Tshirt 2008 - Tahribat.Com Tshirtlerinden Alan Herkez Okusun!!! - Tüm Tshirtler Kargolandı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Özel kurye otostopla geliyo herhalde :))
---------------------------
SeRkAN 2 gun daha beklesen kesın bayılırsın allah bilir kapının onunde oturmuş kurye beklıyorsundur -
Ax2n bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
Özel kurye otostopla geliyo herhalde :))
---------------------------
SeRkAN 2 gun daha beklesen kesın bayılırsın allah bilir kapının onunde oturmuş kurye beklıyorsundur
-----------------------------valla hoca ben kapının önünde oturuyorum kurye gelecek die de dj_alper bence otostopla değil adamlar sürünerek geliyor. istanbul-adana kargo bugun yollarsan yarın elinde oluyor... google da arıyorum arıyorum turkcell kurye die hiçbişi cıkmıyor off...
hocam kargoyu aldığına dair sana bir kağıt fln vermediler mi ya da rene hocam şu vermiş olduğun kurye şirketi hakkında bir bilgi versen olmamı
-
TİŞÖRTLERİ BU SİTEDENM i postaladılar.. la takip sistemide varmış ta bi gönderi numarası falan var o olmayınca göremiyon işte nerde oldunu :(
http://www.kuryenet.com.tr/tr/ourDistributeNetwork.asp
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------TİŞÖRTLERİ BU SİTEDENM i postaladılar.. la takip sistemide varmış ta bi gönderi numarası falan var o olmayınca göremiyon işte nerde oldunu :(
http://www.kuryenet.com.tr/tr/ourDistributeNetwork.asp
hocam bende buraya baktım ark turkcell deyince müşterileri arasında o da vardı ancak kargolar ile hiçbir bilgi yok :( -
Bir yerinizden element uydurmayın arkadaşlar az sabredin t-shirtlerimiz gelicek :|
-
PriesTBT bunu yazdı:
Bir yerinizden element uydurmayın arkadaşlar az sabredin t-shirtlerimiz gelicek :|
bekle bekle öldük 2-3 gün içinde diyordu bugün 3. gün saat 16:51 hala gelen giden yok -
Abi Kuryenet le geliyo ya kurye net her gün dağıtıma çıkmıyor belli günler çıkıyor ne zaman geleceği belli deil anlayacağınız
Bu kredi kartları vs. şeyleride kurye net geliyo keşke kargoyla gelseydi ....
-
keşke kargoyla gelseydi...
-
kurye gelirde evde beni bulamaz diye evden dışarı çıkamıyorum.haftaya perşembe tatile gidiyorum umarım o zamana kadar gelir
-
ArkiYaN bunu yazdı:
kurye gelirde evde beni bulamaz diye evden dışarı çıkamıyorum.haftaya perşembe tatile gidiyorum umarım o zamana kadar gelir
-----------------------------Ohaa o zmna kadar gelir herhalde canım o kadarda deil ....