folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    LeoHaklar bunu yazdı

t1000 bugun elime ulaştı. saatin görünüşü ve kalitesi iyi gibi duruyor.Ama mekanizmaları çalışmıyor. Görüntü için aldım oyuzden benim için sıkıntı yok. kronometre normal her saatte olduğu gibi hiçbir fark yok diğer saatlerden. elimde orjinal swatch var 300 tl ye almıştım onunla aynı özelliklere sahip. sağlamlık olarakda onun gibiyse verdiğim parayı hakediyor.Fakat orjinal t1000 özelliklerini beklemeyin onlar mevcut değil malesef.

elime bu gün geçti t1000 alanyada göstermediğim kuyumcu ve saatçi kalmadı :)

herkesin kesin olarak dönüş yaptığı olay şu saat kesinlikle orjinal içi dışını heryerini adam gibi incelediler içindeki bandroller vs herşeyi tammış

o prospektüs gibi olan şeyin üstünde bandrol var (garanti belgesi yerine geçen şey) saatin altında bandrolle beraber geliyor.

tek sıkıntı saatin garanti belgesini tr de kullanacamayacağımızmış. ama bu saatler bozulmazmış kolay kolay.

arkadaşın bahsettiği çalışmayan yere gelelim :)

saatin heryeri çalışıyor hocam aşırı fonksiyonel olduğu için kurcalamanız yada internetten kullanım belgesi bulmanız gerek.

Özet: Türkiyeye distrübitörsüz sokulduğu için sadece garantisi geçerli değil

edit:12 altındaki yer kronemetrenin dakikası kronemetreyi açınca oda çalışıyor

edit: unutmadan tanıdık kuyumcular Elindeki tüm ürünlerin listesi ve toplu satış fiyatınıda istediler :) (emitasyon olsa istemezlerdi heralde)

Gzx tarafından 29/May/13 19:39 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    Gzx bunu yazdı

saatin heryeri çalışıyor hocam aşırı fonksiyonel olduğu için kurcalamanız yada internetten kullanım belgesi bulmanız gerek.

Hocam anlatta bizde bileim ozaman yahu kurcalamadığım yeri kalmadı. düğmelerin tüm kombinasyonlarını denediğimi sanıyorum ama tık yok ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CooLSTuFF
    CooLSTuFF's avatar
    Erkek

saat gec elime gectigi icin ilk izlenimlerimi paylasıyorum 

görünüş olarak orjinal ama kafama takılan nokta alt kapagın ters takılış olmasi tuşlarin oldugu yer yerine dier tarafta tusların isimleri yazıyor

bir kere veren orospu olur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Saat güzelmiş orijinalliğini gösteriyor ama kolumda istediğim gibi durmadı. Kalite yönünden hiçbir sıkıntınız olacağını zannetmiyorum ben zor model beğenenlerdenim hele ki saatte şekil olarak  tarzım değilmiş o yüzden geri iade edeceğim.

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek
    costantin bunu yazdı
    Gzx bunu yazdı

Hocam anlatta bizde bileim ozaman yahu kurcalamadığım yeri kalmadı. düğmelerin tüm kombinasyonlarını denediğimi sanıyorum ama tık yok ?

şimdi normal saatlerdeki saniye kısmı var ya en uzun olan o normalde kronometrenin saniyesi normal saatin saniyesi 6 nın ordaki yuvarlak yer 12 nin ordaki yuvarlak yer ise kronometrenin dakikası. kronometreyi üst tuşa sağlam basınca aciyorsun açıkken alt tuşla kapatıyorsun :D bende bu kadarını biliyorum saati görüntü amaçlı aldım cünkü sadece. buda çalışmayan dedikleri yer zaten

Gzx tarafından 30/May/13 14:58 tarihinde düzenlenmiştir

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Casio OCW-T1000 saati aldım,saat 10 numara duruyor.
    Orjinalle karşılaştırdım 1-2 ufak görünmeyen fark dışında herhangi bir farklılık yok.
    İçindeki kadranları filan bende çalıştıramadım.
    Satıcı güvenilir herhangi bir sorun yok.Almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Casio OCW-T1000 saati aldım,saat 10 numara duruyor.
    Orjinalle karşılaştırdım 1-2 ufak görünmeyen fark dışında herhangi bir farklılık yok.
    İçindeki kadranları filan bende çalıştıramadım.
    Satıcı güvenilir herhangi bir sorun yok.Almak isteyen arkadaşlar hiç düşünmesin.

Şu saati merak ettım lan hepınız öve öve bıtıremedınız be varmı hocam şu saatten elınde bende alayı bakayım bı 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

kardeşim yazdık ama gormedin herhalde elinde hangi modeller var yazda bakalım alalım ona gore

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

casionun bile replikalari peynir ekmek gibi gidiyor be

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Saat delisi değilim ama çok hoşuma gitti.Yazın 3 tane düğün var takımla beraber çok yakışıklı oldu :D 

50 lira külüstüre vermek yerine bu fiyata casio kalite takarım 

Toplam Hit: 48277 Toplam Mesaj: 275