Tahribat Bursa Buluşması
-
wertide yazın isterseniz aynı yurtta kalıyoz haberi olsa yazdırırdı gelmese bile sürükleyerek getirttirim ben onu . :D
-
canafar bunu yazdı:
-----------------------------wertide yazın isterseniz aynı yurtta kalıyoz haberi olsa yazdırırdı gelmese bile sürükleyerek getirttirim ben onu . :D
-----------------------------Satış wert'tenmi bahsediyorsun, gelse bile en fazla yarım saat kalır :)
Swool sana ''satış'' dedi de, koşa koşa gelmese bile si** si** gelir :)
-
en yaşlı benım galiba cekirgede oturan varsa buyursun gelsin beklerim buluşmaya bende varım
-
coyotosays bunu yazdı:
-----------------------------en yaşlı benım galiba cekirgede oturan varsa buyursun gelsin beklerim buluşmaya bende varım
-----------------------------
yaş kaç abi senin :)
yazdım listeye :)
-
Swool bunu yazdı:
Dipnot : Exca denilen adamı içirirseniz ben o buluşmada durmam. Bu yolun dönüşüde var a.q :)
onun yerine ben içebilirim :D -
Chaoser bunu yazdı:
Banlılar gelmesin lütfen tam ideolijik çatışma çıkar yoksa hele esatta gelirse tam olur ama tahribat işte böyle bir yer insanlar düşünce olarak ne kadar zıt olursa olsun birbiriyle anlaşabiliyor esat onun düşüncelrin biriyle sağlık diyolağa girebildiğim 2. ya da 3. insan seviyorum tahribatı ya dayıcım gel sende ya özledim valla
banlılardan kastın kim hocam ? site içinde bi olay varsa sanalda kalır ? reale yanstıacak kadar mühim bişi değil heralde ? -
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------1) ibosoft
2) excalibur
3) coldm4
4) chaoser
5) tyler_dayı
6) swool
7) bulutbey
8) highNitro
9) yesterfox
10) emrow
11) turan
12) polecat
13) aloryan
14) ajan1111 (anlamadım geliyor sanki :|)
15) canafar
16) wert ( kefili canafar. gelmezse canafarı dövmek serbest )
17) coyotosays
Buluşma 30 Mart 2008 - Saat 11:30 (Saatte oynama yapabiliriz söyleyin yeter :)Başka varmı kesin gelecek yada bunların içinden ben gelemem diyen
-----------------------------hajı ben gelemeyebilirim. pazar günü mac olablir.
-
beyler sakın pahalı bir yere gitmeyelim; malum hepimiz öğrenciyiz :P
param yok ulan paraaam...ama buluşmaya gelebiliyorum endişelenmeyin...
anlık bir isyandı bu, geçti gibim...
-
YesterfoX . İb0softn yaptıı listeyi ilk sayfadaki mesajına cp lermisin ibo$unki daha düzenli görünüor :B
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
YesterfoX . İb0softn yaptıı listeyi ilk sayfadaki mesajına cp lermisin ibo$unki daha düzenli görünüor :B
-----------------------------Edit: son mesajım genel ahlak ve görgü kurallarını ihlal ettiği excayı yusufçuklattırdığı ve sonraki nesillere kötü örnek olduğu için tarafımdan silinmiştir. :D