Tahribatin Siyasi Gorusu
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------AMoonRA bunu yazdı:
-----------------------------
tahribattaki tek akp'ci benm heralde çünkü okuduğum yorumların hepsinde içten içe bi küfür var :D
-----------------------------Dışa vurursan zaten hocam, başka akpli kalmaz o zaman :)
akp chp dsp hikaye hocam alıcan tahribattan biraz mürid kurucan TBT partisini göstericen o zaman nasıl yönetilir bu ülke :)
-
insanlar bu görüşleri sayesinde cok sey kaybediyolar bizzat yasadım ve gördüm ama kazananlarda var yasıyorum ve görüyorum adam akp yalakçısı paranın a.q almadıgı ıhale kalmadı elektrikçiydi ınsaat sektörüne daldı bırden her yerde ıs yapar oldu a.q ben öle görüşün bide adamım diye sokakta gezıyor .benım bi görüşüm yok hocam benım dinime annemın baş örtüsüne özgürlüğümü kısıtlmasında kim gelırse gelsın zaten s...kilmeye alıstık gelen vuruyo giden vuruyo a.q ......illede bi görüşü olmalı diyorsanız benım rahat oldugum tek bi dönem var hocanın dönemi gerisi yalan
-
FinGoLFiN bunu yazdı:
-----------------------------yıllar yıllar once bi uye
askerler mermisi bitmeden ulkesinin onurunu ve duseceği durumu dusunerek teslim olmamalıdır, heleki karsı tarafdakilerin terorist oldugu dusunulurse ulkenin değerleri zarar görecektir
demisti ve ban yemisti
Biz burada teroristlerimi savunuyorduk yani :|
-
byburak bunu yazdı:
topu bile var :D
kimmiş len o topiş :D -
-----------------------------FinGoLFiN bunu yazdı:
askerler mermisi bitmeden ulkesinin onurunu ve duseceği durumu dusunerek teslim olmamalıdır, heleki karsı tarafdakilerin terorist oldugu dusunulurse ulkenin değerleri zarar görecektir
demisti ve ban yemisti
Biz burada teroristlerimi savunuyorduk yani :|
Götünden uyduruyor ..
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------FinGoLFiN bunu yazdı:
demisti ve ban yemisti
-----------------------------Biz burada teroristlerimi savunuyorduk yani :|
Götünden uyduruyor ..
-----------------------------Hocam sen harbiden çok saygısızsın.Adam sallıyor olabilir.Senin ona bu şekilde mi hitap etmen gerek.
Bana da bunun gibi bir lafın olmuştu eskiden.
-
Ataturkcuyum,
-
Sozde degil ozde Abdurrahman Boztasciyiz.Tahribat'in resmi olarak destekledigi yegane siyasidir.

-
Tbt Yi Tbt Yapan En Güzel Yönüde Bu Olsa Gerek.Her Kesimden Her Görüşten Farklı Muridlerin Aynı Ortamı Paylaşmaları.Tahribatsız Bir Net Düşünemiyorum.Allah Kurucularından Ve Emekcilerinden Razı Olsun..
-
Her görüşe sahip insan yer alıyor tahribatta :)
Ama öyle bir görüş var ki herkes yer alıyor bu görüş içerisinde :)
"Biz fırıldak değiliz!!" :)