Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
xserhatx7 bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar
10-15 Arkadaşıma ürünü sattım allaha sükür Herkez memnun. Sıkıntı yok zaten konunun içindede yazıyor.
Dışarıda kaynağı burası burda bu fiyat surda söyle diyen arkadaşlarım. Buyursunlar alsınlar KARALAMA yapmayalım.
Benim Fiyatım belli. Ürün Belli ( Kanıtı Müridlerin yazdıkları ortada) .
İsteyen İstediği yerden alır. He alırsınız sonra gelir size 1tl lik pazar malı ozaman nereye yazarsınız bilemem.
Neyse Yeni ürünler önümüzdeki aya anca gelir. 24 kişi OCW bekliyor belki daha fazla
Geldiğinde bekleyen arkadaşlarıma telefon ile bilgi vereceğim. Ayrıca diğer stoklarıda burada paylaşacağım.
Sağlıcakla Görüşmek üzere.
hocam sana soru soruyoruz cevap vermiyorsun,, amacimizda karalamk degil.
alan memnun satan memnun eywallah, ama muridinmuride ... kalkmaz diye gorduk biz busitede.r10da konunu gordum orada istedigine 'orjinal' diye sat,bizi baglamaz ama burada mal orjinal mi birebir replikami bunu dogru durust ac istedik.gene cevap yok.neyse..
-
ya beyler 18. sayfadaki yorumuma bakarsanız anlarsınız zaten
-
trooper bunu yazdı
ya beyler 18. sayfadaki yorumuma bakarsanız anlarsınız zaten
hocam baktim:)
bende biliyorum mal replika,ama muridin bi kez daha aciklamasini istiyorum (malim orjinal diye ) sattigi insanlara..
-
Ya arkadaşlar en baştan beri bu laf salatasına girmek istemiyorum.
Bir daha açıklama Yapmayacağım.
Ben ürünleri orjinal olarak alıyorum.
Sonucunda nedir bazı bayiler orjinal diyor bazıları yok diyor vs. bi dünya mevzu.
Ben burada orjinal diyeceğim bir mürdi cıkcıak bu böyle su söyle diyecek zan altında kalmak istemiyorum.
Replicada demiyorum !!!!!
Orjinalde demiyorum.
Ama ürünlerin mağazadakinden hiçbir farkı YOK. Bütün fonksiyonları Full calısıyor. şahitler ortada ki 160TL ye böyle bir saati almak coğu kişinin bütçesine göre cok güzel birşey
He ben saatçi değilim.Bu işi hobi olarak yapıyorum. Asıl işim Bilgi Teknolojileri.
Lütfen daha fazla bana açıklama yap söyle yap bu şekilde olsun demeyin.
İnsanları kandırmaya calısıyor olsak 14 kişiye saat satıp 25 den fazla kişidende sipariş almazdık.
Daha baska yorum yapmayacağım.
Saatler gelince yazarım.
Allaha emanet olun.
xserhatx7 tarafından 14/May/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
xserhatx7 bunu yazdı
Ya arkadaşlar en baştan beri bu laf salatasına girmek istemiyorum.
Bir daha açıklama Yapmayacağım.
Ben ürünleri orjinal olarak alıyorum.
Sonucunda nedir bazı bayiler orjinal diyor bazıları yok diyor vs. bi dünya mevzu.
Ben burada orjinal diyeceğim bir mürdi cıkcıak bu böyle su söyle diyecek zan altında kalmak istemiyorum.
Replicada demiyorum !!!!!
Orjinalde demiyorum.
Ama ürünlerin mağazadakinden hiçbir farkı YOK şahitler ortada ki 160TL ye böyle bir saati almak coğu kişinin bütçesine göre cok güzel birşey
He ben saatçi değilim.Bu işi hobi olarak yapıyorum. Asıl işim Bilgi Teknolojileri.
Lütfen daha fazla bana açıklama yap söyle yap bu şekilde olsun demeyin.
İnsanları kandırmaya calısıyor olsak 14 kişiye saat satıp 25 den fazla kişidende sipariş almazdık.
Daha baska yorum yapmayacağım.
Saatler gelince yazarım.
Allaha emanet olun.
adam resimlerini atmış , diyor ki edifice yazısında i eksik. bunu nasıl açıklıyorsun.
insanların açıklama yapmanı istemesi normal çünkü gerçekten çok ucuza veriyorsun ve haliyle insan bir bit yeniği arıyor.
bu kadar çok satış yapman veya sipariş alman doğru söylediğini ispatlamaz. en azından alan kişilerin memnun olduğunu belirtir.
ancak bu demek değildir ki orjinal ürün.
istediğin kadar yorum yapma zaten yorum yapsan da belli ki farklı bir şey söylemeyeceksin. hayırlı satışlar.
-
hocam ticareti ne icin yaparsan yap, ticaret sonucta.dedigine katiliyorum (ayni sekilde bende kendime getirttim bunlardan caminda cizik bile yok i yili gecti)
benim ve diger arkadaslarin takildigi nokta basliga da yazdigin 'orjinal' ibaresi.
kalitesi ne kadar iyi olursa olsun o mali orjinal diye alan var ,
sana satma diyen de yok sade ne aldiklarini tam olarak bilsin insanlar istedigimizden yazdik bunlari he 'laf salatasi ' olmus affola.
yanlis bi kelimede ettiysek affola,
-
Yok arkadaşım ortaya konusuyorum. Sen kusura bakma sana hitaben yazmadım.
-
hızlı başlayan konu hızlı kapanmış
-
Kapanmadı saatler yolda 25 kişiden fazla bekleyen var. Rezerve.
:) Boşverin konuyu sonuca gelin.
Stoklara tekrar geldiğinde bilgilendirme yaparım. Arkadaşlara verdikten sonra kalırsa.
-
Hocam farklı markalar da getirsen iyi olur.. :)