Tahribat Bursa Buluşması
-
İst-Bursa arası 75 dk ymı$ :B sabah 07,30 da binip 08:45 te orda olcaz in$ (: Ayrıca biletler örenciye 15 yttl normallere 2o ytl imiş :P
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
İst-Bursa arası 75 dk ymı$ :B sabah 07,30 da binip 08:45 te orda olcaz in$ (: Ayrıca biletler örenciye 15 yttl normallere 2o ytl imiş :P
-----------------------------sabahın körü ne işiniz var la :|
neyse ben hepiniz için uyurum =)
-
ne 75i yaa :D olm biz cebite gelrken yalova 75 dk çekti zati =) en azından 2 saat (:
yada bizm gttiğimiz otobüs külüstür olabülü ondan yawaş gitmiş olabilirz :D
TR_ip gelmio :/ bide..
yaf patila yerine zafer plazadaki mc donalds a gitsek :D hem daha ucuz onun paketleri :D hemde doyurucu :D
bide ben foto mak getirecem ama 512mb hafıza kartı.. dolunca nereye yedeklicez? :/ foto mak. olan warsa getirsin :D
-
Ben otobüsten bahsetmiorm DENİZ OTOBÜSÜNDEN bahsediorm :D
-
edit: İki kere kaçmı$ firefox ezikliği işte .. ne olcak :B
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------ne 75i yaa :D olm biz cebite gelrken yalova 75 dk çekti zati =) en azından 2 saat (:
yaf patila yerine zafer plazadaki mc donalds a gitsek :D hem daha ucuz onun paketleri :D hemde doyurucu :D
bide ben foto mak getirecem ama 512mb hafıza kartı.. dolunca nereye yedeklicez? :/ foto mak. olan warsa getirsin :D
Ben notebook getircem :S ona yedekleris saten 1 gb hafısa kartıda getircem :) Foto makineside getircem ama :S pillerini bulamıom :| -
under_king bunu yazdı:
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------ne 75i yaa :D olm biz cebite gelrken yalova 75 dk çekti zati =) en azından 2 saat (:
Ben notebook getircem :S ona yedekleris saten 1 gb hafısa kartıda getircem :) Foto makineside getircem ama :S pillerini bulamıom :|
:D tmm o zaman.. bide elinde şarjlı pil olan varsa bol miktarda getirsin :D bende 4 tane war ama yetmez :/şimdi exca siz sabah kaçta terminalde olacaksınız ? acan sen ne zaman terminalde olrmuşsun sordunmu ?..
birde bursadan katılacaklar nerede buluşçaz heykeldemi.? birde kesin olarak kaç kişi kimler gelio listeyi koyalım tekrar :D buraya..
edit: karı kız için grup bölünmeyecek dimi ?
-
lan parlaknitro DENİZ OTOBÜSÜ ile gelioz amk 08,45 de İDO BURSA iskelesinde olcaz diorm daha neyini soruosn : D
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Lan sabahın köründe ne işiniz var :Dmudanyadan heykele giden araçlara hoplayıp merkeze gidin bizde uyanıp şöle bi pazar kahvaltısı yapıp aheste aheste 12 gibi geliriz :D
-
Gelecekler Bunlar
0)lordvader89 ==> para bulmasını temenni ederis. İstanbul
1) ibosoft Bursa
2) excalibur İstanbul
3) coldm4 Bursa
4) chaoser Bursa
5) tyler_dayı İstanbul
6) swool İstanbul
7) bulutbey Bursa
8) highNitro Bursa
9) yesterfox Bursa
10) emrow Bursa
11) turan Bursa
12) polecat Bursa
13) aloryan Bursa / Tokat
14) ajan1111 Sakarya ( Kamyonlara otostop çekerek gelecek)
15) canafar Bursa
16) wert Bursa
17) coyotosays Bursa
18) TR_ip Gelmiyor
20)behemoth Bursa
21)eL-CD Bursa
31)under_king Bursa
3,5) f1kr3t İstanbul