Tahribatin Siyasi Gorusu
-
Bu bende bi zamandir merak uyandirdi tahribatin siyasi agirligi nasildir genelde tahribat uyeleri hangi siyasi goruse hakim... Sag Sol Demokrat Genel agirlik nedir ?
-
Bence son derece faşisan eğilime sahip insanlardan oluşuyor :)
-
bu sitede faşistte bulabilirsin komünistte satanistte.
Son zamanlarda özellikle son 1 yılda her kesimden adam fazlasıyla mevcut.
-
Hocam sitede herayak var merak etme ( Cemaatçi , Milliyetçi , Solcu , Devrimci , Şarapçı , Nuri Alço Hayranı , Cash vs.. ) Ama hepside temiz insanlar I Love TBT !
-
tbt laiktir laik kalacak:D
-
Objectiv oldugu soylenir ama bence diil ki forumda gorulen linc eylemlerinde admin yada modlarin kendi fikirlerine yakin oldugu düsünülen kişilere yaklasimlari daha farkli.Benim kisisel dunsuncem bu yonde.
-
topu bile var :D
-
son zamanlarda tahribatın alışık olmadığı tipler çok sayıda mevcut :|
-
Her görüşten adam var. Her görüşten adamda olsun zaten. Ama yeterki hepsi bu ülkenin bütünlüğünü, bayrağını, ezanını, laikliğini, korusun.
-
Gel kim olursan ol yinede gel,
-
Tahribatın yöneticileri Atatürkçü Cumhuriyetçidir sosyal demokrattır geneli üyelere yaklaşımlarıda bu çerçevededir ama karşıt görüştekilerede müdehale ettiklerini düşünmüyorum kırmızı çizgiyi aşmadıkları müddetçe kırmızı çizgi (milli değerlere hakaret vb. )
üyelerin çoğunluğu bana kalırsa öyle mameskiye nazaran milliyetçiler azalmış dinci kesim akpli kesim de artış var aslında bu adminlerinyapacağı bir anketle çok güzel de belirlenebilir.
Toplam Hit: 9714 Toplam Mesaj: 90