Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
EF-550BK-1A
Siyah kayışlı olanı var mı?
-

Biz klasik adamız. Bende resimdeki saate orjinal olması kaydıyla talibim.
Ödemeyi 9undan önce yapamam, mesai durumuna göre en geç 10 unda yapabilirim.
Kabul edersen saati gönder inceleyip paranı havale yapayım, yok 4 kişiye yolladım diyorsan onlardan gelecek geri dönüşlere göre saati rezerve istiyorum.
-
valla urunleri inceletecek arkadaşlardan bende haber beklıyorum burda :) eğer cevaplar olumlu olursa alabilirim
-
Gönderilen Numunelerden Haber Bekliyoruz. Orijinal mi Değil mi? Beklemedeyiz.
-
Yurtiçi Kargo Gönderilen Modeller. 5 kişi
706070445290 Alıcı : SE** KA**
706070445288 Alıcı : SÜ** TU** *
706070445289 Alıcı : AL** KU** **
706070445291 Alıcı : SE** ŞA** *
706070445293 Alıcı : AL** Bİ** **
Gönderilen Modeler
EF-554D
BEM-506L
EFR-523BK-1A
EF-558-1A
EF-550-BK1AV
------------------------------------------------
Kalan modeller (şimdilik)
EF-534
EF-560
EFR-520
EF-550 Siyah
EF-554
EFR-513
EF-550D
EFR-523
EF-534
EF-550RBPS
EFR-522-2A
ilginize teşekkürler.
xserhatx7 tarafından 07/May/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhaba ,
Arkadaslar ve Serhat hocam ürün elıme ulastı az önce yandan Yurtıcı Kargodan aldım :)
İnceledim :)
İçinden cıkan belgelere gore ürün orjınal gozukuyor , cunku baktıgımda belgedekı (SERI NUMARALI ve BANDROLLÜ) internet sitesi falan bile (EN ALTTA) http://www.casio.com.cn/ olarak gözukuyor bıldıgım kadarıyla CASIO nun orjınal ÇİN sitesi bu olmalı.... Belgeyı örnek gosterdım çunku belge de gayet orjınal duruyor :)
Serhat kardesten ve murıdlerden bugun aksama kadar zaman ıstıyorum , akşam şirinyer - forbest te bir kaç bayiye gösterıcem asıl orjınallık konusunda kesın kanıya onlar varırlar dıye dusunuyorum...
EDİT : Şahsi fikrimi sorarsanız :) Ciddiyim :)
Ürün gercekten Kalıte gozukuyor ve 1.Sınıf Replıka bıle deseler sanırım alıcam murıdden bu saati :) Çok kallite duruyor :)
DETAYLARI akşama yazıcam... Şimdilik bu kadar :) -
suhatuna bunu yazdı
Merhaba ,
Arkadaslar ve Serhat hocam ürün elıme ulastı az önce yandan Yurtıcı Kargodan aldım :)
İçinden cıkan belgelere gore ürün orjınal gozukuyor , cunku baktıgımda belgedekı (SERI NUMARALI ve BANDROLLÜ) internet sitesi falan bile (EN ALTTA) http://www.casio.com.cn/ olarak gözukuyor bıldıgım kadarıyla CASIO nun orjınal ÇİN sitesi bu olmalı.... Belgeyı örnek gosterdım çunku belge de gayet orjınal duruyor :)
Serhat kardesten ve murıdlerden bugun aksama kadar zaman ıstıyorum , akşam şirinyer - forbest te bir kaç bayiye gösterıcem asıl orjınallık konusunda kesın kanıya onlar varırlar dıye dusunuyorum...
Ürün gercekten Kalıte gozukuyor ve 1.Sınıf Replıka bıle deseler sanırım alıcam murıdden bu saati :) Çok kallite duruyor :)
DETAYLARI akşama yazıcam... Şimdilik bu kadar :)hocam forbesin şirinyer parkından girişinde anadolu pamukkale yazıhanesinin karşısında yetkili bi bayi var. orası sanırım sağlıklı bi bilgi verebilir. kaç kişi seni bekliyo bak ona göre :D
-
bende bi çizik atim para bulursam bende bir tane alabilirim tabi shatuna nın diceklerine göre
-
saati ben de teslim aldım orjinal gibi duruyo.Resimleri eklerim şimdi ancak saatin kafası sanki biraz kalınmış bileydim bi saatçide biraz inceler sonra sipariş verirdim :)
-
joe_black bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Merhaba ,
DETAYLARI akşama yazıcam... Şimdilik bu kadar :)hocam forbesin şirinyer parkından girişinde anadolu pamukkale yazıhanesinin karşısında yetkili bi bayi var. orası sanırım sağlıklı bi bilgi verebilir. kaç kişi seni bekliyo bak ona göre :D
Tamam hocam aksam iş cıkısı ordayım :D İstersen gel sende :D