folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    tamam. ordan etlekmekciye gidecez. ben aç gelirim.

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    tmm yemeden gel sen :) bizde yemeden geliriz sen bize etliekmek ısmarlarsın :D:D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    getir hoplopunu bakalım nası yapıon. Bana kod öretcen sen varmı asp ci aranızda? :D:D Aq hırs yaptım..:D:D

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    buzula bi pm at :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    tmm m.q getirecem valla ağırlık olcak bana ama olsun :D asp flash falan öğretirim sise (: abi şöyle daşşaklı bi tahribat.com yazısı yazdırın a.k ya :D farkımız olsun az diğerlerinden :D

bakıyım zaman olursa bende çıkarırım :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yanlız kafama takıldı :D duvara tahribat.com yazacakmıyız yazmacakmıyız :D duvarı ben editlerim sorun değil reale inat olsun şöle güzel bi tarikat agacı çiziyim :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    olm compü yazdı o duvarı. ben göt korkusundan yazamadım kürdün teki geldi duvarımızı zkiyo die döverler sora :D ama anarşik insanız compüyle ben bizim gibi yapamassın :D

kendinize ayığ olunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Biz de yazarız da biz geceye kadar kalır mıyız bilmiyom? a.q kütüphanin duvarına yazalım park hotelin ordaki :) zaten ıssız park kimse yok :p

Hoop.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    yazarız olm benden ala anarşistmi bulacanız :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek
    Beyler Herkes GEliyor Deilimi Buzul Stifler Olm Kulenin İiçine Girince Beni Arayın Size El Sallıyacam TugruBaba Senide Araım Yarın Güsel Bi Gesek A.k

Duvarlara Bu Hİpne Hurdoya İnat Koskocaman TAhribat.Com Yacam

Simdi a3 Kagıdına Bi Tahribat Logosu Grdigimiz Her Magazaya Bu Magazaya TAhribat.Com Müürdleri Tarafından El Konulmustur Faln Manyak Olcak :D Sora Hepimizi Düdükleyecekler :D

To Be Or Not To Be
Toplam Hit: 30673 Toplam Mesaj: 215