Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)
-
olsunda çamurdan olsun eee ne zaman gidioz :=)
(araya kaynadım ehuehue:) -
heyyt yavrum tugruluma bak bee karizmaaa karizmaaa
konyada olmak vardi.
her yerden bulusma resimleri geliyor. -
Olm Akyokus Dedimde Akyokustaki Restaurant Demekdimki Alrızı Döneri Ayranı Akyokusun Gölge Bi Yerinde Yeriz.
A.k Bu Sıralar Acayip Nohut Lazım Acık Lise Askerlik Faln Baya Bi Göt İstiyor SAka Maka Bi Yana İsterseniz Bu Hafta Hep Birlikte Gidelim Havzan Akyokus Tavusbaba Fln Neresi Dek GElirse
Buzul Sende GEl Dai
Hepinizi Öptüm Stifler Kusura Bakma Dai Tlf Hastenede Kapalıydı SArj Bitmişti İstersen Bana Aynı Numaran Ulsabilirsin
Msn Pm İle Yollayabilirmisin Dai -
Lan Tarih erken diye birde oraya gelirsem Cebite gidemem diye gelmedim..
Demekki kaçıp gelseymişim ortada z*K gibi kalıcakmışım haa !¿!
Öyle birşey olsaydı gelmeyenleri tek tek bulur gırtlaklardım uLan :)
Büyük geçmiş olsun TugruLBaBa.. -
gelmeyen çok şey kaybetti. hem belki sıdıka'nın arkaya binerdik :D çok kişi olunca da böyle de iiydi :)
-
hop hop sıdıka benim bir tanem o beni kız kalesine götürdü getirdi 23 gün öncede karamana gitti geldi..
-
:) çıkarırdık ayakkabıları ya. ben yine milletin geleceğini pek zannetmiyorum ama ben gelirim. :):)
-
under baba o senin kendi karizman abi..:):)
Ben cidden kendi tipimi pek beğenmem yakışıklı değilim, boy pos yok, orda gördüğün fotoğrafta gülümsediğimi zannediyorum (hatta öyle bana göre) ama çatık kaşlardan gözlerden şundan bundan kaybediyoz katil gibi bi tip çıkıyor. Siz bide beni sinir anımda göreceksiniz ki yanıma 100 m den yakın girmek tehlike arz ediyor :) -
yok ya şeker gibi adam :D
-
bende yalan olmaz bastan soliim, fotolari gorunce iyi ki uyanamamışım dedim.. ama abacida bi etliekmek yaparim istiosaniz yani
abacı, 1 numara bence
mekan da hoşş
oooh oh
[bi tugrulbabaya ha ona gore :D]
Toplam Hit: 30659 Toplam Mesaj: 215