Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
Ya ta merzifona gitmiş Ankaraya hala gelmedi talihim yok bahtım kara böyle dünya batsın yere !
-
ben izmirdeim bu sabh 9.45 gibi geldi.
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------erciyes-38 bunu yazdı:
-----------------------------
kaç para lan bi yazın ucuzsa alırız bizde
-----------------------------sen istesende alamazsın hocam :)
Rene Her isteyene vermiyo :)Hoca 130 kiloysan benimkini satam sana 50 YTL ye :)
Ax2n bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
renegadealien 'in Mesajı ;
"abicim bekleyin,5 gün içinde gelecek,nie acele ediyorsunuzki?,küçük bir firma değil ikinci günüde beklediler,140 tane var,5 gün içinde anlaştım imzalı geri dönmeli bugün yarın ulaşır.pazartesi verdiysem öteki pazartesine kadar süreleri var"iletmemi istedi :| gelmedi gelmedi diye poost kasmayalım bekleyelim :F
Bide Küçük Firma olsaydı Ozaman gittiydik:)
-----------------------------serkan bunlar manisaya sittin sene ugramazlar amq :| beklemeyek biz
Turgutluya Gelse zaten ordan sarıgöl e geçerler :) Manisa Batının hakkarisi :) -
zorkaya bana sana da tişört alalım mı dediğinde hadi lan ordan demiştim :D ama şimdi iyi ki aldırmışım diyorum inşallah cebit08 e geleceğim
-
geldi geldi gedli ohh be samsun/merkz
tshirt çok güzel eline sağlık rene
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------geldi geldi gedli ohh be samsun/merkz
Siktirr lan sabah merzifon şimdi samsun sırada il olarak Ordu var hadi bea gelsin benimkişde ... inşallah gelir ... -
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------geldi geldi gedli ohh be samsun/merkz
Siktirr lan sabah merzifon şimdi samsun sırada il olarak Ordu var hadi bea gelsin benimkişde ... inşallah gelir ... -
Isparta'ya da geldi.
-
Bi siirte gelmedi:|
-
yha ist. oturan alan sipariş veren yok mu amk. ne bu yha lan 15 günden beri gelmio ne kuryeymiş a.q yha