folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahir_Sus
    Mahir_Sus's avatar
    Erkek
    tmm kardeş bu dediklerinin yapmaya çalışıcam peki ayak kası geliştirmem için ne tavisye edersin

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM BU DÜNYA HAYATI ANCAK BİR EĞLENCE VE OYUNDAN İBARETTİR AHİRET YURDUNA GELİNCE İŞTE GERÇEK HAYAT ODUR KEŞKE BİLSELERDİ (Ankebut suresi 64.ayet)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    flood edit

hız emniyettir...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    RoCKeT:
    valla bel fıtıgı varsa raporlarını gosterirsin seni ona gore biyere verirler tahsiline ve yetengine gore.ben bel fitigi olan bi askerimi silahci yapmistim sabhatan aksama kadar depoda silahlari bekiodu sigara cay icip kitap okuyodu bol bol.ama uyurgezerlik olayi hic denk gelmedi valla ama ole bi durumda kogus nobetcisi seni korur tehlikeli manevralardan puşt diilse tabi
    Mahir_Sus:
    ayaktan kastın ayak bilekleri ve altı diye kabul ediyorum ve sana komik gelebilir ama don lastigi bul tek kat yap uclari elinde olsun gaz pedalına basar gibiayagini ileri geri hareket ettir bos kaldikca 1 haftadan sonra bu lastigi cift kat yap ve her hafta arttir,setlerle calis 3*50 gibi.

hız emniyettir...!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mahir_Sus
    Mahir_Sus's avatar
    Erkek
    tmm kardeş verdiğin bilgiler için saol

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM BU DÜNYA HAYATI ANCAK BİR EĞLENCE VE OYUNDAN İBARETTİR AHİRET YURDUNA GELİNCE İŞTE GERÇEK HAYAT ODUR KEŞKE BİLSELERDİ (Ankebut suresi 64.ayet)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

Hocam bikaç arkadaşdan duydum yoklamadayken  yapdığın meslek fln soruyolarmış ama ben yoklamadayken  sorulmadı bana öyle bişey.Birtakım arkadaşlarda askere gittiğinde sorarlar diyorlar.Benim pc belgem  var ehliyetimide yoklamadan sonra aldım. Bunları askerde nası göstericem yani ortamını bilmediğimden nası beyan edicem ?

Yoklamada zaten komando olmıcaksın dedi bana görevli 2 defa  fıtık ameliyatı olmuşdum sence benden ne olur (:

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishkebap
    turkishkebap's avatar
    Erkek

s.a ben yeni üye oldum siteye,bir soru soracaktım mavibere'ye

ben 19 yaşındayım bu sene agustosta askere gitcem ben tekvando yapıyorum lisansımda var düz koşu da yapıyorum normalde bu 2 spor yapılmaz ama ben yapıyorum sigara,alkol vs. kullanmıyorum lise(elektronik bölümü) mezunuyum ben uzmançavuş tan başka subay felan olabilirmiyim ? yalnız yüzümün sol tarafında çenemin altında yağ bezi var biraz dikkat çekiyo bir sorun teşkil edermi ?

boyum 1.77,78 felan 75 kg.

Toplam Hit: 11104 Toplam Mesaj: 77