folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    bilgi için teşekkürler

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    yasin_55:
    dooru aksam 5 de mesai bitio eger guvenli biyerdeysen disarda ev tutabiliosun serbestsin,ama karakolda falansan yani dag basinda oyle lukslerin yok zaten ordan disari cikamiosun,size tavsiyem konado tugaylarina gitmeye calisin tmm operasyon sık oluyo ama genelde komando tugaylari merkezlerde oluyo ole dag basi falan diil en azindan gorevden donduunde en kotu ihtimal orduevinde kalio oluyosun bar var market var hersey var icerde sicak suyun 24 saat.

hız emniyettir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    komando olmazsak nelerle karşılaşabiliriz peki?hangi ihtimaller var yani
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    barfiks çekerken göğüs kaslarım manyak kasılıyor nasıl gevşetebilirim

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    nukeshore:
    hemen alabilirler benim kardesimin ev arkadasi simdi haziranda mezun oldu bugun 1 agustos sinava girio,tecili kaldirabiliosun ama hemen alip almamalari onlara kalmis ihtiyaca gore oluyo ama sana tavsiyem aralikta gidersen acemilik egitimin egirdir dag konado okulu ve tuzla piyade okulu olur,eger egirdire dusersen gotunnn donar zaten egitimler agır,pisman olursun + bide atandiin yer operasyonel bi birlikse hem ilkbahar hemde sonbahar operasyonlarini gorursun zor olur.

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    yasin_55:
    ihtimaller sunlar,komando,jandarma komando,piyade.piyade ve jandarma karakolları hertarafta var,dag basinda butun askerliini tamamlama sansin var izne gidersin tabi o var ama harbi sıkıcı olur ayni 50-60 insan ayni cevre ayni gorevler.tek avantajı olabilir butun maasini biriktireblirsin.ama ben genelde dogu icin konusuyom ,batıda antalyada beldibi jandarma karakolunada dusup sahildeki hatunlari dikizleme sansin da var tabi:)

hız emniyettir...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    hojam bu meslek liseleri kac ay askerlik yapıyor biri 12 ay diyor biri 15 ay kafa karıstı bir bilgin varmı?

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    kroo:
    barfiks cekerken gogus kasların normalde kasılmaması lazım,dooru teknigi uygulayiip uygulamadiini bilmiyorum tabi ama,once bel vurma olayi var istersen ole calis sonra standart cekersin.birden yuklenmeden olabilir fizyolojik veya anatomik bi sorun yoksa.

hız emniyettir...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    simyagov:
    her lise mezunu meslek,lisesi,anadolu,fen lisesi,düz lise mezunlari 15 ay olarak yapiolar cavus egitimi aliolar ve onbasi olarak kıta ya katiliolar(yani usta birliine,orda cavus oluyolar).bunlar genelde borsayi elinde tutanlar oluyo:)

hız emniyettir...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    hıımm gösterebileceğin kaynak var mı hareketlere çalışabileceğim

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 11087 Toplam Mesaj: 77