Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
esrardede bunu yazdı:
-----------------------------
Rene,hacım,kury demiştin ya,hangi firmaya bağlı bu kurye,ihtimal eve gelirler de bulamazlarsa gidip kendim bakıcam.
işte sorun orda O salaklar akşam büro kapalışken gelirlerse geri giderler ben tşörtü almak için 1 saat yol gidip 15 YTll yol parası veremem kendileri giysin a.q :))Yk ile gönderin diyoz sakalımız yokki istanbul merkezde oturanylara ulaşır ya kırsal kesimlerde oturanlar nasıl ulaşacak :) neyse bekliyeyim bakalım
-
artan tişörtlerden alacam bende :D tabi param olursa :|
-
Korkmayın aşşağıdaki şekilde dağıtılacak...
İmzalı Dağıtım Şekli: Teslimat sırasında alıcının imzası kanıt alınarak yapılan dağıtım şeklidir. Aksi belirtilmedikçe ve/veya sözleşme içerisinde Müşteri tarafından ek madde konulmadığı durumlarda teslimatlar;
Hane adreslerine yapılan teslimat; Kişinin kendisine, adreste ikamet eden birisine, apartman güvenlik görevlisine veya komşusunun kabul ettiği sürece komşusuna imza karşılığı teslim edilir, imza vermek istemeyen komşulara teslimat yapılmaz. Hane adreslerine yapılan teslimatlarda adreste kimsenin bulunamaması durumunda Haber Formu bırakılır. Haber formları daha sonra alıcı talebi doğrultusuna ikinci kere dağıtıma çıkarılır. 2. kere dağıtıma çıkarılıp genel teslimat yapılmazsa bu teslimatın yapılmış olduğu kabul edilir.
İş yeri adreslerine yapılan teslimat; İş yerinde kişinin kendisine, sekretere, asistana, santral görevlisine, muhasebe çalışanına , idari işler veya satın alma çalışanına, muhaberat çalışanına, güvenlik çalışanına , herhangi bir çalışanına imza karşılığı teslim edilir.
-
hocam tam olarak ne zaman geçer elimize tshrtler ?
-
rene hocam ellerine sağlık bugun kargoya verdiysen yarın elimde olur t-shirtim:D merakla bekliyorum:D
-
elde kalan tshirt olursa ben de istiyorum.
-
işallah kısmetse ölmezsek sabahı görebilirsek yarın alıcam t-shirt ümü :)) verilen emek için saolun...
-
HeadBanger bunu yazdı:
işallah kısmetse ölmezsek sabahı görebilirsek yarın alıcam t-shirt ümü :)) verilen emek için saolun...
-----------------------------kesinlikle renenin emekleri yatsınamaz saol rene
-
sagolasın hocam bekliyorum yarın.. ellerine saglık, cok emek verdin.
-
içel anamur..yaw buraya bi metro bide doğu akdenizin arabaları geliyo kurye nasıl gelecek:D herakde o tshirtler 1 hafta sonra bana gelir:D kuryede baya bi kayar bana gibime geliyo :D:D