Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)
-
Puhahah büzül ün tipe bak amk :D fauller de yakıor ama =P
en karizmanız tugrulbabaymış :D -
diğer resimler stifler ve stoll da onlarda daha güzel resimleri var ayrıca lan buzul sana o kadar dedik gel yemek yiyelim bize gidelim die gelmedin allahda seni cezalandırdı 3 saat otobüs bekledin amk D: euehuehe
-
midemin amkdun koko
selametle (F) -
ii oldu aq eheuhe :D
selametle (F) -
ulan normalde istanbul deyince bokum gelir (jez bilir) ama sırf bu yüzden çok istiyom istanbulda olmayı bazan
-
gel olm hayat burda komuşum oralara :D
selametle (F) -
real kurd sen kurak yerlerin adamısın biraz hareketli yer görünce midende ne varsa boşalıyon :D
-
o değilde abi ak telefonun bluetooth açtım ismide turkishmydonoz du nerde sazan var hep atladı :D birisini kabul ettim eriştim telefonuna ne varsa çektim D: pij simbian işletim sistemi kullanıyormus .sonra gabile.com adminiydi pij bana dosyalar gönderiyor :D eve geldim bi girdim siteye gay sitesi biseksüel site çıktı anasını naptıgım oglu :D
-
lan taşak insan bi kere 10 yıl o zıkım yerlerde yaşamış orada doğmuş bir mürüdüz de buralar gibisi yok. ama sırf tbt mürüdleri orda diye ısındım a.q. gene
-
mkhuahuauhahuauhuha maydonoz hacı senin yerinde olsam oraya bidiya gitmem :D valla kalabalıkta dolaş olm :D
Toplam Hit: 30653 Toplam Mesaj: 215