Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
Arkadaşlar etki ediyorsa bende alım ölü gibi 10 kadar uyuyorum kpss hazırlanıyorum ama uyu uyu nere kadar hergün halsizlik ve sıkıntı var.
-
MustyKTE bunu yazdı
konuyu okudum , çektim gittim eczaneye bugün saat 10 gibi .
pharmaton önerdi onu aldım (39.50) ..
10.30 gibi salladım bitane. işte o kadar :)
Henüz zınk lık bi durum yaşamadım. bekliyoruz..bende 3 gün önce öğlen 39 liraya aldım her sabah atıyorum bir tane bakalım ne olacak.
değişik birşey görmedim ama sadece öğlen acıktığımda titreme tutuyordu o yok oldu.
onun dışında boruya filan etkisi yok :D
-
aldım bakalım supradyn bugün 3. gün 3. kez aldım öyle idrarda değişiklik filan yok, akşamları uykumu getiriyor sabah uyandığımda daha rahat hisssettiğimi söyleyebilriim placebo mu bilmiyorum
-
ZoRKaYa bunu yazdı
aldım bakalım supradyn bugün 3. gün 3. kez aldım öyle idrarda değişiklik filan yok, akşamları uykumu getiriyor sabah uyandığımda daha rahat hisssettiğimi söyleyebilriim placebo mu bilmiyorum
Placebo tabi ki hocam, pharmatonda gingseng vs var sanırım o belki biraz etki eder ama supradinin etkisi olacağını sanmıyorum. Ben vitamin eksikliği için kullanıyorum yoksa ağzımda yara çıkıyor, bi kaç gün sonra idrarın kokusunu da anlarsın :)
-
PanxeR bunu yazdıMustyKTE bunu yazdı
konuyu okudum , çektim gittim eczaneye bugün saat 10 gibi .
pharmaton önerdi onu aldım (39.50) ..
10.30 gibi salladım bitane. işte o kadar :)
Henüz zınk lık bi durum yaşamadım. bekliyoruz..her gün düzenli aynı saatte almak gerek ilaç gibi. bakalım sen kalkınca olan belirtileri söyle.
benim problemim rahat rahat uyusam da sabah çok zor kalkıyorum uykumu alsam bile daha da uyumak istiyorum işte de başladım problem oluyor 2 defa az daha dolmuşu kaçırıyordum.
şöyle özet geçeyim , tüm gece nöbetteydim, gece zorlu geçmedi bir ara uykum geldi , 3.00 da sandalyede uyudum 6.40 da uyandım. şuan hala nöbetteyim kahvaltı yapmadım kendimi yorgun hissetmiyor gibiyim, uykum da yok. kahvaltı yapıcam birazdan ve hemen atacam bi kapsül .
akşam gene yazarım :) -
sabah 9 gece 2-3 e kadar pc başındayım günde max 5.5 saat uykum var
hiç de enerji kaybım yok
sigarayı bırakalı 4 ay felan oluyo =)
-
pharmation aldim bakalım etkisi nasil olucak. eczanem bir ay pharmation bir ay supradin al dedi böylece birbirlerinin eksiklerini tamamlarmış kendisi de parmaon kullanıyor imiş.
-
Spor önemli arkadaşlar
-
koray bunu yazdı
Spor önemli arkadaşlar
yatmadan once 5 - 10.dk ordek yuruyusu, sonra taş gibi kesintisiz 4 saat uyku. oncesinde 1 2 su bardagi su iciyorum. o kadar ;! kimyasala mi bagladiniz noluyo o.O besin guplarindan yetersiz mi besleniyorsunuz?
mevsim sebze, meyve et sut peynir zeytin balik tahil grubu su kuruyemis olabildigince.
tabi asgari ucretle ne kadar olabilirse. laan prematuredogan. @%&%$ -
ŞU SATIN ALANLARDAKİ SON DURUM NEDİR YAZSSINDA BİZDE ALAK GARİ :)