Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
Kuryenete Kafam Girsin
http://www.sikayetvar.com/bc-sikayet_oku-co-Detial-0-1127-0-0.html
-
Fatal3460 bunu yazdı:
-----------------------------Bugun Gelicek...
Gelicek , Evet Evet Kesin Gelicek :|
-----------------------------bu iş kafadan daha 3-4 gün daha uzar diyim..
-
Alla alla :| neden daha cogu kisiye gelmedi dayılar ya...
valla bana ilk geldi heralde...dun de yıkandı iste...
paylasmak istedim Tahri t-shirtin yıkandıktan sonraki halini. :)
Gerçekten Rene hocamın notunu uyguladığınız taktirde t-shirtte hiçbir sorun olmuyor.
Bence bu fiyatta çok ama çok uygun.
2. partiye bir sipariş daha alıyorum Rene hocam...
Malum birisi de yedekte dursun.Ben Tahri t-shirtin dahi back-up ını alma taraftarıyım.Valla kıyamam :)
Hadin byes... (H)
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Alla alla :| neden daha cogu kisiye gelmedi dayılar ya...
Gerçekten Rene hocamın notunu uyguladığınız taktirde t-shirtte hiçbir sorun olmuyor.
Malum birisi de yedekte dursun.Ben Tahri t-shirtin dahi back-up ını alma taraftarıyım.Valla kıyamam :)
Hadin byes... (H)
-----------------------------Adam Eskıtmıs :) Bız Daha Yolunu Gözlüyoruz :)
-
Firma ya bak kuryenet allah bin belasını versin gelmezse bugün kavga çıkartacam.
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------Alla alla :| neden daha cogu kisiye gelmedi dayılar ya...
Hadin byes... (H)
-----------------------------
canımızı çektirme len günah amk :D -
Acaba geldide haberimmi yok?Eve 7 den önce girmiyom nerden bilcem daha önce geldiğini kaynamasın ya zaten çok istiyodum t-shirti stres yapıyo geldimi gelmedimi diye bende.
-
@Chelisky
senin ilk sayfadaki postu gördümde baya bi güldüm halimize bak ya :)
-
ofisle saha arasında gidip geliyorum güvenliğin gözünün içine bakıyorum ama hala gelmedi..kktcde eline ulaşan arkadaş varmı??????
-
kuryenet mi? bana telekurye ile geldi son gün geldi, pazartesi verimişti sonraki pazartesi getirdiler.