Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı
-
bazılarına choq yakısıp hos durmasına rağmen herkeste olması bokunun çıktıı anlamına gelio.
hepsi rock punk bilmem ne özentiliinden çıktı saten.
yakısıpta giyenlere sözüm yok ...
-
Valla hacilar ben yillardir urun alirken kaliteyi on planda tutmusumdur ,adidas,komcero,converse,mavi,lee...kaliteli urunleri tercih ederim...gidip tabladan 40ytl ye boktan ayakkabi alip 3ay giyecegime kaliteli ayakkabi alip 1yil giyiyorum...niyet herseyden onemlidir ,tomy bot alip markasi gorunsun diye pantolonu icine koyanlar var ,tomy alip rahat ve uzun giyeyim diye normal olarak giyenler var...bu mantik yani...ben adidas giymisim,converse giymisim umrumda degil...ama tikky ler yillardir boyle ,zaten dikkat ederseniz cogu "ac zengin" dedigimiz tiplerdir..belki babasi asgari ucretli bir iscidir...annesi cocuk bakiyor evi kit kanaat gecindiriyorlardir ama tikkylik yapacak ya gider korsan morsan fason alip giyer sekil yaptigini sanir...komedidir bunlar..bakip bakip gulun...zaten yolda yururken 2kisi karsinizdan gelse ikisinin ayagindada converse olsa ...birisi tikky ,digeri normal yurdum insani kaliteli ayakkabi giyen birisi olsun...direk fark edersiniz zaten...niyetlerini belli ederler yuruyusu olsun,bakisi olsun...converse neden giydigini belli eder...ha bugun bokunu cikardilar ,ozellikle kizlar...gecenlerde bir kizla asna fisne islerine girdim 2-3gun birlikteydik ,sana converse ayakkabi alalimmi , dedi...ogunun aksamindan sonra kizi birdaha arayip sormadim :) ...
-
Hoca tek kızlarla sınırlama bunu bende giyiyorum.Hayatımın bir parçası olmadı sadece hoşuma gidiyor o yüzden giyiyorum.Her yönden rahat hocam.Bir kez giyersen bırakamıyorsun.Normal ayakkabı hayatta giymezsin o derece bişiy yani.Sırf bu senelere(özentilik seneleri) ait bir şey değil çok öncedende olsun ben giyiyordum.
Converse zenci akımından çıkıp beyaz akınına uğramış bir maldır.Zenciler bu ayakkabıları bir şeyleri protesto amaçlı giymeye başladı.Anlamıda ucuz ayakkabıdır.Rahatlığı ve kalitesinin yanında ucuzluğu için alıyorlarmış falan filan.Ayrıca bir şeyleri protesto etmek amaçlı giyiyorlarmış.Bu akım beyazlara da sırçladı(rap sonrada punkmetal).Herneyse;
Sonunda özentilik olup çıktı.
edit : Eğer özentilik uğruna değilde bu akımı desteklemek(ya da rahatlığından yararlanıp öyle göstermek) için giyiyorsan git sana uyan en ucuz converse yi al.Zaten converse nin amacı ucuz ayakkabı olmasıdır..(illaki all star alacan die bişey yok)
-
güzel konu antioksi zamanında bende konuya cok dikkat cekdim ama hep terslendim(herzamanki gibi) ben de tiksiniyorum.. yırtmak için aldıkları ilk gun duvura sürtülen bi ayakkabı.. amerikan ghettosunun parasızlıkdan almak zorunda kaldığı amerikanın en ucuz ayakkabısı tr de 200 ü bulan fiyatlarla satılması anca türklerin ameleliği olur zaten..sölüorm kardeşim konvers ve superstar giymiş insanlardan tiskiniyorum.. (konvers giyen erkeklere ne demeli a.q!)
-
kalitesi ya da rahatlığı için alana saygım var, özellikle canlı müzik yapan adamlar arasında epey yaygındır sebebi de beton zeminde diğer lastikli ayakkabılar gibi elektriği iletmemesi, gitardan mikrofondan falan elektrik çarpmasını önlemesidir. lakin böyle bir rahatlık tercihi falan olmadan sırf moda diye alanlar da converseçilerin %90ını oluşturuyor o da bi gerçek. o kısım için olay converse falan değil bok yemek moda olsa onu da yapar bu özentiler. yeterki "trend" olsun, ne olduğu ne olmadığı önemli değil.
-
converse öyle parayi bastirip alincak bisi degildir..converse bi yasam bicimidir...herseyin icine edildigi gibi özenti bay ve bayan krolar'da converse takilir oldu...rüküs ve abartili bir bicimde....ibnalar...
-
Bence yakışıyor onlara çok şeker oluyorlar (: (abazan değilim...)
-
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
Bence yakışıyor onlara çok şeker oluyorlar (: (abazan değilim...)
-----------------------------sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yarıl yarıl koppp muhahuahua
-
iidir iidir converse iidir :D Bende severim :)
http://a3.vox.com/6a00b8ea067abbdece00c2251c5243549d-500pi
http://www.robertjohnkaper.com/img/photography/20050723152920.jpg misal aßlamıza ne kadar çok yakı$mı$.Güzel duruolar ben beğeniorum ama böle uclarına mal mal $ekiller falan çizip $eklini bozuolar o ayrı mesele :) he bide kızlarımız bu ayakkabıları çok abartıolar :|
Standart Embesil Olarak Adlandırdığımız Bi Kızın Günlük Ya$amı:
- 12,30 gibi uyanmak
- Kahvealtı yapmadan Kral Tv yi izlemek
-13,00-14,00 arası ağda
-14,00-15,00 arası Aptal Dergileri okumak.
-15,00-16,00 arası adını duymadıı rock cıların parçalarını dinleyip bi kaç kelime ezberlemeye çalı$mak
-16,00-17,00 arası converse leriyle oynamak
* tabi bu arada eğer telsim hattı falan varsa sevgilisiyle ağzını götünü yaya yaya saatlerce konu$ur veya smsle$ir.
-17,00-18,00 arası erkek arkada$ıyla bulu$mak,sırf hava olsun diye adını bile söyleyemediği cafelere gitme isteği :|
-20,00 eve dönü$ saçlar pasifize edilir,ojeler kaybedilir surattaki 1,5 kg lık boyalar silinir baba gelmeden önce gelincede babanın yanında cici kız rolü yapılır. yemek yenir odaya çekilinir uyuyana kadar acaba yarın erkek arkada$ıma ne sallasam ne uydursamda kıskandırsam vs vs tarzı kendi çapında saatlerce dü$ünülür.sonra yorgun düşülür yatılır .:D
Hep böle bunlar.. Yüzde %80 i böyle :| Çünki hepsinin arkada$larıyla muhabbetleri bu konular üzerinededir o yüzden birbirlerini taklit ederler sonuc olarakta yzde 80 gibi bi oran çıkar ortaya =)