Spor Ve Bedensel Gelişim İle İlgili +Askerlikle İlgili Her Soru Buraya
-
Teşekkür ederim MaviBere.
-
şimdi şöle bişiy var ben açıköğretimden okuyorum işletme anadolu üniversitesi 2. sınıftayım ben okulu bitirince direk yedek subayı işaretliğinde yedek subay olamıyormuyum.sınav felan ne ya ben sınav olayını ilk defa duydum valla sınavı kazanamadık o zaman uzun dönem mi yapıyoruz.uzun dönemde maaş veriliyor galiba.
artı bide şu var en önemliisi SINAVDAKİ SORULAR NASIL OLUYOR HİÇ AKLINDA VARMI SORULARDAN BİR KAÇ TANE? -
Askere geldiginde sana yeterince kaynak sunarlar kardeş. Çünkü ne olarak gittigin önemli spor her yerde aynı olmaz.
(4.Komando Tugayı~ Okullar Komutanlığı~ Foça Komando Okulu :) ~ -
rica ederim arkadashlar ben askere gitmeden once birsuru hurafe duyyodum kimsede bisi bilmio herkes baska bisi diodu biliom bu duyguyu siz yasamayin bari herseyi sorun.botlari bile buyuk falan almayin hangi no giosaniz onu alin.
-
mit:
o sınav yalandan bi sınav yani hepsini sallasan da hepsini dooru yapsan da bi kriter yok,kazanan yedek subaymi oluyo kısa donemmi oluyo ole bisi de yok,o sadece formalite,sorular genel kultur ve anket gibi mesela sole seyler var 40 tane:insanlarla iletisim kurarken kendi fikirlerinizi rahatca paylasabiliomusunuz?toplum icinde yetersiz olduunuzu dusunduunuz oldumu ?gibi...ayrica acik ogretim mezunlarida yedek subay olabilio bizim taburdaki astegmenlerden 2 si AÖ isletme mezunuydu. -
MAVİBERE sen sınava girmişsindir sınavda nasıl sorular çıkıyor biraz sölermisin?
-
kroo:
yeni gordum kardes senin mesajı
http://www.webfaresi.net/body/mide.asp
bi goz at buraya daha ii kaynaklarda bulabilirsin tabi.askerde yapamasan da sınav yada mekikle o aciini kapatirsin,komutanlar ii niyetle yaklasiolar korkma,eger askerlikle ilgili soruyosan bunlari -
mit:
sınavda genelde sosyal olmakla ilgili sorular var dogru yanlisi olmayan sorular,senin egilimini belirleme amacli,yukardada degindiim gibi iste
fikirlerinizi cekinmeden paylasirmisiniz?
cekinceleriniz nelerdir?
ozgecmis yazdirilolar kısaca...gibi
evt maas veriolar+ bide sunu solemek istiorum bikac yerde vardi forumda dogudaki asker ole 2-3 kat maas almio batidakinden farkli olarak her an goreve gidebilir diye 24 saat is anlayisina gore sadece +300 mil alio,ole buyutulecek bi fark yok,ordaki bi astegmende 1400 civarinda alio.komando diilse 80 mil eksik alio. -
Abi bende de 4 kilo filan fazlalık var özellikle ; kilo ön tarafdan şişik olarak değilde yandan taşarak çıkmış onları nası düzeltebilirim kasa çevirebilir yada fısaltabilriim : ) ; gerekirse body'e gidicem ama şöyle ew yöntemleri var mı yada badiye gitsem ne kadar zamanımı alır
-
ben askerde paso oturmak istiom
nöbet tutmak istemiom
yemekhane, wc, falan gibi ottan boktan yerlere girmek istemiom
ya böle bütün gün pc başında yada karı kız ortamında olmak istiom eee netcez?
Toplam Hit: 10140 Toplam Mesaj: 77