Tahribat Bursa Buluşması
-
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------
Swool bunu yazdı:
-----------------------------hp32 bunu yazdı:
bulutbey yokmu bursada
-----------------------------Var :)
sende gidiomusun bursaya? Kocaeli'nde araba yanmasın? :)
-----------------------------İstanbul tayfasıyla gelebilme ihtimalimiz var. Bu sefer vapurla geleceğim, yolda kalmam :)
-
o yees swo$la beraber gelebiliris ibo$la görüşürüm :P Bulut koimda unutla takılırıs vs güzel olar : D ama pazar olursa : P
-
hmm güzeeel :D baya kalabalık olacağa benziyor. exca sen code umun master ını da kap gelirken :D dur ona da pm atiim..
bulut a haber çakarım, chaoser la düet yaparlar :)
camel sen de gel, okul var şu var bu var deme ben seni bildim bileli okuon bi işe yaradığı yok :D
neyse, exca ile swool istanbul-kocaeli tarafını örgütlesin, bursadakileri ben haberdar ederim..
yalnız alkollü bir buluşma olursa daha hoş olur :))
-
ulan sakarya piç mi :D öyle olsun amk
-
gidişat iyi gibi şimdilik...
-
beyler pazara alalım excaların gelebilitesi çok yükseldi + TR_ip de gelia :D
-
pazar da olur; zaten buluşmayı chaoser, turan bir de ben kaç haftadır okulda konuşuyorduk öyle bugüne açarken konuyu öyle verdik günleri...
pazar da uyar sanırım herkese...
-
Evet uyar bu hafta olsunda excacım bursa 3.5 saat sürer takriben 4 saate çıkabilir bilet fiyatı kamilde 17 nilüferde 18 galiba varanla fln gelcemeyi düşünmezseniz herhalde diğer ufak firmalarla öğreniciyiz abi biz diyip ağlayıp 13-14 e gelebilirsiniz yenikapıdan vapurla gelirseniz ise 2 saatte buluşcağımız mekanda olursunuz oda öğrenciye 15 ytl
-
Chaoser bunu yazdı:
Evet uyar bu hafta olsunda excacım bursa 3.5 saat sürer takriben 4 saate çıkabilir bilet fiyatı kamilde 17 nilüferde 18 galiba varanla fln gelcemeyi düşünmezseniz herhalde diğer ufak firmalarla öğreniciyiz abi biz diyip ağlayıp 13-14 e gelebilirsiniz yenikapıdan vapurla gelirseniz ise 2 saatte buluşcağımız mekanda olursunuz oda öğrenciye 15 ytl
-----------------------------Son cümlen yol güzergahımızı tanımlıyor. :)
-
olm napacaz daha önce hiç buluşmaya falan gelmedim sap gibi kalırım milletin arasında yusufçuk
böcüğü gibin.