folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mothspidey
    mothspidey's avatar
    Erkek
    ben tugrulbabayla anlaştim olm..
    abaci yapcaz :D
    alaaddin yapariz hatta sonra :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    ne alaaddini olm salla orayı :D abacı fln bozar :D bi güzel etliekmeğimizi yeriz meramda ordan atlar cafeye giderik çay kola vs bişiler içeriz.ben babayı görür görmez :D elini öpecem babaaaa :D die bubanın gardaşı ertugrullada tanışıoruz muhabbetimiz iyi oda gelsin baba çocugu ayrı koyma :D etliekmekden maruz kalmasın aman :D

La vittoria sara nostra !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mothspidey
    mothspidey's avatar
    Erkek
    nesi var olm abacinin..?
    alaaddin de püfür püfür eser işte yaw :D
    neyse, siz bilirsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    fark etmez yav etliekmek olsunda taşdan olsun yok ama taştan olmsın :D pamuktan olsun :)

neyse inş. işim falan çıkmaz güzel bi gezek derim sabh 8 de dükkan aç akşam 3 e 4 e kadar kodla yeter m.q şaftım kaydı :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiLoZoF
    FiLoZoF's avatar
    Erkek
    siiiiiiieeeeeee (!).
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ekonomim berbat :) siz yemeğinizi yiyin biyerde buluşalım :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bakalım bi son güne kadar belli olmaz benim durumum. Gelebilirsem haberdar ederim sizi.
    Etliekmek olayında ise herkes yerinde sağolsun boğaz için gelmiyoz birbirimize herkes karnını doyurur çıkar evinden. Kimsenin kimseye yük olmaya hakkı yok. (sadece tgrlbb'ya etlekmek felan gibi bişiler okudumda kimseye yük olmak istemiyorum, etlekmek yemediğimiz şey değil)
    Otururuz kulede kafeteryada içeriz çayımızı yaparız muhabbetimizi dağılırız. Olay bu. Fazla atraksiyona gerek yok. Tarikat üyeleri örnek teşkil etmelidir. O bakımdan taş yerinde ağırdır sözü uyarınca fazlaca maymunluk yapmak ihtiyaç duyacağımız en son şey.
    Meramdı, akyokuştu, silleydi bulumyaydı hatıpıydı bu tip mesire yerleri düşünülür yerinde karar verilir uygun görülürse gidilir. Bunun dışında böyle bir organizasyonda piknik olayına girmeyi planlamıyoruz. herkes kendine en uygun tarihi yazsın madem. Kim hafta sonu kim hafta içi istiyor belirleyelim illa bu hafta olmasına gerek yok öbür haftaya sarkıtabiliriz. İşimiz allaha kalmış birşey bakacaz hele o günlere çıkalım diyorum.

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    herhangibi cumartesi bana uyar. siz hangi cumartesi olduğunu söyleyin sadece

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    ben milletin geleceğine inanmıyorum yine.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    yok yav ben etliekmeği öyle şakasına attım ortaya illaki amaç muhabbet.
    bakalım şimdi gelirim diyipte gelemezsek sakat iş olur.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 30648 Toplam Mesaj: 215