Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya
-
excalibur:
zaten muhsebeciyim dersen yirtarsin butun ozelliklerini bildiiniz seyleri falan askerlik subesine gittiinizde forma isaretleyin sen levazim sınıfını isaretle stok mal falan onlarla ugrasirsin.bazen askerde beyan esas oluyo belge istemedikleride oluyo ama isi garantiye al meb den bile olsa sole bi pc operatoru belgesi falan. -
ss_thunder:
arkadasim astegmen maasi 1.000 ytl komando isen +80 ytl brove parası doguda isen + 300 ytl tazminat adi altinda 24 saat gorev tanımından dolayi aliosun. uzun donem yani yedek subay yani astegmen suresi acemilik dahil 12 ay (21 gun arti yol tatilin var),kısa donem 6 ay acemilik dahil,izin kullamazsan 5 ay 10 gun suruyo.para biriktirme isi cok kisisel ben kemerde 4 * otelde gen.mud.yrd. iken gittim askere, kredi karti borclariyla geri dondum:(hala onlarla ugrasiom:) -
saol abey
-
ne demek ne demek,memnuniyetle,gonlunuzce olsun ne diim,ama hakkaten gerekli bisi askerlik herseye bakis acisi degsio insanın.
-
hocam ben 2 senelik üniv okuorum.. bilgisayar bölümü bu sene 2. senem olucak bu okulu bitirdikten sonra bide 4 senelik acık öğretim okumak istiorum öncelikle sorum yoqlama gelmiş bunu bizim okul kendimi halledior bi sürü şey istiolar cünkü :D ayrıca 4 senelik acık öğretim okuduğumda askerlik 5 aya düşüor dimi ? AÇık öğretim farketmes herhal ?
-
Hocam bir arkadaş var;
Bir kulağı hiç duymuyor(cihaz taksada duymuyor kör göze gözlük takılmaz misali.), ikinci kulağındada cihaz olmadan duyamıyor ve konuşması gayet düzgün ancak konuşulanları anlamakta güçlük çekiyor.
Bu kişiyi askere alırlarmı? -
XsyNcmast3r:
guzelim normalde bu islemleri tecili falan okul yapio ama okuluna gorede degisio,her ihtimale karsi sen kendin bi ugras cunku tsk ya diyemezsin ben okul yapio zannediodum falan,sen suclu cikarsin.arti yoklama kacagi olursan ilerde yedek subay olma sansin da kalmaz.dooru acik ogretim farketmio yine kısa donem yapabiliosun.
-
valla cok saoLasın ya doru diosun işimisi garantiye aLaLım biz.. :)
-
kıvılcım:
hocam valla o konu muayeneyi yapan doktora kalmis,raporda verebilir askerlik yapamaz diye ,onun bi standardi vardir isitme kaybin %kac falan ona gore ama su da var askerde herkese uygun is var aslinda,ona gore biyerede veebilirler. -
hajubenim bir sorum daha var :)
Benim gözlerim 2 derece uzağa kör :D ama 1,78 b0yum beni komando vs yaparlarmı yaf :S ? y0ksa içerlerde mi takılırım :P
Toplam Hit: 10125 Toplam Mesaj: 77