Tahribat Bursa Buluşması
-
Şu anda cafe'deyis Bursa buluşmasının son saatleri :) gelenler teşekkürü borç bilir saygıyla selamlarım :)
under_king
chaoser
yesterfox
behemoth
tyler_dayi
fiko$
swool
bulutbey
high nitro
acan3131
cold m-4
iboş
turan yumuşakBurdan gelmeyen totoş satişcaliburu ve canafarı burdan esefle kınıyoruz
-
hava kapalıydı kötü geçmiştir,unuttum gitti bende gelecektim halbuki..
en güccük mürid olaraktan.
-
aksine çok güzel geçti, saf saf oturmuşlar dediğin son kalan 3-4 kişi, o saatten sonra da başka bişey yapamazlardı heralde :/
bugün yarın fotoları koyarız, müthiş şeyler oldu :D
hele ki herkezin geçtiği bi yerde dilenci gibi oturup peynir domates yeme olayı var, aboow :D
-
Ulen Murat seni yarın okulda gorucem ben
PETUX.......
KUSSSS :D
-
herkese merhaba arkadaşlar
anlaşılan herkes eğlenmiş güzel güzel teşke iş güçden fırsat olsaydı gelicekdim bir dahakine inşallah arkadaşlar exca neden böle etti bilmem oda benim gibi buluşma kaynaşma adamıdır gelemediyse dediği doğrudur fazla yüklenmeyin tosunuma garipdir ayıpdır etmeyin :)
eee giden arkadaşlar yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ne yaptınız annatın bakkem loo adaş dayi ajan ne ettiniz olim yazsanıza
birde o sap sap cafede takılmışlar dien arkadaş katılsaydında o saatte sen bir aksiyon verse idin be yaw saat olmuş 6-7 milletin o saatte posası çıkmış olüyür çoğunlukla sabah yol birde o saate kadar yaldır yaldır kaynaşma malum bir yerde kalmakda fayda olüyür
olum exca bir yerinde durlen elipsel hareket etme len :) ehuhe
-
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------olum exca bir yerinde durlen elipsel hareket etme len :) ehuhe
-----------------------------
Sabitim lan *****m (: eheh
ya sabah 05,45 de uyandım : D sonracıma kalktım dışarı baktım buz gibi neyse dedim önemli deil gittim içery çoraplarımı giyiyodum tekini giymiştim :F dier tekini giyerken sızmı$ım bi kalktım 09,40 civari :B swo$ aradı biz bindik nerdesn bilmemne diea :B Sonra telefonla ve sms le taciz edildim :/ ke$ke gelseydim yau :B gerçi hatnlarla takıldım gün boyu ama sizin yeriniz ap ayrı . 2 hfta sonra kayacam bursaya :P ibo$uma kaycam :F o zmn hepinizle görüşürüm ^^ resm kasn lan -
corelsnake bunu yazdı:
-----------------------------herkese merhaba arkadaşlar
anlaşılan herkes eğlenmiş güzel güzel teşke iş güçden fırsat olsaydı gelicekdim bir dahakine inşallah arkadaşlar exca neden böle etti bilmem oda benim gibi buluşma kaynaşma adamıdır gelemediyse dediği doğrudur fazla yüklenmeyin tosunuma garipdir ayıpdır etmeyin :)
eee giden arkadaşlar yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ne yaptınız annatın bakkem loo adaş dayi ajan ne ettiniz olim yazsanıza
birde o sap sap cafede takılmışlar dien arkadaş katılsaydında o saatte sen bir aksiyon verse idin be yaw saat olmuş 6-7 milletin o saatte posası çıkmış olüyür çoğunlukla sabah yol birde o saate kadar yaldır yaldır kaynaşma malum bir yerde kalmakda fayda olüyür
olum exca bir yerinde durlen elipsel hareket etme len :) ehuhe
-----------------------------
öğlende terminalden çıktık hacı. ben taktım menemen yemeğine :D yolda gelirken tabelalarda görmüştüm. bi kafede yedim çok şükür :D kahvaltıdan sonra bi kafeye gittik, nargile içtik tabu oynadık sohbet ettik filan. sonra biraz gezinti sonra herkes ayrıldı. pek bi ekşın yapamadık yani ;)@chaoser nickimi naptın öle :D millet yanlış anlicak :D
@emrow sen gözümden düştün olum
@hitlerfan şşşşşşşşşşşşş
@cold birazdan ekliyorum resimleri :D
@turansoft PETUX değil petuh petuh :D
bide excali. pardon gaycalibur :D o bile bile gelmemiştir :D
-
fakirliğin resimleri ama yinede güzeldi :D

-
zuahah o ne hal len cw bulu$ması gibi domates peynir :B kaldırın çabk zuahha cold un domates yiyişine bakın hele :F
-
abi acele tarafından birisi kafaların üstüne isimlerı yazsın :)