folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Arkadaşlar pharmaton vs bende çok kullandım evet işe yarıyormu yarıyor. Vücudunuza ne olduğunu anlamıyorsunuz. Sabahtan akşama kadar zinde bomba gibisiniz. akşam 7-8 gibi atarsanız gece uyuyamazsınız. ertesi gün bir tane daha derken kullanmadığınız ilk gün yataktan çıkamayacaksınız. patlama yaşayan hormonlarınızdan eser kalmayacak ve yataktan kimse kaldıramayacak sizi

Hatta denemek istiyorum diyorsanız gidin bir aktara bana atom lazım diyin yuvarlak bilye boyutlarında bişey yarısını atın ağzınıza sonra vücuttaki o değişimi paha biçilmez :):):) lakin sonra 3 gün yatış ama bu yatış başka yatış :) 

Bu tip takviyeler herne kadar doğal olsa da vitamin olsa da bir noktada vücut alışıyor.

O yüzden nacizane tavsiyem gün sonunda hafif bir yemeğin ardından süt için 1/4 lt. sabah süper hissedeceksiniz.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

beyler bu gün aldım birtane pharmaton.

öğlen aç karına içtim.

sonra kahvaltı yaptım üstüne.

fiyatı 39 tl evlat acısı gibi koydu.

bakayım nasıl etkisi olacak yazarım buraya.

Jilet_Boris umarım kazanırsın usta çok sevinirim sık dişini iyi bir adamsın seni seviyorum :)

5Agustos1921 vallahi öyle göründüğüme bakma benim yaşadığım depresyonu eşşek yaşasa intihar eder.

küçüklüğümden bu yana hiç mi mutlu olmam arkadaş.

yıllardır aklımdan hiç çıkmayan tek şey var.

offfff salla gitsin toplasan 25 yıl daha yaşarım zaten sonunda ne olacakki ?

hep bu cümle ile yaşadım. son yıllarda hayatı değiştirecek ilaç bitki ne varsa denemeye karadar verdim hepsini deniyorum.

sonuc alamadam daha .ama sonuç alırsam yazarım buraya. 

saygılar.

edit: kazık yemedim değilmi 39 tl dedi eczane ?  pharmaton adı.

cam şişede içinde sıvı olan pis kokan kahverengi ilaç. ?

Robinson doğru söylüyor depresyonun ilacı spor ve iş.

Benimde kronikleşmiş depresyon-mutluluk döngüm var. En sonki bualımım baya uzun sürdü 20 kilo kadar kilo aldım, dışarıya 2 günde bir erzak almaya çıkar hale gelmiştim.

Kpss'ye hazırlanmaya başladım ve spora yazıldım (3haftada 7 kilo verdim) bu günde sigarayı bırakmaya çalışacağım. Kendimi mutlu hissetmeye başladım çünkü, boş vaktim azaldı. Boş vakit azalınca kendim için yaptığım herşey değer kazandı eskiden olduğu gibi küçük şeyler artık mutlu etmeye başladı...

1- Bir hayat gayesi edin ve onun için uğraş ver.

2- Bir salona yazıl ve düzenli spor yap.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

gittim sordum. 14 lira dedigin aey 22 lira

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    Dogru duzgun yemek yeseniz?

He amk biz maliz dogru duzgun yemek yemeyi bilmiyoruz gelmis akil veriyor

insan gibi konuşmayı öğrensen ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı

@sencer

hocam verdiğin bilgiler için teşekkürler. bu saatte burda olmamdan belli olduğu üzere uyku problemi mevcut bende de. dün sabaha karşı(sabah yani) 8de yatıp 12 30 da kalktım. bana mısın demiyor. tiroid veya demir olabilir bendeki sıkıntı en kısa sürede bi dahiliyeye gidicem. zaten ne yersem yiyeyim kilo alamıyorum. parazit ve b12 tedavilerini aldım ne olur ne olmaz diye ama onlar boş çıktı. sırada hormonlar var :)

Rica ederim hocam. Eğer yaşadığın sıkıntının kaynağı demir eksikliği/anemi ise - d vitamini değil demir özellikle dikkat - tedavinin sonuç vermeye başlaması nerdeyse bir ayı buluyor. Ola ki teşhis bu yönde koyulur da ilaç alımına başladığın halde iyileşme görmezsen hayal kırıklığı yaşama zira bende de öyle oldu. Tedavinin tam sonuçlanması için ise 3 ay kullanmak lazım. Vücuttaki demir depolarının dolması gerekiyor çünkü. Ha bir de gerizekalı eczacılar tok karnına içilmesini söylerlerse aldırma, aç karnına alınır. İlaç alımı ile yemek arasında en az 2 saat olması gerekiyor. Bu saatler geçmeden yiyip içme, özellikle de çay, süt ve yoğurt.

Tiroide ilişkn bir sıkıntı yaşamadığım için o noktada doktora çok işi düşüyor :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

vaktiyle pharmatonu kullanan birisiyim. ama üç günden sonra insan bitkinleşiyor. doping gibi aldığın ilk gün demir gibisin. sonra git gide dinlenemediğin için güçten düşüyorsun daha sonra da fulll uyuyorsun. yani enerjini toptan kullanmış oluyorsun. çok önemli günlerde bir iki günlüğüne kullanılabilir.  bunun için bir şişe alınır mı bilemem çünkü fiyatı yüksek. 

bir kere bir mülakata girmeden önce içmiştim. ancak mülakatta sakin tavırlar, olgunluk önemli :)) bende aşırı enerji heyecanı tavan yaptırdıydı. bildiğimi karıştırdım :) 

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

sorun kafada beyler.

kafa bozuk oldumu isterseniz mazot için sabah kalkamıyorsunuz.

ilaç  olsun piskolojik olsun bitkisel ilaç olsun iş değişikliği olsun ne olursa olsun benim halsizlik uykusuzluk bıkkınlık gitmedi yıllardıdr.

yaşam sevincim yok. 

offffffff nasıl olsa yarın birgün Öleceğim kim uğraşacak kafasındayım yıllardır. :(

gel senle bi taylanda gidelim.bak noluyorsun 5 yaş geriye atarsın.

yasama sevncin geri gelir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _ogz
    _ogz's avatar
    Erkek

Millet kendinize yazık etmeyin. İyi bir kan tahlilinden sonra doktor önerisi varsa multivitamin alın. Kafanıza göre almayın. Ben de Supradyn All-Days kullandım. Demir ve B12 eksikliğim vardı ve halsizlikten yemek bile yiyemiyordum, kilo kaybım oluştu. Doktor mecburen verdi. Kullandım bir süre ve faydasını da gördüm. Eskisi gibi normale döndim. Doktor sadece kendini halsiz hissedersen kullan demişti. Yani vitamin eksikliğim olduğu halde bile her gün kullanmamamı tavsiye etti kalıcı zararlara neden olmaması için. Kontrollü kullanımında fayda var. Mucize olarak görmemek lazım. En iyisi çeşidi bol öğünlerle beslenmek.

kah cikarim gokyuzune seyrederim alemi, kah inerim yeryuzune seyreder alem beni...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

____

İmza YOK !!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

5 dkye almaya çıkacağım.

O kadar bitkin ve yorgun hissediyorum ki 3 gündür alacam alacam diyorum ve bugün daha yeni eczaneye gidecek güç toparladım :)

Her sabah 1 adet tok karnına değil mi hocam?

Toplam Hit: 25795 Toplam Mesaj: 151