folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    12 de nikenin önünde bi değişiklik olmazsa; keten pantolon (krem renkli) siyah tshirt saçları biraz uzun birini gönürseniz ahanda ben oluyourm (gözlerin cekikliğinden anlarsınız zaten) yinede en iyisi benseni arayayım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok olm efendi gelin. Takım elbise kravat, yelek, böyle püsküllü kahverengi rok ayakkabı beyaz çorap elinizde tespih saçlar enseli ense tarafları permalı şekilde gelin tarikatın ne kadar efendi insanlardan oluştuğunu gösterelim millete. (Yada koca avm de maymun olup milletin bize götüyle gülmesinimi sağlarız bu şekilde bilmiom ki)
    La stoll sen bi elidor karton kutusu bul ona yaz tahribat burada filan deyyu, büzül sende laptop diye öküz gibi kağıt sarmalı hesap makinesi getir, bende avazım çıktığı kadar bağırarak bunları tanımıyom diye kaçayım ordan :D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tmm ben a3 e bi tane yazdırmaya çalışacamda yok lem ben zten 1,65 boy var saçlar ibne saçı gibi kot spor akkabı bide badi giyerim tamamdır yanlız göt etmeyin beni ben fazla bilmiom oraları :D neyse danielin teli var gelince çaldırcam :)
    laktobuda getirsemmi getirmesemmi yav elimde ağırlık olacak şimdi kodumun laptobu :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    herkes paralı ve aç gelsin etlekmek yiyecez.!!! yok ben yemem yok param yoktu da falan demesin kimse. ben zaten fotolarda görmüssünüzdür yine aynı sekil gelecem kimse ekmesin. etlekmek yiyecez HAYVAN gibi hemi de :) anooyw karnım acıktı ya :D

Hoop.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    yarın herkesler gelsin gelemeyecek olan gelemeyecem desin.

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    züe la. Karnınız tok gelin lam.
    saat 12 kule nıke magaza önü. büzül sen bilmiosan iplikçi camii önünde akşama kadar bekleyebilin canım :D:D
    Gelmezde tekrardan ekerseniz msn listimde bloke, sitede ban şeklinde geri döenrim size..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    abi gidelim ya :)

Hoop.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    iplikçi cami nerede (:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    gelecem diyen herkez geldi ekilmedik. ekilmeyecez :) gayet güzel bi buluşma oldu bence. hertürlü muhabbete girdik. inşallah en kısa sürede bi buluşma daha yaparız.

selametle (f)
    allahın selamı üzerinize olsun (f)
    :D:D:D:D:D:D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    selametle(f)
    selam dua ile (f)
    allahın selamı üzerinize olsun (f)

Toplam Hit: 30674 Toplam Mesaj: 215