Risale-İ Nur"A Eleştirel Bakış (Risale-İ Nur"Un İçyüzü)
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------
wehset bunu yazdı:
hepınız toplansanız o eserın %1 ı kadar bı eser olusturamazsınız
doğru dini tahrif etmek bu derece uydurmak kolay iş değil biz yapamayız
-----------------------------Demodor rocks ... :)
Kardeşim demiş denmesi gerekeni .
Onun haricinde kendini peygamber zanneden sapkının kitabını da "İslâm âliminin kitabı" diye okuyorsunuz ya , hakkaten "eğitim şart!" yani .
-
Chingis bunu yazdı:
-----------------------------Demodor bunu yazdı:
wehset bunu yazdı:
doğru dini tahrif etmek bu derece uydurmak kolay iş değil biz yapamayız
-----------------------------Demodor rocks ... :)
Kardeşim demiş denmesi gerekeni .
Onun haricinde kendini peygamber zanneden sapkının kitabını da "İslâm âliminin kitabı" diye okuyorsunuz ya , hakkaten "eğitim şart!" yani .
-----------------------------Evet Hz. Muhammed değil de neden bu kişiye zamanın bedisi dediklerinide anlamış değilim.
-
baksa bi upload sitesine upload edebilirmisiniz
bakalim yine neler sacmalamislar ..
-
bu konuyu dağıtmak lazım :|
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------bu konuyu dağıtmak lazım :|
http://www.youtube.com/watch?v=KS31R1LJrJU
-----------------------------konuyla bi bağlantı kuramadım ama video çok komik yorumlarıda okuyun sonradan giren kırmızılının içine elvis kaçmış diyolar puaheh :D
-
wehset bunu yazdı:
-----------------------------Simdi eger muslumansanız bir tek allah a ve peygambere inanmanız lazım, simdi soruya geliyim;
Neden bu said nurdi denen adamın yazdıgı bu kitapcıklar bu kadar kutsallastırılıyor, cemaatlerde falan zorla okutuluyor? Bunu sadece bu muride sormuyorum bilen
varsa lutfen bana mantıgını acıklasın? YAni hwm allah hem Muhammed deip bunu nasıl yapıolar???
-
gkhn759 ın değindiği nokta çok önemli.. Ben de merak içerisindeyim aydınlatacak varsa buyursun..
Kur'an-ı Kerim varken üstelik, bu kitabın bazı çevrelerce kutsallaştırılması ne kadar gereksiz ! Dogmatik olmuş artık.
-
genel izlenimim : Bu kitabı okuyanlar fethullahçı insanlar...Kendileri kitabın yazarınıda fethullahıda peygamberleştirmişler.Kur an dan çok bunu okuyolar.Hatta bi çok gence Kur an dan önce bunu okutuyolar...Ne diyelimki
-
soleninlen su bende tam olarak emindegilim ama..
kurani kerimi tefsirini bile anlak zor heralde bole yorumlari cikiyor galiba.. :/
-
wehset bunu yazdı:
-----------------------------tamamen katılmasam da destekliyorum.Demodor hoca yine tam gaz...
Aslında bu konuyu hakaret etmeden keske tartısabilsek ama hakaretler,kufurler havada ucusunca da olayın b*k cıkıyor ne yazık kı,,,