Tahribat Konya Buluşması (Fotolar Eklenmeye Başladı)
-
ben anca hafta sonu gelebilirim bide duvara yazı yazacakmıyız :D yazsak ya içimizde kalmsın :D
-
la züe hipna özenti seni :D
-
PAZAR günü olur ya biz çalışan kesimiz baba :D
-
hoca bizde çalışan kişileriz o yüzden cumartesi uygun geliyo bana ama pazarda uyarım bu sefer. cumartesi olması daha iyi olurdu ama sizin gönlünüzde ne varsa o olsun :)
-
bizde buluşmalara katılmak isterdik ama yaş göccük :) 16 kadar
-
ne varmış la nüfusta? 2-2.5 milyon nüfus var.
resmi olarak türkiyenin 4. büyük kenti olduğu bilinen bi gerçek. Evet toprak bakımından en büyük şehir+bi çok dünya ülkesine basıyoz o konuda :D:D
Şehirleşme olarak bir uçtan bir uca 80km yol tepion (2 sene önce şimdi ne halde tam bilmiom)
Ayrıca tarikat müridi olupta gelemeyenler var, gelmek istemeyenler var, gelmemesi gerekenler var, mürit olmadan takip edenler var var oğlu var. Tarikatın kuvvetli olduğu şehirlerden birisidir Konya'm.. Tunceli varmı mesela ya bitlis veyahut bingöl yada van? Aydın varmı yada bolu peki ya zonguldak hadi onuda geçtim hani bayburt?
Dimi ama? İstanbul ankara adana izmirle özdeşleştirmek yanlış olur biz dünyaya yayılmışız be sen ne dion virüs gibiyiz maşşallah :D:D
İpna büzül..:D:D(seninle uğraşmak hoşuma gidiyor gel sen bana kod öğretcen nasıl edit yapılır ona bakacaz beraber :D:))
-
valla ya buzul bize bu işi öğretecek :)
-
İpna büzül..:D:D(seninle uğraşmak hoşuma gidiyor gel sen bana kod öğretcen nasıl edit yapılır ona bakacaz beraber :D:))
vay a.k ya sevgilim bile editçi diyor sen bari yapma tugrulbaba yav bi sen editçi dememiştin sen bile dedin
intihar etmek istiyorum şimdi siz onada intihar şeklini bile editledi diceniz :D tuhrul hacı getiriyimmi laptobumu ? gösteriyim sizlere nasıl edit oluo evet iyi fikir ispatlıcam size edit yapmadığımı :D
ulan bu editçi lafını kim çıkarmıştı gözüne bi tane yumruk atsın beni yormasın a.k :D adımız editçi kaldı dehşetül vahşet bir durum yav adımız editçiye çıkıor :D -
kesin tarih belirleyelim hadi.
-
hoca bu pazar saat 12 de kuledeki nike nin önünde
Toplam Hit: 30657 Toplam Mesaj: 215