Satılık Casio Edifice Saatler ( En Uygun Fiyat )
-
xserhatx7 bunu yazdı
Hocam Baktığınız resim Katalog resmi ben canlısını cektim.
1.Civatalarını gidip mağazaya türkiye satılanlar nasılmış diye bakmadım bilmiyorum.
2. aynı cizgiler bundada var iphone 4 ile cektim anca bukadar ama ben resimde görebiliyorum o cizgileri.
3. Bazı modellerde işleme bazı modellerde boya gibi duruyor.
Ben bişey ispatlamak zorunda değilim.
Belirli bir müşteri memnuniyetim var.Ürünü aldığım yeri biliyorum o yüzden orjinal diyorum.
Suanda 4 kişiye sabah güvenip ürün yollayacağım.
Bu kişiler saatleri teyit ettirecekler. He aralarında bi saatci cıkar yok orjinal değil derse onu bilemem ( Basıma geldi adam o fiyata satmayı bırak alamıyor bile sinirden neredeyse kovacaktı sattığım arkadaşımı burada) neyse...
Sonuc Kimseyi Kazıklamıyoruz.Dolandırmıyoruz.Hak yemiyoruz.
Ürün ortada beğenmeyen arkadaş zaten geri yollar bir zararı yok.
Lütfen bu konuyu uzatmayalım.Böyle muhabbetlere ayırabileceğim zamanım yok.
Herkeze İyi Aksamlar Yarın görüşmek üzere.
Hoca niye kızıyon ki :S bende ögrenci insanım ülkede herkez birbirini dolandırıyor zaten arastırmak suc mu.Ürünü yolladıgın 4 arkadaş pozitif yorum yaparsa 7sinde dediğim ürünü alırım zaten.
-
arkadaş bana gönderecek yarın ertesi gün elime ulaşır 2-3 saatçiye gösteriririm eskişehirde sonra buraya yazarım almak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığıyla alır resim üzerinden inceleme mantıksız şu anda bence
-
Yok hocam haz edemiyorm.
Ben Öğrenci değilim
Dolandırıcı Hiç değilim.
Bu forumda cok aktif olmadığı için bu tür değindirmeleri sevmiyorum.
insanlara güven vermek için para almadan yolluyorum.
Neyse Görüşmek üzere malum sabaha iş var. Hayırlı geceler.
-
bence bu konu açılmayan kasa mevzuna döner, çizik, ilgiyle takip ediyorum bakalım ne çıkacak.
-
Armani getirtebilirsen alabilirim.
-
teyitlerden sonra OCW-T1000 bende bu sattten istiyorum..
-
Hocam Diesel ya da Armani mevcut mu ve ya getirtebilir misin ?
Ayrıca almak isteyen arkadaşlar için gidip teyit ederim Antalya'dayım lakin nasıl teyit ederim bilmiyorum sadece bakarım.. :)
-
abicim adam diyorki ürünü alın onaylatın orjinal değilse geri gönderin değilse ürünü gönderin diyor hala neyin peşindesiniz ?
sadece laf salatası yapıyorsunuz şuanda adama hocam bana skype adresini yollarmısın öm den
edit: adam bulmuştur bi yolunu ucuza alıyordur bunu forumda ifşa edermi (kendinizi adamın yerine koyun) etmez. bitti nasıl aldı nasıl yaptı size ne?
edit2: ki adam antalya bölgesinde ben burda 250 tl ye iphone 4s alan gördüm ag
Gzx tarafından 06/May/13 00:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Saatler güzeldir arkadaşlar sizinle mezara gidecek saatlerdir öyle swis mwis rolex onlar iliğinizi kemirir ama bunlar japon felsefesinin ürünleri olup insan odaklıdır dünya saat sektöründe japonlar kesinlikle 1 numaradır kanımca herkese iyi alışverişler.
-
Casio OCW-T1000 bende bundan istiyorum geldiği zaman haberdar edebilirmisin.