Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
ellerine saglik rene
desene yine her yerde kendimizi belli edecegiz
-
dai birde şurada ne yazdığını görsem :D
-
rene,hacım,bu özel kurye olayı nasıl olacak,onu anlayamadım ben,hangi firma kurye olacak,nasıl dağılacak,bizim burada adres sorunu had safhada,açıklarsan sevinirim.
-
esrardede bunu yazdı:
-----------------------------
rene,hacım,bu özel kurye olayı nasıl olacak,onu anlayamadım ben,hangi firma kurye olacak,nasıl dağılacak,bizim burada adres sorunu had safhada,açıklarsan sevinirim.
-----------------------------Hocam adamlar evlere teslim edecek... eğer bulamazlarsa tekrardan telefon edip benden yeni adres alacaklar...
-
rene abi artan tişört warsa bn hemen para yatırıp alabilirim o şafak(yoyo) yüzündne hem ben(OdiN) hemde erinç(DePReS) tişört alamadık =(
-
Heyecanla bekliyoruz.. :B
-
Tshirtler için teşekkürler rene =)
herkes ugraşmaz senin gibi.
-
valla harika olmus. üzerime giyip carsıda bi tur atayım. bir kaç sipariş daha alırım :)
-
ya hocam ben şimdi yıllık izindeyim ama perşembe günü iş başı yapacam eğer benim Tshirt Pazartesi yollnırsa perşembeye gelmiş olabilir ama eğer salı günü kuryeye verirsen perşembeye benim elden alma olasılığım olabilir,
eğer zahmet olmaz ise kimlere pazatesi kimlere salı günü yollayacağını listeleyebilirmisin
Not: eğer mümkün ise beimkini salı günü kuryele hocam yaban ellere geçmesin:((
-
geçen senekilerin kalitesi çok iyiydi.. bu seneninki de umarım öyle olur :) kuryeyi bekliyoruz rene (: