Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
xserhatx7 bunu yazdı
Arkadaşlar Söz verdiğim gibi OCW Serisi ayın 25'inden itibaren stoklarıma girdi.
Yaklaşık 12-15 Mürid'e ürünü göndermiş bulunmaktayım.
Rezerve edipte almayan 3-5 arkadaşımız var.Bunların yerine almak isteyen varsa benle irtibata geçsinler.
Teşekkürler.
Kalan saatlerin resimlerini koyabilir misin?
-
az önce konuştuk.yanlış anlamadıysam sadece bu var .sipariş verdim gelince yazarım buraya
tosun tarafından 27/May/13 23:43 tarihinde düzenlenmiştir
-
hacı bu ocw tüm aksamları çalışıyor mu postlarda çalışmadığı yazılıyor.
-
Sanırım sadece Dünya saatlerine göre ayarlama arkadaşların istediği o o calısmıyo yoksa kronometre vs. saniye hersey calısıyor.
Konu altında en az 40 tane saat gönderdim 1-2 tanesi döndü oda para cıkmadı vs. seyler.
-
hocam 20 sayfa olmuş olmus sımdı tek tek okuyamadım
elınde hangı saatler var..
yada bır ıkı model soylesek temın edebılıyormusun ?
-
x-files bunu yazdı
hacı bu ocw tüm aksamları çalışıyor mu postlarda çalışmadığı yazılıyor.
Hacım ben EF 554 modelı aldım. OCW yi bılmem , Serhat arkadas ta babamın oglu degıl ama :D mesela benım aldıgım modelde 4 kadran var hepsı fıldır fıldır çalısıyor... Bi arkadas OCW istedi hatta bugun gorustum kendısıyle de , kısmetse bır ıkı gune OCW yı de ısteyebılırım...
Hayırlı Satıslar -
tosun bunu yazdı
az önce konuştuk.yanlış anlamadıysam sadece bu var .sipariş verdim gelince yazarım buraya

Serhat Hocam buydu dımı Duman rengı dıye bahsettıgın ?
-
Cumartesi günü siparişi onaylamama rağmen hala gelmedi saat herhangi bir dönüşte yapılmadı ödemeyi ürün geldikten sonra 1 hafta içinde yapacaktım ama ses soluk yok
-
CiRKiN bunu yazdı
Cumartesi günü siparişi onaylamama rağmen hala gelmedi saat herhangi bir dönüşte yapılmadı ödemeyi ürün geldikten sonra 1 hafta içinde yapacaktım ama ses soluk yok
BEn kendisiyle görüştüm az önce.Bütün kargoları yarın yollicam dedi.Belki seninkide içerisindedir hocam.
Sadece tahmin -
banada salı sabah cıkartaca diye söz verdi sıkıntı olacagını zannetmiyorum..