Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya
-
bilgi için teşekkürler
-
yasin_55:
dooru aksam 5 de mesai bitio eger guvenli biyerdeysen disarda ev tutabiliosun serbestsin,ama karakolda falansan yani dag basinda oyle lukslerin yok zaten ordan disari cikamiosun,size tavsiyem konado tugaylarina gitmeye calisin tmm operasyon sık oluyo ama genelde komando tugaylari merkezlerde oluyo ole dag basi falan diil en azindan gorevden donduunde en kotu ihtimal orduevinde kalio oluyosun bar var market var hersey var icerde sicak suyun 24 saat. -
komando olmazsak nelerle karşılaşabiliriz peki?hangi ihtimaller var yani
-
barfiks çekerken göğüs kaslarım manyak kasılıyor nasıl gevşetebilirim
-
nukeshore:
hemen alabilirler benim kardesimin ev arkadasi simdi haziranda mezun oldu bugun 1 agustos sinava girio,tecili kaldirabiliosun ama hemen alip almamalari onlara kalmis ihtiyaca gore oluyo ama sana tavsiyem aralikta gidersen acemilik egitimin egirdir dag konado okulu ve tuzla piyade okulu olur,eger egirdire dusersen gotunnn donar zaten egitimler agır,pisman olursun + bide atandiin yer operasyonel bi birlikse hem ilkbahar hemde sonbahar operasyonlarini gorursun zor olur. -
yasin_55:
ihtimaller sunlar,komando,jandarma komando,piyade.piyade ve jandarma karakolları hertarafta var,dag basinda butun askerliini tamamlama sansin var izne gidersin tabi o var ama harbi sıkıcı olur ayni 50-60 insan ayni cevre ayni gorevler.tek avantajı olabilir butun maasini biriktireblirsin.ama ben genelde dogu icin konusuyom ,batıda antalyada beldibi jandarma karakolunada dusup sahildeki hatunlari dikizleme sansin da var tabi:) -
hojam bu meslek liseleri kac ay askerlik yapıyor biri 12 ay diyor biri 15 ay kafa karıstı bir bilgin varmı?
-
kroo:
barfiks cekerken gogus kasların normalde kasılmaması lazım,dooru teknigi uygulayiip uygulamadiini bilmiyorum tabi ama,once bel vurma olayi var istersen ole calis sonra standart cekersin.birden yuklenmeden olabilir fizyolojik veya anatomik bi sorun yoksa. -
simyagov:
her lise mezunu meslek,lisesi,anadolu,fen lisesi,düz lise mezunlari 15 ay olarak yapiolar cavus egitimi aliolar ve onbasi olarak kıta ya katiliolar(yani usta birliine,orda cavus oluyolar).bunlar genelde borsayi elinde tutanlar oluyo:) -
hıımm gösterebileceğin kaynak var mı hareketlere çalışabileceğim
Toplam Hit: 11087 Toplam Mesaj: 77