Tahribat Bursa Buluşması
-
Kendi işimi kendim hallettim :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
swool hoja şaka da olsa bıraz ciddi konuş.. tanıyıp, tanımadığına küfretmen biraz ayıp oluyor :)
-----------------------------Üstüne alınmana gerek yok.
-----------------------------Onun küfürü bise :) bende onun taa ...
-
arkadaşlar sabah 8 otobüsüne bilet aldım. 11 gibi terminalde olacakmışım. beni kim alıcak?
bide under. kamyoncular fantazi arıyormuş. o sihirbaz gelsin benim üstümden bişeyler çıkarsın diyolar :D
-
YesTERFoX bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
under_king bunu yazdı:
-----------------------------YesterX 20 kişilik bi abaza grubuyla kıs tavlamaya cıkmak :O Afrikada penguen avlamaya çıkmak gibi bişi olur :) Ama istersenis kısların bol oldugu clup/disko tarsı yerlere gidebilris :) Eğer adliyede benim eski arkadaşları bulursam 30-40 kişilik bi kıs grubuda bulmuş olurus :) YesrterX msn eklersin mi?
kızlar bizi bozar :/
-----------------------------kız için buluşmayı ekmek mübahtır hatta :|
-----------------------------ahahaa fena kapak olmuş heralde :P
-----------------------------beyler benim program değişti, size katılmam 12:30 u falan bulacak, patila yemeğine katılamayabilirim ama ondan sonra her türlü aktivitede varım :D
-----------------------------oo gel abi gel :D sen,eyçpioski(hp32):P,foxxly felan tanışmak isterdim :D exca ile de tanışmak istiodum pişman oldum :P şaka bi yana bi de ipne_king için gelicem :D sakarya ya gelemedim buna da gelemezsem hakkımda kötü düşünceleri var :D
-----------------------------ayazdan her türlü muamele bekler bu kamyoncular :D dalgadan kart felan :D
-
Beyler bişey hatırlatmam gerek;
BU GECE SAATLER 1 SAAT İLERİ ALINIYOR.
ona göre ayarlayın saatinizi sonra kopukluk olmasın
edit;
HighNitro bunu yazdı:
beyler bu gece saatler 1 saat ileri alınıyor ona göre ayar çekin kendinize :D
aynı anda yazmışız :D -
evden çıkıyorum. yolda ölürsem mölürsem nickimin üstüne bişeyler yazın (:
-
jaaa vapur u 07,30 sanmı$tım :B meersem 09,30 mu$ :F sabah alarm çaldı 05:45 de kalktm sonra tekrar yatmı$ım :/ telefonlarda kapalı oluo uyurken :F şimdi uyandım :/ Tyler dai , swool , fiko$ wapura şimdi yeni biniolar :F (09,30) ona göre ayarlayın kendinizi gencolar
-
beyler hava serin gibi yaa; ben çok üşeniyorum evden çıkmaya ama geleceğim rahat olun :P =)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
jaaa vapur u 07,30 sanmı$tım :B meersem 09,30 mu$ :F sabah alarm çaldı 05:45 de kalktm sonra tekrar yatmı$ım :/ telefonlarda kapalı oluo uyurken :F şimdi uyandım :/ Tyler dai , swool , fiko$ wapura şimdi yeni biniolar :F (09,30) ona göre ayarlayın kendinizi gencolar
Bi insan nickiyle bu kadarmı uyuşur :DSati$calißuR (: