Tahribatin Siyasi Gorusu
-
Her görüşden insan yeri geldiğinde "hakederse" banlanıyor bunu biliyorum..O yüzden ağırlık larak sol yada sağ demek doğru olmaz...Bence ortaya yanarlı dönerli alevli karışık bir salata var...
kimi zaman güzel tartışmalar olur kimi zaman b*ku çıkıyor ama olsun...Her görüşden insan kardeş kardeş tartışabiliyoruz en azından :))
-
Her türden üye var.
Ama adminlerin yok. Yani yansıtmıyorlar. (Nasıl beceriyorlar bilmiyorum. :))
Bi ara "hayvan"ın :) biri ülkücülerle pkklıları bir tutmuştu. Bende onu yazana birazcık küfretmiştim. Hem onu hem benı banladılar. Tahrik var diye de benım ban süremden alıp onunkine eklediler.
Bu yüzden de seviyorum zaten tahribatı
-
TBT bi sitasi görüştür zaten :D
Parti kursak iktidarı sallarız cidden:D
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Her türden üye var.
Bi ara "hayvan"ın :) biri ülkücülerle pkklıları bir tutmuştu. Bende onu yazana birazcık küfretmiştim. Hem onu hem benı banladılar. Tahrik var diye de benım ban süremden alıp onunkine eklediler.
-----------------------------yalakalık sezdim burda :D
-
Oy sandıklarında fettoş ve onu destekleyen siyasi partilerin çoğunlukta olduğu gibi son zamanlarda kefilliklerin açılmasıyla malesefki bu tip insanlar çoğaldı.Sitenin geneline bakıcak olursak sağcısından solcusuna her çeşit insan var.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Her türden üye var.
-----------------------------yalakalık sezdim burda :D
-----------------------------aq altta niye öyle dediğimi açıklamışım ya. :)
Nasıl beceriyorlar bilmiyorum. Çünkü Ben olsam alayını banlardım :D
-
İstatistikler kanımca şöyle
%30 Milliyetci
%30 Atatürkcü
%10 Recep Tayyipci
%5 Satanist,ateist vs
Geri kalanlarda tek bir görüşe hakim olmayıp ortaya karışık isteyenler.Mesela benim gibi hem milliyetci hem Atatürkcü hemde dini değerlere saygılı kişiler.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------İstatistikler kanımca şöyle
%30 Milliyetci
%30 Atatürkcü
%10 Recep Tayyipci
%5 Satanist,ateist vs
Geri kalanlarda tek bir görüşe hakim olmayıp ortaya karışık isteyenler.Mesela benim gibi hem milliyetci hem Atatürkcü hemde dini değerlere saygılı kişiler.
-----------------------------çok karışık olmuş yaw
-
bayzin bunu yazdı:
%30 Milliyetci
%30 Atatürkcü
%10 Recep Tayyipci
%5 Satanist,ateist vs
-----------------------------Milliyetçiler Atatürkçü değilmi. Ya da Atatürkçü derken neyi kastedtin
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
bayzin bunu yazdı:
%30 Milliyetci
%30 Atatürkcü
%10 Recep Tayyipci
%5 Satanist,ateist vs
-----------------------------Milliyetçiler Atatürkçü değilmi. Ya da Atatürkçü derken neyi kastedtin
-----------------------------Milyon tane adam var.Vatanını milletini seven ve Türkcü.Ama Atatürk içki içerdi,şöle yapardı böle yapardı diyip Atatürkü sevmeyen kişilerde oluyor bunların arasında.