Tahribat Bursa Buluşması
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
zuahah o ne hal len cw bulu$ması gibi domates peynir :B kaldırın çabk zuahha cold un domates yiyişine bakın hele :F
-----------------------------laf etme la domates peynire en güzel atıştırmalık ne var allam borçlanıp bulaşk yıkamayalım ya da dayak yemeyelim demişler işte .D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------sap sap internete gidip oturmuslar :B
Senin kadar sap olmadığımıs için ösür dilerim ama o anda internette diildik güsel bi cafe'de notebook'tan bağlanıyorduk ;) -
grey-cells bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
zuahah o ne hal len cw bulu$ması gibi domates peynir :B kaldırın çabk zuahha cold un domates yiyişine bakın hele :F
-----------------------------laf etme la domates peynire en güzel atıştırmalık ne var allam borçlanıp bulaşk yıkamayalım ya da dayak yemeyelim demişler işte .D
-----------------------------Bulaşığa kalsaydık senide yardıma çağıracaktık :) Sorun paramısın olmaması diildi fantesi olsun die öyle yedik :) Ama ailesi aristo olan arkadaşımıs Chasor bise katılmadı döner yedi :|
-
burdan chaoserı kınıyoruz biz yerken peynir ekmek domates herif döneri götürdü ortamda çok otantikti hani cami falan tabuda nasıl yendik hahaha
-
saat 23:38 eve yeni girdim. 5:30 u kacırdık 8:30 ile geldik :S her tarafım agrıyo ufaktan pişik var :D:D bi duş aliim gerisini yarın yazarım :D ayrıca exca mk seninde. babam üstüme atlamak üzere zaten :S yazdım gene bişeler :D yarın buluşmadaki herkesin profiline yazıcam bişeler inş :D hadi ii geceler :P
-
dehşetti bea =)
benim sıçar vaziyette domates yediğim fotoyu özellikle istiyorum =)
bu fotoğraflardan sonra rene bursa buluşmasını yasaklayabilir gibime geliyor :|
-
yakintakip bunu yazdı:
abi acele tarafından birisi kafaların üstüne isimlerı yazsın :)
-
under_king bunu yazdı:
yakintakip bunu yazdı:
abi acele tarafından birisi kafaların üstüne isimlerı yazsın :)
-----------------------------acan abimin başı kel mi :P o yazmagıdı da ajan(binyüzonbir) =D
-
under. sen " o " böylesin olum. adam benim ismimi yazmamış yaa.
teşekkürler f1kr3t ;)
bide hani şu videolar resimler filan varya onlarada bi ayar çekelimde onlarıda yayınlayalım. toplu resmimiz orda var sadece. bu arada top kim |:
not: ben değil :D
-
turan soft (adı üstünde yumşak software deil) :D