Tahribat Bursa Buluşması
-
edit: onur die tr_ip nin gnkası bi arkadşamız daha gelia ist.dan :D Çok pis içicidir.. :) ayrıca benmde gnkam :p
bende redbull içerim a.k :D içki içersem ölebilitem yüskek :D
-
Bende Bursa' danım İlk Mesajımı Buraya Yazıyorum =) Gelebilirim herhalde...
12 Sayfa Olmuş Konu Hepsini Tek tek 0kuyam Bakam Zmana ve Tarih yazılmışmı :(
-
Beyler çok yanlış yapıonus beni neden listeye eklemedinis istenmiosak söyleyin gelmeyelim..!
-
eL-CD bunu yazdı:
-----------------------------Bende Bursa' danım İlk Mesajımı Buraya Yazıyorum =) Gelebilirim herhalde...
12 Sayfa Olmuş Konu Hepsini Tek tek 0kuyam Bakam Zmana ve Tarih yazılmışmı :(
-----------------------------listeye eklendin artık kaçarı yok geliyorsun :P
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Beyler çok yanlış yapıonus beni neden listeye eklemedinis istenmiosak söyleyin gelmeyelim..!
-----------------------------inşallah özürümüzü kabul edersin :P
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------31)under_king =====> listeye eklenmemiş kendisinin belirttiği gibi, ama en güzel numarayı ona verip kendimizi affettiriyoruz...
Saol YesterX sende olmasan bise zükleyen yok sanırım ama buluşma olsun nasıl kaycam onlara :) gelcem deyipte gelmeyeni bütün Tahribat ... :P
-
yesterfox benide yaz ama ayıp ediosn insan sıradan gider :| o güzel numarayı ben kapıcaktım :P sırf ayaz
i*nesiiçin gelicem :D yaz beni de :P -
f1kr3t bunu yazdı:
yesterfox benide yaz ama ayıp ediosn insan sıradan gider :| o güzel numarayı ben kapıcaktım :P sırf ayazi*nesiiçin gelicem :D yaz beni de :P
-----------------------------YesterX lüften arkadasıda ikinci güsel numara olan 52 'yi verirsin mi :)
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
yesterfox benide yaz ama ayıp ediosn insan sıradan gider :| o güzel numarayı ben kapıcaktım :P sırf ayazi*nesiiçin gelicem :D yaz beni de :P
-----------------------------YesterX lüften arkadasıda ikinci güsel numara olan 52 'yi verirsin mi :)
-----------------------------62 olmasın o :D
-
valla beyler açıklamamı yaptım orada; yine güzel bir numara verdim ama =)
üçbuçuk iyidir hem; erkekliğin yüzde doksanı kaçmaktır :P =)