Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)
-
Arkadaslar Tugrulbaba Ve ikimizin Aldıgı Kararla Tüm Gonyalı Tahribatcılarla Bulusuyoruz
Mekan: Kule Site Avm Nıke Magazası Önü ( Benim Hatunun Calıstıgı Magaza :D )
Saat:12.00
Yapılacak Faaliyetler:Yemek Çay Muhabbet Derken 2 Saat Geçer Ardından Teknosa Ve Phılıps Magazalarına Akınlar Ve TAhribat Bayragı Cekme Ve Sonrasında Zafer Alanında Uzun Esek Turnuvası Ardında Sapıklık :)
Bu Hafta Pazar Günü Tüm Gonyalı Tahribatcıları Bekliyoruz Dısardan GElen Olursa Basımızın Üstünde Yeri Var -
:D oha editi.
-
Ondan sonra Nene Hatun' a çökelim :)
-
pazar günü hilal ciğercinin önünde velesbitlerimizle (biskletin konyalıcası olduğunu sanıyordum aslında en orijinal ifadesi buymuş icat eden fransızlar velosbit derlermiş)buluşalım, herkeş siyah renkli tshirtlerini giysin saçı sakalı olan karıştırsın olmayan kalemle çizsin, evden çıkmadan önce herkeş karnını iyice doyursun yolda ekmeeak diye ağlayanı zükerim. Gerekirse herkeş anasına piynir domatis sıktırsın ekmeğinin arasına yada ekmeğine yağ veyahut yoğurt sürdürsün yolda tıkınsın.
Allahtan bi mani gelmezse oradayım kardeşler inşallah.. -
vay bee.. uzun zamandir giremiyodum millet konya bulusmasi düzenliyo... :D
alaaddine de gideriz agalar. cingenlerle ugrasiriz hatta.
benim orda bi sokak cocugu eleman var. feci matrak bişey :D 10 yaşında velet ama maşallahi var yani.
zaman olursa gelcem kendinize iyi bakın :) -
valla edit :D
-
zuhehee
heyecanlanmayın ulen.. -
:)))) böyle bi kıpır kıpır oldu içim :D
-
Büyük tahribat buluşması olm tahribatın büyüğü küçüğümü olur tahribat zaten büyük tür yani sadece tahribat desen bile büyüklüğü yeter
-
iskenderun yokmu iskenderun :)
-
kayseri çık aradan :):):):)
Toplam Hit: 30634 Toplam Mesaj: 215