Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
Büyük bi hevesle uyandım bugün gelecek tshirtüm diye ama saat 17:02 ve hala tshirt yok :(:( Hayal kırıklığna uğradım ya
-
anlasılan t-shirt almak icin gecikmisim seneye artık (:
-
Bildiğim kadarıyla P.tesi kargolandı. Normal şartlarda 1 gün sonrasında yani bugün teslimlerin sbahtan başlaması gerekiyordu. Stratejik olarak ta Ankara Türkiye'nin her yerine kısa mesafeli yani İzmir-Kars gibi değil. Gelmesi lazımdı diye düşünüyorum.. Belki özel şirket oldugu için durumlar farklı olabilir.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
-----------------------------
rene hocam eğer 2. dağıtım olursa gittigidiyor tarzı bi siteden alma ihtimalimiz olabilirmi kredi kartı ile nakit sıkıntım var ondan dolayı alamadım 1. partiyi...
-----------------------------sayfa:10
soru sorulmuş cevabı verilmiş
-----------------------------nerde göremedim ben soruyla cevabı yazarmısın acaba...
-
Mer-ha bunu yazdı:
Bildiğim kadarıyla P.tesi kargolandı. Normal şartlarda 1 gün sonrasında yani bugün teslimlerin sbahtan başlaması gerekiyordu. Stratejik olarak ta Ankara Türkiye'nin her yerine kısa mesafeli yani İzmir-Kars gibi değil. Gelmesi lazımdı diye düşünüyorum.. Belki özel şirket oldugu için durumlar farklı olabilir.
-----------------------------Hala biçare şekilde Tahrishirt ümü bekliyorum :l
Ne gelen var ne giden :(
-
Mer-ha bunu yazdı:
-----------------------------Pazartesiden çarşambaya , 1 gün =)
-
bu mesaj yamuk olmuş .
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
rene hocam eğer 2. dağıtım olursa gittigidiyor tarzı bi siteden alma ihtimalimiz olabilirmi kredi kartı ile nakit sıkıntım var ondan dolayı alamadım 1. partiyi...
-----------------------------sayfa:10
soru sorulmuş cevabı verilmiş
-----------------------------nerde göremedim ben soruyla cevabı yazarmısın acaba...
-----------------------------sen kredi kartıla alabilecğeini söylemişsin yanlış anladım galiba kusura bakma.
-
rene adamlar ne zaman ulaşır dediler meesela samsun a en işlek yeri(aramayla uğraşmazlar pek.)
-
walla rene senin hakkın odenmez o kadar uğraştın yok sipariş yok baskısı yok kargo walla ben olsam uğraşrmıydım bimiyom
Bu arada heyet kargo sana ulaştıında oyalanma aynı gün benimkini yolla yoksa paranı zor alırsın ona göre :)