folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xserhatx7
    xserhatx7's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın arkadaşlar iş yeri değiştirdim devir teslim dehşet yoğunum suanda kargolarınızı hazırladım.

Walla vakit ile ilgili sıkıntılarım var.

En kısa süredi sizde ürünler.

System Desk Support IT Technician
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    xserhatx7 bunu yazdı

Sanırım sadece Dünya saatlerine göre ayarlama arkadaşların istediği o o calısmıyo yoksa kronometre vs. saniye hersey calısıyor.

hocam normal saat ve takvim işlevi dışında hiç bir özellik çalışmıyor ha içerisndeki ufak yuvarlakları kastediyorsan onlar çalışır vaziyette ama onlarda kronometre görevi yapmıyorlar

costantin tarafından 28/May/13 08:00 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

ürünleri gönderiyorsun değil mi.

bir kere veren orospu olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    CooLSTuFF bunu yazdı

ürünleri gönderiyorsun değil mi.

0507 117 17 57 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

başlıkta hala orjinal olduğu yazıyor ve müridler de muhabbete devam ediyor ya helal olsun. herif zamanında hem bize orjinal değildir dememize geçirdi hemde üste çıkıp orjinal olmasa da farkettirmiyor ben öyle biliyordum ayaklarında.İşi iyi biliyor helal olsun.

aynen hacı.. orjinal değilse değil diyeceksin, bildiğin düzenbazlık amk

ben almışken 150 kağıt fazla veririm. hem ne bok olduğunu bilirim, hemde içim rahat olur.2 yılda ersa garantili. ömürlük kullan

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Serhat değildır o hocam , Serhat bıldıgım kadarıyla ANTALYA da ... Bu ılan KONYA dan ....

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Serhat değildır o hocam , Serhat bıldıgım kadarıyla ANTALYA da ... Bu ılan KONYA dan ....

Yerlerin farklı olduğunu farkettim ama yurtdışından getiriyorum kar marjım düşük vs den benzerlik gördüğüm için sordum.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

arkadaşın işini kesinlikle baltalamak istemem fakat söylemeden edemeyeceğim, mısır çarşısına girmeden sola dönün hayvan ve çiçek satılan yere doğru yürüyün ve sola bakın orada bir casio bayisi var, tüm orjinal ürünleri orada görebilir, elinizdeki saatleri kıyaslayabilirsiniz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yakın arkadaşlarım benim aracılığımla 3 adet saat aldı buradan. 2-3 hafta oldu sanırım alalı 3 saati de 1 gün sonra kargoyla yolladı hem de hiç para istemeden. Saatleri gördüm gerçekten kaliteliler. Orjinalliğini bilemem ama casio satan bir saatçiyede gittik birebir aynı gibi duruyorlar.

Orjinal olmasalarda oldukça kaliteliler, alan arkadaşlarımın hepsi de çok memnun saatlerden. Zaten ürünlerin orjinalliğini kontrol ettirmeden saatlerin parasını yolladı arkadaşlar, yani diyebileceğim ikna edici bir kalitesi var.

150tlye sıfırını casio dan alamıyorsanız bu kalitede bir ürün replika da olsa değer o paraya. Tabi ilerde sorun çıkarıyordur 2-3 ay sonra saatler yıpranır orasını bilemeyeceğim ama ilk görüşte kesinlikle ön yargıları yıkıyor.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 48269 Toplam Mesaj: 275