Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya
-
tmm kardeş bu dediklerinin yapmaya çalışıcam peki ayak kası geliştirmem için ne tavisye edersin
-
flood edit
-
RoCKeT:
valla bel fıtıgı varsa raporlarını gosterirsin seni ona gore biyere verirler tahsiline ve yetengine gore.ben bel fitigi olan bi askerimi silahci yapmistim sabhatan aksama kadar depoda silahlari bekiodu sigara cay icip kitap okuyodu bol bol.ama uyurgezerlik olayi hic denk gelmedi valla ama ole bi durumda kogus nobetcisi seni korur tehlikeli manevralardan puşt diilse tabi
Mahir_Sus:
ayaktan kastın ayak bilekleri ve altı diye kabul ediyorum ve sana komik gelebilir ama don lastigi bul tek kat yap uclari elinde olsun gaz pedalına basar gibiayagini ileri geri hareket ettir bos kaldikca 1 haftadan sonra bu lastigi cift kat yap ve her hafta arttir,setlerle calis 3*50 gibi. -
tmm kardeş verdiğin bilgiler için saol
-
Hocam bikaç arkadaşdan duydum yoklamadayken yapdığın meslek fln soruyolarmış ama ben yoklamadayken sorulmadı bana öyle bişey.Birtakım arkadaşlarda askere gittiğinde sorarlar diyorlar.Benim pc belgem var ehliyetimide yoklamadan sonra aldım. Bunları askerde nası göstericem yani ortamını bilmediğimden nası beyan edicem ?
Yoklamada zaten komando olmıcaksın dedi bana görevli 2 defa fıtık ameliyatı olmuşdum sence benden ne olur (:
-
s.a ben yeni üye oldum siteye,bir soru soracaktım mavibere'ye
ben 19 yaşındayım bu sene agustosta askere gitcem ben tekvando yapıyorum lisansımda var düz koşu da yapıyorum normalde bu 2 spor yapılmaz ama ben yapıyorum sigara,alkol vs. kullanmıyorum lise(elektronik bölümü) mezunuyum ben uzmançavuş tan başka subay felan olabilirmiyim ? yalnız yüzümün sol tarafında çenemin altında yağ bezi var biraz dikkat çekiyo bir sorun teşkil edermi ?boyum 1.77,78 felan 75 kg.