folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

erken yatın sabah zınk diye uyunaırsınız ben öyle yapıyorum.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yok öyle bi dünya :D bi işim olmasın yataktan cıkamıom , gerçi pharmation la biraz daha zinde hissediyorum artık o ayrı 

ilk 2 gün iştah kesti şimdi iştah açtı napcam bilmiom rejim şart :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    PanxeR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yok öyle bi dünya :D bi işim olmasın yataktan cıkamıom , gerçi pharmation la biraz daha zinde hissediyorum artık o ayrı 

bir rahatsızlık varsa bilemem ama normal şartlarda biyolojik saat vardır. belirli bir süre ne yaparsan vücut onu programlar.

mesela hergün saat 3 de uyursan bir süre sonra geç kalkmış bile olsan saat tam 3 de bir uyku gelir. direnip uyumazsanda uyumamamya başlarsın. uykusuzluk problemlerinin başında  düzensiz yaşam tarzı geliyor.

özellikle vardiyalı çalışanlarda vardır bu. düzene uyamazlar. mesela kutuplardaki insomia uykusuzluk hastalığıda devamlı karanlıkta uyuyan bir kişinin hiç güneş batmamamsından uykuya dalamaz. kısa tanımı bu.

hergün aynı saatte yatan ve kalkan kişiler için  sorun yok.

ilaçla kendinizi mahvetmeyin( özel bir durum yoksa yineliyorum)

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    HoLyCat bunu yazdı
    AyTiFix bunu yazdı

hocam iyi guzel demissin ama bunlar bobreklerde ve karacigerde hasar birakmasin. yan etkilerini iyice inceledin mi?

Hocam Supradyn ilac oldugu icin zarari var. Pharmaton ise tamamen bitkisel olduğu icin Supradyn e göre zararsiz.

Uydurmayın :D ikisi de besin takviyesi ikisinin de içindeki vitaminler mineraller aynı birbirinden zerre farkı yok. Miktarı farklıdır birinde çeyrek miligram fazladır, birine ekstra bi de X vitamini Y minerali koymuşlardır o kadar. Yoksa supradyndeki B ile pharmatondaki B arasında hiçbir fark yok. Kokteyldeki miktar farklı ya da bazısının üstüne krema da sıkıyorlar, başka bir şey yok kısaca.

izzmarit tarafından 22/May/14 00:29 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

bir rahatsızlık varsa bilemem ama normal şartlarda biyolojik saat vardır. belirli bir süre ne yaparsan vücut onu programlar.

mesela hergün saat 3 de uyursan bir süre sonra geç kalkmış bile olsan saat tam 3 de bir uyku gelir. direnip uyumazsanda uyumamamya başlarsın. uykusuzluk problemlerinin başında  düzensiz yaşam tarzı geliyor.

özellikle vardiyalı çalışanlarda vardır bu. düzene uyamazlar. mesela kutuplardaki insomia uykusuzluk hastalığıda devamlı karanlıkta uyuyan bir kişinin hiç güneş batmamamsından uykuya dalamaz. kısa tanımı bu.

hergün aynı saatte yatan ve kalkan kişiler için  sorun yok.

ilaçla kendinizi mahvetmeyin( özel bir durum yoksa yineliyorum)

doğuştan biyolojik saatim bozuk , her gün farklı saatlerde uykum gelir, bir günde 26 saat olsa belki tam olacak bana

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

bu tarz ılacların hepsını kullandım pharmaton hikaye fiyatı yüksek eczacıların kaktırması sonucunda alır ınsanlar.

pharmaton kullandım bır faydasını goremedım. 

benexol b 12 komplek vitamınıdır herseyın ozu bu . birde supradynle tamamlarsanız cok ıyı olur supraydn ve bundan sasmayın, efervesan allday tabletı yada dırekt normal sıyah supradyn hepsı kullanılabılır. 

benm uyku duzenım bozuldugunda yada cok uykusuz  kaldıgım zamanlarda 2 saat uyku uyuyacagımdad 2 tane benexol atıyorum 2 saat sonra zınk dıye kalkıyorum. 

herseyden once metabolizmada başka sorunlar varsa fazla uyku ve rahatsızlıklara neden olur ıstedıgınız kadar vıtamın alır bır ıse yaramaz. 

ıdrarda renkten bahsedersek , vitaminler vucutta tuzlar ve organik maddeler gibi değiller fazlası idrarla atılır .bu haplardan fazla almanın anlamı yok idrar oluyor .

hepsi atılmaz hocam a,d,e,k vitaminleri vücutta depolanır dısarı atılmazlar. bu ilaçlardada mevcut bunlar, k vitamini yok sanırım bi. uzun süreli kullanımları tavsiye etmem açıkçası

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

sırf uyku düzeni yapıcam diye saat 11 de yatıp gece 3 de kalktığımı biliyorum, benim saat son derece bozuk hocu :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fikrettin
    fikrettin's avatar
    Erkek

Ben hala zınk diye uyku nasıl alınır onu düşünüyorum...

Peki, Zeki Müren'de bizi görecek mi?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    fikrettin bunu yazdı

Ben hala zınk diye uyku nasıl alınır onu düşünüyorum...

Oraya virgül konmamasına takılmışsın da, imzandaki "de" ayrı olacak :P

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    AyTiFix bunu yazdı

hocam iyi guzel demissin ama bunlar bobreklerde ve karacigerde hasar birakmasin. yan etkilerini iyice inceledin mi?

Hocam Supradyn ilac oldugu icin zarari var. Pharmaton ise tamamen bitkisel olduğu icin Supradyn e göre zararsiz.

Uydurmayın :D ikisi de besin takviyesi ikisinin de içindeki vitaminler mineraller aynı birbirinden zerre farkı yok. Miktarı farklıdır birinde çeyrek miligram fazladır, birine ekstra bi de X vitamini Y minerali koymuşlardır o kadar. Yoksa supradyndeki B ile pharmatondaki B arasında hiçbir fark yok. Kokteyldeki miktar farklı ya da bazısının üstüne krema da sıkıyorlar, başka bir şey yok kısaca.

Yıllardır ilaç sektöründe olan birisi olarak, neyin ne olduğunu az çok biliyorum..

Hiç bir bilgin yok ise, vademecum yada Rxmediapharma tarzı yazılımları açıp etken maddelere bakabilirsin.

Lanet olsun atomuna fiziğine kimyasına, ben bırakıp gidiyorum..

HoLyCat tarafından 22/May/14 08:57 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 25805 Toplam Mesaj: 151