folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    ben anca hafta sonu gelebilirim bide duvara yazı yazacakmıyız :D yazsak ya içimizde kalmsın :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    la züe hipna özenti seni :D

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    PAZAR günü olur ya biz çalışan kesimiz baba :D

La vittoria sara nostra !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hoca bizde çalışan kişileriz o yüzden cumartesi uygun geliyo bana ama pazarda uyarım bu sefer. cumartesi olması daha iyi olurdu ama sizin gönlünüzde ne varsa o olsun :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    bizde buluşmalara katılmak isterdik ama yaş göccük :) 16 kadar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ne varmış la nüfusta? 2-2.5 milyon nüfus var.
    resmi olarak türkiyenin 4. büyük kenti olduğu bilinen bi gerçek. Evet toprak bakımından en büyük şehir+bi çok dünya ülkesine basıyoz o konuda :D:D
    Şehirleşme olarak bir uçtan bir uca 80km yol tepion (2 sene önce şimdi ne halde tam bilmiom)
    Ayrıca tarikat müridi olupta gelemeyenler var, gelmek istemeyenler var, gelmemesi gerekenler var, mürit olmadan takip edenler var var oğlu var. Tarikatın kuvvetli olduğu şehirlerden birisidir Konya'm.. Tunceli varmı mesela ya bitlis veyahut bingöl yada van? Aydın varmı yada bolu peki ya zonguldak hadi onuda geçtim hani bayburt?
    Dimi ama? İstanbul ankara adana izmirle özdeşleştirmek yanlış olur biz dünyaya yayılmışız be sen ne dion virüs gibiyiz maşşallah :D:D
    İpna büzül..:D:D(seninle uğraşmak hoşuma gidiyor gel sen bana kod öğretcen nasıl edit yapılır ona bakacaz beraber :D:))

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    valla ya buzul bize bu işi öğretecek :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    İpna büzül..:D:D(seninle uğraşmak hoşuma gidiyor gel sen bana kod öğretcen nasıl edit yapılır ona bakacaz beraber :D:))

vay a.k ya sevgilim bile editçi diyor sen bari yapma tugrulbaba yav bi sen editçi dememiştin sen bile dedin
    intihar etmek istiyorum şimdi siz onada intihar şeklini bile editledi diceniz :D tuhrul hacı getiriyimmi laptobumu ? gösteriyim sizlere nasıl edit oluo evet iyi fikir ispatlıcam size edit yapmadığımı :D

ulan bu editçi lafını kim çıkarmıştı gözüne bi tane yumruk atsın beni yormasın a.k :D adımız editçi kaldı dehşetül vahşet bir durum yav adımız editçiye çıkıor :D

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    kesin tarih belirleyelim hadi.

Hoop.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    hoca bu pazar saat 12 de kuledeki nike nin önünde

Toplam Hit: 30657 Toplam Mesaj: 215