Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
Arachnophobia bunu yazdı
Müridlerden gelen geri dönüşlere göre bir tane Casio OCW-T1000 bende alıcam.
-
costantin bunu yazdıArachnophobia bunu yazdı
Müridlerden gelen geri dönüşlere göre bir tane Casio OCW-T1000 bende alıcam.
Listedeyim..
-
ahh şu casio edif serisi ahh beni benden alır hep :) bende uzun zamandir almayı dusunuyorum ama casio yu artık kimse getirmiyor nedenide replik ile orj. ürün birbirinden ayırmanın imkansız hale gelmiş olması ama tahribat ailesi olaraktan güvenim sozsuzdur konuyu takipdeyim :)
AmoR tarafından 06/May/13 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
-
AmoR bunu yazdı
ahh şu casio edif serisi ahh beni benden alır hep :) bende uzun zamandir almayı dusunuyorum ama casio yu artık kimse getirmiyor nedenide replik ile orj. ürün birbirinden ayırmanın imkansız hale gelmiş olması ama tahribat ailesi olaraktan güvenim sozsuzdur konuyu takipdeyim :)
hocam replika ile orj arasında fark yoksa orjinal almadığımız için kaybımız ne olur ki 1 yıl kullanınca replika ürünlerde metal aksam soyulmamı yapar yada mekanıik arızalarmı vermeye başlıyor yada orjinal üründeki standart özelliklermi çalışmıyor pek bilgim yok hayatımda hiç çok kaliteli saat kullanmışlığım yok dolayısı ile 1200 dolarlık ocw yi 225 e aldığımda 2-3 yıl gitse yeter diye düşünüyorum kaldıki satış yapan arkadaşım orjinalliğinden pek bi emin tabi Allah ile kendi arasında orası daha farklı bir konu
-
costantin bunu yazdıAmoR bunu yazdı
hocam replika ile .............orjinalliğinden pek bi emin tabi Allah ile kendi arasında orası daha farklı bir konu
hocam fonksiyonlar istenilen gibi degil ufak tefek benzetiyolar ve orj garantisi var olmasada harbi uzun gidiyor ömürlük gibi ama replika cabuk bozuluyor deforme oluyor ama özellikle casio ef serisin replikalari hem saglam hem fonksiyolar cok yakın ici acmadan yada uzman olmadan 1 kalite replika anlıyamiyorsun. ama gel gelelim cok pahali olann bi saatin cok ucuz replikasi saglam olanini kullanmakta gayet mantıklı
-
AmoR bunu yazdıcostantin bunu yazdıAmoR bunu yazdı
hocam replika ile .............orjinalliğinden pek bi emin tabi Allah ile kendi arasında orası daha farklı bir konu
hocam fonksiyonlar istenilen gibi degil ufak tefek benzetiyolar ve orj garantisi var olmasada harbi uzun gidiyor ömürlük gibi ama replika cabuk bozuluyor deforme oluyor ama özellikle casio ef serisin replikalari hem saglam hem fonksiyolar cok yakın ici acmadan yada uzman olmadan 1 kalite replika anlıyamiyorsun. ama gel gelelim cok pahali olann bi saatin cok ucuz replikasi saglam olanini kullanmakta gayet mantıklı
hocam benim demek istediğim de o zaten ocw gibi bir saatin orjinalini 225 i bırak 1000 tl ye bulmak bile çok güçtür bence. netten araştırdım tr de satan tatmin edici bir site de bulamadım kaldıki bu ürün ebayda 900-1000 dolardan başlıyor.
-
vala dostum ben birşey diyemem tahribat ailesi kendi içinde öyle birşey olmaz o yönden rahat ol.
-
edit : 2. sayfada adamın biri koymuş. hayırlı satışlar.
Ephesus tarafından 07/May/13 03:49 tarihinde düzenlenmiştir -
G-Shock satıyormusun ?