folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    Teşekkür ederim MaviBere.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    şimdi şöle bişiy var ben açıköğretimden okuyorum işletme anadolu üniversitesi 2. sınıftayım ben okulu bitirince direk yedek subayı işaretliğinde yedek subay olamıyormuyum.sınav felan ne ya ben sınav olayını ilk defa duydum valla sınavı kazanamadık o zaman uzun dönem mi yapıyoruz.uzun dönemde maaş veriliyor galiba.
    artı bide şu var en önemliisi SINAVDAKİ SORULAR NASIL OLUYOR HİÇ AKLINDA VARMI SORULARDAN BİR KAÇ TANE?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    godfather
    godfather's avatar
    Erkek
    Askere geldiginde sana yeterince kaynak sunarlar kardeş. Çünkü ne olarak gittigin önemli spor her yerde aynı olmaz.

(4.Komando Tugayı~ Okullar Komutanlığı~ Foça Komando Okulu :) ~
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    rica ederim arkadashlar ben askere gitmeden once birsuru hurafe duyyodum kimsede bisi bilmio herkes baska bisi diodu biliom bu duyguyu siz yasamayin bari herseyi sorun.botlari bile buyuk falan almayin hangi no giosaniz onu alin.

hız emniyettir...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    mit:
    o sınav yalandan bi sınav yani hepsini sallasan da hepsini dooru yapsan da bi kriter yok,kazanan yedek subaymi oluyo kısa donemmi oluyo ole bisi de yok,o sadece formalite,sorular genel kultur ve anket gibi mesela sole seyler var 40 tane:insanlarla iletisim kurarken kendi fikirlerinizi rahatca paylasabiliomusunuz?toplum icinde yetersiz olduunuzu dusunduunuz oldumu ?gibi...ayrica acik ogretim mezunlarida yedek subay olabilio bizim taburdaki astegmenlerden 2 si AÖ isletme mezunuydu.

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek
    MAVİBERE sen sınava girmişsindir sınavda nasıl sorular çıkıyor biraz sölermisin?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    kroo:
    yeni gordum kardes senin mesajı
    http://www.webfaresi.net/body/mide.asp
    bi goz at buraya daha ii kaynaklarda bulabilirsin tabi.askerde yapamasan da sınav yada mekikle o aciini kapatirsin,komutanlar ii niyetle yaklasiolar korkma,eger askerlikle ilgili soruyosan bunlari

hız emniyettir...!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    mit:
    sınavda genelde sosyal olmakla ilgili sorular var dogru yanlisi olmayan sorular,senin egilimini belirleme amacli,yukardada degindiim gibi iste
    fikirlerinizi cekinmeden paylasirmisiniz?
    cekinceleriniz nelerdir?
    ozgecmis yazdirilolar kısaca...gibi
    evt maas veriolar+ bide sunu solemek istiorum bikac yerde vardi forumda dogudaki asker ole 2-3 kat maas almio batidakinden farkli olarak her an goreve gidebilir diye 24 saat is anlayisina gore sadece +300 mil alio,ole buyutulecek bi fark yok,ordaki bi astegmende 1400 civarinda alio.komando diilse 80 mil eksik alio.

hız emniyettir...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Abi bende de 4 kilo filan fazlalık var özellikle ; kilo ön tarafdan şişik olarak değilde yandan taşarak çıkmış onları nası düzeltebilirim kasa çevirebilir yada fısaltabilriim : ) ; gerekirse body'e gidicem ama şöyle ew yöntemleri var mı yada badiye gitsem ne kadar zamanımı alır

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ben askerde paso oturmak istiom
    nöbet tutmak istemiom
    yemekhane, wc, falan gibi ottan boktan yerlere girmek istemiom

ya böle bütün gün pc başında yada karı kız ortamında olmak istiom eee netcez?
Toplam Hit: 10140 Toplam Mesaj: 77