folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Arkadaşlar etki ediyorsa bende alım ölü gibi 10 kadar uyuyorum kpss hazırlanıyorum ama uyu uyu nere kadar hergün halsizlik ve sıkıntı var.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    MustyKTE bunu yazdı

konuyu okudum , çektim gittim eczaneye bugün saat 10 gibi . 
    pharmaton önerdi onu aldım (39.50) .. 
    10.30 gibi salladım bitane. işte o kadar :) 
    Henüz zınk lık bi durum yaşamadım. bekliyoruz.. 

bende 3 gün önce öğlen 39 liraya aldım her sabah atıyorum bir tane bakalım ne olacak.

değişik birşey görmedim ama sadece öğlen acıktığımda titreme tutuyordu o yok oldu.

onun dışında boruya filan etkisi yok :D

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

aldım bakalım supradyn bugün 3. gün 3. kez aldım öyle idrarda değişiklik filan yok, akşamları uykumu getiriyor sabah uyandığımda daha rahat hisssettiğimi söyleyebilriim placebo mu bilmiyorum

echo "imzanız özel karakter içermemelidir";
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı

aldım bakalım supradyn bugün 3. gün 3. kez aldım öyle idrarda değişiklik filan yok, akşamları uykumu getiriyor sabah uyandığımda daha rahat hisssettiğimi söyleyebilriim placebo mu bilmiyorum

Placebo tabi ki hocam, pharmatonda gingseng vs var sanırım o belki biraz etki eder ama supradinin etkisi olacağını sanmıyorum. Ben vitamin eksikliği için kullanıyorum yoksa ağzımda yara çıkıyor, bi kaç gün sonra idrarın kokusunu da anlarsın :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    MustyKTE bunu yazdı

konuyu okudum , çektim gittim eczaneye bugün saat 10 gibi . 
    pharmaton önerdi onu aldım (39.50) .. 
    10.30 gibi salladım bitane. işte o kadar :) 
    Henüz zınk lık bi durum yaşamadım. bekliyoruz.. 

her gün düzenli aynı saatte almak gerek ilaç gibi. bakalım sen kalkınca olan belirtileri söyle.

benim problemim rahat rahat uyusam da sabah çok zor kalkıyorum uykumu alsam bile daha da uyumak istiyorum işte de başladım problem oluyor 2 defa az daha dolmuşu kaçırıyordum.

şöyle özet geçeyim , tüm gece nöbetteydim, gece zorlu geçmedi bir ara uykum geldi , 3.00 da sandalyede uyudum 6.40 da uyandım. şuan hala nöbetteyim kahvaltı yapmadım kendimi yorgun hissetmiyor gibiyim, uykum da yok. kahvaltı yapıcam birazdan ve hemen atacam bi kapsül . 
    akşam gene yazarım :)

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

sabah 9 gece 2-3 e kadar pc başındayım günde max 5.5 saat uykum var

hiç de enerji kaybım yok

sigarayı bırakalı 4 ay felan oluyo =)

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

pharmation aldim bakalım etkisi nasil olucak.  eczanem bir ay pharmation bir ay supradin al dedi böylece birbirlerinin eksiklerini tamamlarmış kendisi de parmaon kullanıyor imiş. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Spor önemli arkadaşlar 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

Spor önemli arkadaşlar 

yatmadan once 5 - 10.dk ordek yuruyusu, sonra taş gibi kesintisiz 4 saat uyku. oncesinde 1 2 su bardagi su iciyorum. o kadar ;! kimyasala mi bagladiniz noluyo o.O besin guplarindan yetersiz mi besleniyorsunuz?
    mevsim sebze, meyve et sut peynir zeytin balik tahil grubu su kuruyemis olabildigince.
    tabi asgari ucretle ne kadar olabilirse. laan prematuredogan. @%&%$

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

ŞU SATIN ALANLARDAKİ SON DURUM NEDİR YAZSSINDA BİZDE ALAK GARİ :)

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 24394 Toplam Mesaj: 151