Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)
-
Tugrul abi seni satan 6-4-5 kişi ya beni?
Ulan izmir buluşması 19 kişiydi be 19
Cuma günü 19
Pazar sabahı 3 kişi kalınırmı amk iyiki gitmedik bucaya gitsek 10 milyon soğuk suya dönüşecek
Birinin düğünü birinin parası yok birinin ev arayışı birinin hatunu ah abi buluşma felan duzenlemicem bende çok sinirlendim amk -
Tugrulbaba Gercelten Cok Üsüldüm Ya Gelemedime
Cidden Söyuülüyorum Annem Gece Hastalandı Tüm Gün Boyuncca Hastenedeydim Ben Sana Dedim Abi O Kadar Cepi Ver Bi Aksilik Cıkarsa Seni ArayımDie Ama Vermedim
Kendimi Affetiecek Birrsey Yaparım -
telin niye kapalıydı :) senin onu söle bakim
-
gecmis olsun.
Büyükler bi laf etmiş..
Geçmiş yağmura kepenek alıp kaçılmaz diye.. Olay bitmiştir. Önümüzdeki maçlara bakacaz artık. Aslında gelemediğiniz/gelmediğiniz için siz kaçırdınız biz ekildik ama şamata ve gırgır dolu bir muhabbet ettik.. -
tugrul baba vahşet-ül dehş et bişeysin sen yaw :D katil gibi a.q. resmen korktum o ne sikici bakıştır öle :D
-
euheuhe :D real papazım benim brdan sana el sallıom :D
abi adam kendini affetirmek istiyor bidiya buluşun siz bende geliyim :=) etliekmeh ısmarlasın hepimize ödeşiriz :) -
havzandan aşşası kurtarmaz :D
-
Tugrul Abi Ayıp Olyor A.k Ya Havzanda Lafmı Ben Seni Götüreyim Akyokusa Orda Yemek Yeriz Tüm Tbt Bide Fotograf Cektiririz Allahın İzniyle
-
bak bak bak adam akyokuşa yemeğe götürcek bizi :D orası olmaz olm sen bizi aydın çavuşa götür :D
-
akyokuşun işletmecisini tanırım. Oraya gitmem ben a.q. sırf gıcığım o insanlara..
Toplam Hit: 30650 Toplam Mesaj: 215