Tahribat Bursa Buluşması
-
Arkadaşlar götlex pardon Reflex ve Ajan para sıkıntısı çektiği için gelemiomuş :S Bi el atsak adam başı 2 ytl versek gelir benden 2 ytl cıkar vermek isteyenler haber eylesin saolun
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar götlex pardon Reflex para sıkıntısı çektiği için gelemiomuş :S Bi el atsak adam başı 2 ytl versek gelir benden 2 ytl cıkar vermek isteyenler haber eylesin saolun
ben parmak atsam reflex'e :Dhacı adapazarı-bursa hangi saatlerde var arabalar. büyük ihtimal gelicem ben. yarın akşam kesin bişey söylerim.
-
under_king bunu yazdı:
Arkadaşlar götlex pardon Reflex para sıkıntısı çektiği için gelemiomuş :S Bi el atsak adam başı 2 ytl versek gelir benden 2 ytl cıkar vermek isteyenler haber eylesin saolun
para gani sen varsın diye gelmiyom :)) -
bu kadar adam nereye gitçeniz la :)))
-
rEfLeX bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
para gani sen varsın diye gelmiyom :))
-----------------------------Ref çok yanlış yapıon tmm öle olsun bakalım seni yakalığım ilk yerde o çektiğin kartları :) anladın onu sen
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------bunların yarısının son anda işi çıkarı geri kalanın yarısından da haber alamayız en son kalan yarıylada 3-5 kişi takılınılır
Not: son anda işi çıkan yarıda da olabilirim :D -
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------bunların yarısının son anda işi çıkarı geri kalanın yarısından da haber alamayız en son kalan yarıylada 3-5 kişi takılınılır
Not: son anda işi çıkan yarıda da olabilirim :D
-----------------------------Sen geçenki buluşmamada yamuk çizmiştin :) Manitayla buluşcam dedin bisi ektin :| Eğer bu seferde gelmessen ALLAH seni top eylesin :P
-
lan feribota bilet kalmadı heralde eskiden 07,30 kalkı$ saati diodu :B şimdi 17,30 olmuş :F gelemioırz büük ihtimal vatan saolsn :/ : P
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
lan feribota bilet kalmadı heralde eskiden 07,30 kalkı$ saati diodu :B şimdi 17,30 olmuş :F gelemioırz büük ihtimal vatan saolsn :/ : P
o böylesin olum sen :Darkadaşlar bugün terminale gidip tam saat ve parayı öğrenecem. parayı buldum galiba (: büyük ihtimal saat 8'de adapazarından kalkan arabayla geliyorum. beni bursa'da kim karşılayacak?
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------otobüsle gelin lan o zaman git bir yenikağıya soruştur yrn fln