Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?
-
HoLyCat bunu yazdıyasin_55 bunu yazdıHeadBanger bunu yazdı
daha da ayrıntı için
masturbasyonu azaltın
alkolu azaltın
sigarayı bırakın
uyuşturucu vs vs vs kullanıyorsanız kesin bırakın.
haftasonları fazla uyumamaya calısın.
spor yapmaya calısın yapamıyorsanız bilr günde 5 6 km yürüyebilirsiniz. eşşek değilsiniz ya arada 10 km e çıkartın.
fazla şekere de abanmayın. ( abur cubur )
Budur aga .. yapabilene .. :S
Hacı bi sorsana kendisi yapıyormu bunları :)
1 aydır sigara içmiyorum
alkol zaten almıyordum
uyuşturucu bağımlılıgım yok kullanmıyom da
dün uyumadım bu sabah 8 de uyudum öğlen 1 de uyandım halen ayaktayım
tek sıkıntı abur cubur fazla sorunum yok abi
ve benim tek sorunum o alarmı duyup o saatte uyanıp alarmı yeniden kapatmak :D
-
Hacı ben telefona Sleep Cycle Alarm Clock diye bi zımbırtı indirdim Appstore'dan.
Valla bilmiyorum da beni hiç yormadan uyandırıyor. Uykumu çok iyi almış gibi kalkıyorum.
Piskolojikte olabilir. 2 TL verdim sonuçta :D
Branxian tarafından 04/May/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Branxian bunu yazdı
Hacı ben telefona Sleep Cycle Alarm Clock diye bi zımbırtı indirdim Appstore'dan.
Valla bilmiyorum da beni hiç yormadan uyandırıyor. Uykumu çok iyi almış gibi kalkıyorum.
Piskolojikte olabilir. 2 TL verdim sonuçta :D
içi yana yana uyanmak diyoruz biz buna :D
-
swordfish bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Dogru duzgun yemek yeseniz?
He amk biz maliz dogru duzgun yemek yemeyi bilmiyoruz gelmis akil veriyor
sakin ol sampiyon, senin actigin konuya yazdim diye hemen uzerine alinma.
Senin kullanman icin gecerli sebebin var, keyfi vitamin hapi kullananlar icin soyledim.
Mallik kismini bilemem tabi... -
günde 2.5 lt enerji içeceği içtiğim dönemde bile hayvanlar gibi uyuyordum
bunların pek etkisi olacağını sanmıyorum benim üstümde
ha pharmaton, şöyle kafanda bi' ağırlık hissediyorsan onu kaldırıyor iyi oluyor
yoksa dikkat dağınıklığını kaldırmıyor bendeki
dikkat dağınıklığını bırak dikkat diye bir şey kalmadı bende artık
hayatımda bomba gibi hissettiğim tek dönem, kilo almak için spor salonuna yazılıp
sabahları erken uyanmak için bahanem olmasıyla erken uyanıp, yurtta kahvaltıdan sonra 11 tane protein hapını çaktığım zamanlardı
(günlük 11 tane içiliyor abartmadım 1 paket=11)
ben et yemediğimden en büyük sorunum protein sanırım, tekrar başlamalıyım
-
Sigarayı bıraktım zınk diye uyanmaya başladım ama yeterince zınk değildi sabah erken işe gittiğimden 8 saatte uyusam REM uykumu tamamlayamadığımdan seme gibi geziyodum belli bir süre sonra namaza kalka kalka alıştım ve gece 12 sabah 5 uykusu yetiyor eskiden alarm kuruyordum yine uyku bölünüyodu ama alışınca ezandan 4-5dk önce kalkıyon vitamin falan hikaye.
-
http://www.amway.com.tr/product/100030,nutriway-daily#.U2ae86JknIU
ben bunu kullanıyorum.
2-3 ay supradin all kullandıktan sonra buna geçtim.
1- supradin gibi sentetik değil, doğal bir vitamin takviyesi.
2- bazı arkadaşların bahsettiği, idrardaki sararma, pis koku olmuyor.
3- ilaç kapsamında değil. diğerleri ilaç kapsamında olmasada, sağlık bakanlığından onayı vardır. sağlık bakanlığından onayı olan ürünler bence ilaçtır. bu vitaminin tarım ve köy işleri bakanlığından onaylı. yani doğal.
bende bnu tavsiye ederim.
-
swordfish bunu yazdı
Herkese hayırlı pazarlar.
Dişeti problemleri yüzünden bir süredir antibiyotik kullanıyorum ( doktor tavsiyesi ile.Siz kesinlikle kafanıza göre antibiyotik kullanmayın )
Bilmeyenleri çin söylüyüm antibiyotikler vücuttaki bir kısım bakterileri öldürüp çoğalmasını engelelr ve vücufun bu bakterilere karşı bağışıklık kazanmasını sağlar.Fakat antibiyotikler bir çeşit yok edicidir.Önüne geleni yok eder.Bu vücüttaki enfeksiyona neden olan bakteriler ya da sağlığımız için faydalı olan bir kısım bakteriler dahildir.Yani iyi bakteri kötü bakteri yapmaz.Zaten daha önce antibiyotik kullanmış kişiler bilir bir çok da olumsuz yan etkisi vardır.
Neyse geleleim konumuza.Bende sağlıklı beslenemediğim vitamin alamadığım için takviye olarak eczacımdan bir vitamin takviyesi istedim ve
"Supradyn All Day" adında 30 kapsülden oluşan bir vitamin takviyesi aldım.Bir kaç gün sonra farkettimki sabahları uyanmak için binbir sıkıntı çeken uyansam bile 2 saat ölü gibi gezen ben her gün zınk diye erkenden kalkar oldum.Hemde uykumu almış ve dinç bi şekilde.Gün içinde ise eskisi gibi yorgun ve bitkin olmuyroum..
Araştırdığımda bir çok kişide aynı sonuçlar gözlemlenmiş...
Bu bahsettiğim vitamin hapı ilaç değildir.Reçetesiz oalrak tüm eczanelerden alınabilir.Günde 1 ad. alıyorsunuz 30 gün yetiyor.Fiyatıda 14 TL civarı...
Sabahları kalkmakda zorlanan kalksa bile zombi gibi dolaşan ayılamayan gün içinde çok yorgun hisseden kişiler bi denesin..
bir kutu bitirdim hatta kutuyu yenş attım. hiç bir etkisi yok :((
-
He amk biz maliz dogru duzgun yemek yemeyi bilmiyoruz
swordfish in yazdığına ilk kez katılıyorum
Carlsaganandcat tarafından 04/May/14 23:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Sencer gerçekten yazmış mevzuyu bende bu tarz ilaç kullanmayı düşünürken konu gözüme çarptı, muhtemelen bende bi dahiliye poliklinigi yoluna gidecem, secer'e teşekkürler...
kipnos tarafından 05/May/14 03:35 tarihinde düzenlenmiştir