy dememişim arası... ara kelimesinin en manaya geldiğinide bilmiyorsan böyle konular acıp kendini hırpalama... :))
kolay gelsin....
-----------------------------hoca senin avatarındanda ne oldugun belli oluyo
beyni bo$ bi ku$ PENGUEN !
-
nukeshore bunu yazdı:
-----------------------------diyemez tabiki senin gibi biri bana bunu. uzerine alınman senin sorunun kişisel bir sey dememiştim. uzatma kişiselleştirme bana değil fikirlerime dil uzatki yerinde kalsın o dilin.
vay tehdit ediyo bide dilimimi kesicen bırak bu işleri klavye delikanlılığı yapma efendi ol olamıyosan da susbaktıki olmıuyo tartışma adabını bilmiyo hemen hakaret tehdit karnımız tok bunlara çok gördüm senin gibileri.
not : postlaraa bak bunu başlatan sensin.
-
susss adam sansınlar. fikirlerin vs değil bana karsı soyemiş oldugun soz için soyledim ben o sozleri sana. uzamasın diye kısa kesiyorum.
(ha klavyenin ardında değilim bu arada acık adresi pm ne atıyorum)
-
heh sonunda kan govdeyi goturecek hale getirdiniz yani
aferim
konuyu kilitliyorum. bi tartismayi ogrenemediniz. varsa yoksa kavga edeyim, laf sokayim, bagirayim cagirayim.