folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

Sabahları Zınk Diye Uykunuzu Almış Ve Dinç Olarak Uyanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı
    swordfish bunu yazdı
    telekom bunu yazdı
    Dogru duzgun yemek yeseniz?

He amk biz maliz dogru duzgun yemek yemeyi bilmiyoruz gelmis akil veriyor

insan gibi konuşmayı öğrensen ?

cok konusma..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

swordfish misin nesin daha önceki konularında da görmüştüm insanları aşağılamaktan başka birşey yaptığın yok sen kendini ne zannediyorsun çok merak ediyorum. illa birilerinin çıkıp burada seni ezmesi mi gerekiyor, biraz seviyeli mesaj yazsan en azından tanımadığın insanlara karşı terbiye sınırlarını aşmasan olmaz mı? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    ZoRKaYa bunu yazdı

swordfish misin nesin daha önceki konularında da görmüştüm insanları aşağılamaktan başka birşey yaptığın yok sen kendini ne zannediyorsun çok merak ediyorum. illa birilerinin çıkıp burada seni ezmesi mi gerekiyor, biraz seviyeli mesaj yazsan en azından tanımadığın insanlara karşı terbiye sınırlarını aşmasan olmaz mı? 

Bi ara ugra ne zannettigimi gostereyim sana...oyle klavyeden olmuyor..

swordfish tarafından 07/May/14 16:17 tarihinde düzenlenmiştir

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zorbaa
    zorbaa's avatar
    Erkek

burdaki tavsiyeler üzerine pharmaton aldım.Aldığım günün akşamına grip oldum.Bronşlar dolmuş,soğuk algınlığı anam ölüyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    zorbaa bunu yazdı

burdaki tavsiyeler üzerine pharmaton aldım.Aldığım günün akşamına grip oldum.Bronşlar dolmuş,soğuk algınlığı anam ölüyorum

birader senin öyle denk gelmiştir :) ne bahtsız adamsın sen

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

Arkadaşlar pharmaton vs bende çok kullandım evet işe yarıyormu yarıyor. Vücudunuza ne olduğunu anlamıyorsunuz. Sabahtan akşama kadar zinde bomba gibisiniz. akşam 7-8 gibi atarsanız gece uyuyamazsınız. ertesi gün bir tane daha derken kullanmadığınız ilk gün yataktan çıkamayacaksınız. patlama yaşayan hormonlarınızdan eser kalmayacak ve yataktan kimse kaldıramayacak sizi

Hatta denemek istiyorum diyorsanız gidin bir aktara bana atom lazım diyin yuvarlak bilye boyutlarında bişey yarısını atın ağzınıza sonra vücuttaki o değişimi paha biçilmez :):):) lakin sonra 3 gün yatış ama bu yatış başka yatış :) 

Bu tip takviyeler herne kadar doğal olsa da vitamin olsa da bir noktada vücut alışıyor.

O yüzden nacizane tavsiyem gün sonunda hafif bir yemeğin ardından süt için 1/4 lt. sabah süper hissedeceksiniz.

nedır bu atom hacı normal adı varmı ıcerıgı nedır heryerde atom dıyemı gecer 

Bosluk tarafından 08/May/14 19:25 tarihinde düzenlenmiştir

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ÇİZELİM

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xous
    xous's avatar
    Erkek

çek 2 bira yat sabah bombasın

sokayım onun tezine...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    swordfish bunu yazdı
    ZoRKaYa bunu yazdı

Bi ara ugra ne zannettigimi gostereyim sana...oyle klavyeden olmuyor..

Hahahaha bunun ne işi var sitede ya?

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Okuyacayim ...

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 25781 Toplam Mesaj: 151