folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

EF-550BK-1A

Siyah kayışlı olanı var mı?

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Biz klasik adamız. Bende resimdeki saate orjinal olması kaydıyla talibim.

Ödemeyi 9undan önce yapamam, mesai durumuna göre en geç 10 unda yapabilirim.

Kabul edersen saati gönder inceleyip paranı havale yapayım, yok 4 kişiye yolladım diyorsan onlardan gelecek geri dönüşlere göre saati rezerve istiyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

valla urunleri inceletecek arkadaşlardan bende haber beklıyorum burda :) eğer cevaplar olumlu olursa alabilirim

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gönderilen Numunelerden Haber Bekliyoruz. Orijinal mi Değil mi? Beklemedeyiz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

Yurtiçi Kargo Gönderilen Modeller. 5 kişi

706070445290    Alıcı : SE** KA** 

706070445288    Alıcı : SÜ** TU** *

706070445289    Alıcı : AL** KU** **

706070445291    Alıcı : SE** ŞA** *

706070445293    Alıcı : AL** Bİ** **

Gönderilen Modeler

EF-554D

BEM-506L

EFR-523BK-1A

EF-558-1A

EF-550-BK1AV 

------------------------------------------------

Kalan modeller (şimdilik)

EF-534

EF-560

EFR-520

EF-550 Siyah

EF-554

EFR-513

EF-550D

EFR-523

EF-534

EF-550RBPS

EFR-522-2A

ilginize teşekkürler.

xserhatx7 tarafından 07/May/13 10:55 tarihinde düzenlenmiştir

System Desk Support IT Technician
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Merhaba ,

Arkadaslar ve Serhat hocam ürün elıme ulastı az önce yandan Yurtıcı Kargodan aldım :)

İnceledim :)

İçinden cıkan belgelere gore ürün orjınal gozukuyor , cunku baktıgımda belgedekı (SERI NUMARALI ve BANDROLLÜ) internet sitesi falan bile (EN ALTTA) http://www.casio.com.cn/ olarak gözukuyor bıldıgım kadarıyla CASIO nun orjınal ÇİN sitesi bu olmalı.... Belgeyı örnek gosterdım çunku belge de gayet orjınal duruyor :)

Serhat kardesten ve murıdlerden bugun aksama kadar zaman ıstıyorum , akşam şirinyer - forbest te bir kaç bayiye gösterıcem asıl orjınallık konusunda kesın kanıya onlar varırlar dıye dusunuyorum...

EDİT :    Şahsi fikrimi sorarsanız :) Ciddiyim :)

Ürün gercekten Kalıte gozukuyor ve 1.Sınıf Replıka bıle deseler sanırım alıcam murıdden bu saati :) Çok kallite duruyor :)

DETAYLARI akşama yazıcam... Şimdilik bu kadar :)

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Merhaba ,

Arkadaslar ve Serhat hocam ürün elıme ulastı az önce yandan Yurtıcı Kargodan aldım :)

İçinden cıkan belgelere gore ürün orjınal gozukuyor , cunku baktıgımda belgedekı (SERI NUMARALI ve BANDROLLÜ) internet sitesi falan bile (EN ALTTA) http://www.casio.com.cn/ olarak gözukuyor bıldıgım kadarıyla CASIO nun orjınal ÇİN sitesi bu olmalı.... Belgeyı örnek gosterdım çunku belge de gayet orjınal duruyor :)

Serhat kardesten ve murıdlerden bugun aksama kadar zaman ıstıyorum , akşam şirinyer - forbest te bir kaç bayiye gösterıcem asıl orjınallık konusunda kesın kanıya onlar varırlar dıye dusunuyorum...

Ürün gercekten Kalıte gozukuyor ve 1.Sınıf Replıka bıle deseler sanırım alıcam murıdden bu saati :) Çok kallite duruyor :)

hocam forbesin şirinyer parkından girişinde anadolu pamukkale yazıhanesinin karşısında yetkili bi bayi var. orası sanırım sağlıklı bi bilgi verebilir. kaç kişi seni bekliyo bak ona göre :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

bende bi çizik atim para bulursam bende bir tane alabilirim tabi shatuna nın diceklerine göre

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

saati ben de teslim aldım orjinal gibi duruyo.Resimleri eklerim şimdi ancak saatin kafası sanki biraz kalınmış bileydim bi saatçide biraz inceler sonra sipariş verirdim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

Merhaba ,

hocam forbesin şirinyer parkından girişinde anadolu pamukkale yazıhanesinin karşısında yetkili bi bayi var. orası sanırım sağlıklı bi bilgi verebilir. kaç kişi seni bekliyo bak ona göre :D

Tamam hocam aksam iş cıkısı ordayım :D İstersen gel sende :D

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 48263 Toplam Mesaj: 275