Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
xserhatx7 bunu yazdısuhatuna bunu yazdıxserhatx7 bunu yazdı
:) Hocam Bayiler bile çatlıyor .
Bu fiyata Baska yerde YOK :D
İyimiş bu :) Aldın dımı hocam paranı? :)
Aldım saol
Sende sağol hocam :D Durumu duzeltelım de şu OCW için de irtibatlasıcaz nasıpse :D
-
kişisel garantini vermişsin hocam eminim amacın müridlere kazık atman değil, amacım balttalamak da değil(tüm postları okuyamadım ,cevap verdiysen affola) sadece merak ediyorum, ve kesin orjinalse bende ona göre alıp almamayı değerlendireceğim.
hocam zamanında bende kendime edifice getirttim , (replika)
ürünü istanbulda edifice satan-tamir ettiren yere açtırdım orjinalmi diye sorgulattım, hepsi orjinal dedi.Ancak sirkecideki CASİO ana şubesine götürüp sorgulattım bi onlar dedi bu orjinal değil.(tabiki yurtdışından getirttim demedim , bi casio bayiinizden aldım faturasıda var ancak orjinalmi dedim, fiyatı ne kadardı dedi, TR piyasa fiyatını dedim.Adam sahte olduğunu nerden aldığımı vs vs sorguladı.)
demem o ki ürünler bire bir replikamı? yoksa orjinalmi?
yanlış bişe dediysem affola.
edit:
getirdiğim model "Casio EF-550-BK1AV 158,00 TL" bu idi hocam .
replikanın bana gelişi de bundan biraz düşüktü,
piradomim tarafından 09/May/13 21:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Satılan üründen önce satan arkadaş için yorum yapmak gerekirse dört dötlük bir arkadaş :) İlgili, sabırlı, sözünün eri bir arkadaş :) İlgin ve alakan için teşekkür ederim.
Saat seven biriyim ve saatleri görünce ağzım açık kaldı :) İş yerinde ki arkadaşlarımada gösterdim ve onlarda çok beğendi. Arkadaşımızdan 3 Adet saat aldım. Birisi kendime diğer ikisi de iş arkadaşlarıma. İki saatin siparişini dün vermiştim ve bugün elime ulaştı. Diğer saatin siparişinide dün akşam verdim ve bugün kargoya çıktı o da yarın elimde olur. Saatler gerçekten arkadaşımızın dediği gibi. Kesinlikle kalite konusunda kusur yok. Bugün saatçiye gittim ve kordonunu kısalttım. Saatçi bir süre inceledi ve ''abi saati kaça aldın'' sorusuna 158TL cevabını verdiğimde ''valla çok iyi almışsın ya mükemmel bir cihaz'' cevabını aldım :) Şuan kolumda ve ayıptır söylemesi az önce duştan çıktım ve sırf denemek için saat ile duşa girdim :) Buharlanma su alma gibi bir sorunu yok. Daha çok alışverişimiz olacak :) Artık saatçim belli oldu. İlgi ve alakan için çok teşekkür ederim.
Kendime : EF-560D-1AVDF
Arkadaşlarıma : EF-550BK-1A ve EF-558-1A
-
piradomim bunu yazdı
kişisel garantini vermişsin hocam eminim amacın müridlere kazık atman değil, amacım balttalamak da değil(tüm postları okuyamadım ,cevap verdiysen affola) sadece merak ediyorum, ve kesin orjinalse bende ona göre alıp almamayı değerlendireceğim.
hocam zamanında bende kendime edifice getirttim , (replika)
ürünü istanbulda edifice satan-tamir ettiren yere açtırdım orjinalmi diye sorgulattım, hepsi orjinal dedi.Ancak sirkecideki CASİO ana şubesine götürüp sorgulattım bi onlar dedi bu orjinal değil.(tabiki yurtdışından getirttim demedim , bi casio bayiinizden aldım faturasıda var ancak orjinalmi dedim, fiyatı ne kadardı dedi, TR piyasa fiyatını dedim.Adam sahte olduğunu nerden aldığımı vs vs sorguladı.)
demem o ki ürünler bire bir replikamı? yoksa orjinalmi?
yanlış bişe dediysem affola.
edit:
getirdiğim model "Casio EF-550-BK1AV 158,00 TL" bu idi hocam .
replikanın bana gelişi de bundan biraz düşüktü,
Bizde gerçekten ilk temin ettiğimizde orjinal sanmıştık piradomim in dediği gibi epey sordurduk bu arada zippo konumuzun içeriğine casio satışlarımızın olacağınıda yazmıştık bir çok siparişte almıştık ama yetkili servisten orjinal olmadığı bilgisini alınca kaldırmıştık. Şöyle söyleyebilirim hologramına kadar her şeyi vardı üzerinde. Kadıköyde sadece 2-3 yere sorduk ki bir tanesi casio yetkili bayisiydi. Yani sende belki bizim gibi gaza gelmiş olma dikkat et çünkü bu seride gerçekten çok replika var. Mesela şu an zippo satıyoruz bu piyasanında suyu çıkmış herkes güvenilir değil en son amerikadan direkt malları almaya başladık.İtibar önemli ne de olsa ;)
Eğer gerçekten orjinalse bende satın almak isterim.
Redbull logolu saatin kadranının fotoğrafını (odak modu makro olarak) yakın çekim yapıp bana yollarsan kafamda orjinalliği ile alakalı bir şey oturur.Replikasını çok gördümde :D
-
şu satın alan arkadaşlar bi ortaya ciksanada bizde karar versek diyorum :)
-
suhatuna Pillibebek trooper mataramasuko BaD_BoYs agrilion zputnik resul moi dahası var
-
Arkadaşım için sipariş verdiğim Saat (EF-558-1A) dün geldi ve arkadaşım çok beğendi. Ayrıca o saati bende çok beğendim :) İlgi ve alakan için teşekkürler hocam görüşmek üzere.
-
xserhatx7 bunu yazdı
suhatuna Pillibebek trooper mataramasuko BaD_BoYs agrilion zputnik resul moi dahası var
Wuuuww :) Liste başı olmuşuz :P
JiggSaw tarafından 11/May/13 12:54 tarihinde düzenlenmiştir
Up olsun SerhaT Arkadasımıza da , Konuyu görmeyen murıdlerımıze de :)
Kaçırmasınlar ... -
EFR-523BK-1A
kaldı mı bu hocam ?
deri veya silikon kordon farklı model var mı ayrıca ?
veya metal ama siyah kaplama kordon olan ?
çok fazla mesaj var bakamadım tükendi mi tükenmedi mi diye. pm ile haber edersen çok iyi olur.
-
hesap makineli saat var mı hocam?