Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
Kusura bakmayın arkadaşlar iş yeri değiştirdim devir teslim dehşet yoğunum suanda kargolarınızı hazırladım.
Walla vakit ile ilgili sıkıntılarım var.
En kısa süredi sizde ürünler.
-
xserhatx7 bunu yazdı
Sanırım sadece Dünya saatlerine göre ayarlama arkadaşların istediği o o calısmıyo yoksa kronometre vs. saniye hersey calısıyor.
hocam normal saat ve takvim işlevi dışında hiç bir özellik çalışmıyor ha içerisndeki ufak yuvarlakları kastediyorsan onlar çalışır vaziyette ama onlarda kronometre görevi yapmıyorlar
costantin tarafından 28/May/13 08:00 tarihinde düzenlenmiştir -
ürünleri gönderiyorsun değil mi.
-
CooLSTuFF bunu yazdı
ürünleri gönderiyorsun değil mi.
0507 117 17 57 nolu numaradan ulaşabilirsiniz.
-
whopper bunu yazdı
başlıkta hala orjinal olduğu yazıyor ve müridler de muhabbete devam ediyor ya helal olsun. herif zamanında hem bize orjinal değildir dememize geçirdi hemde üste çıkıp orjinal olmasa da farkettirmiyor ben öyle biliyordum ayaklarında.İşi iyi biliyor helal olsun.
aynen hacı.. orjinal değilse değil diyeceksin, bildiğin düzenbazlık amk
ben almışken 150 kağıt fazla veririm. hem ne bok olduğunu bilirim, hemde içim rahat olur.2 yılda ersa garantili. ömürlük kullan
-
-
PoLLBuLL bunu yazdı
Serhat değildır o hocam , Serhat bıldıgım kadarıyla ANTALYA da ... Bu ılan KONYA dan ....
-
suhatuna bunu yazdıPoLLBuLL bunu yazdı
Serhat değildır o hocam , Serhat bıldıgım kadarıyla ANTALYA da ... Bu ılan KONYA dan ....
Yerlerin farklı olduğunu farkettim ama yurtdışından getiriyorum kar marjım düşük vs den benzerlik gördüğüm için sordum.
-
arkadaşın işini kesinlikle baltalamak istemem fakat söylemeden edemeyeceğim, mısır çarşısına girmeden sola dönün hayvan ve çiçek satılan yere doğru yürüyün ve sola bakın orada bir casio bayisi var, tüm orjinal ürünleri orada görebilir, elinizdeki saatleri kıyaslayabilirsiniz.
-
Yakın arkadaşlarım benim aracılığımla 3 adet saat aldı buradan. 2-3 hafta oldu sanırım alalı 3 saati de 1 gün sonra kargoyla yolladı hem de hiç para istemeden. Saatleri gördüm gerçekten kaliteliler. Orjinalliğini bilemem ama casio satan bir saatçiyede gittik birebir aynı gibi duruyorlar.
Orjinal olmasalarda oldukça kaliteliler, alan arkadaşlarımın hepsi de çok memnun saatlerden. Zaten ürünlerin orjinalliğini kontrol ettirmeden saatlerin parasını yolladı arkadaşlar, yani diyebileceğim ikna edici bir kalitesi var.
150tlye sıfırını casio dan alamıyorsanız bu kalitede bir ürün replika da olsa değer o paraya. Tabi ilerde sorun çıkarıyordur 2-3 ay sonra saatler yıpranır orasını bilemeyeceğim ama ilk görüşte kesinlikle ön yargıları yıkıyor.