folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fazlican
    fazlican's avatar
    Erkek
    Özentiden başka hiçbir şey değil ayrıca kızlar değil erkekler toplar gaylar vb bunları yapmaktadır.

Sevene thank you.Sevmeyene fuck you
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

simsiyah convers lerim var..

şimdi ayakkabının özentilikle ne alakası var. ben 13 yaşımdan beri giyiyorum converse tabi o sıralar türkiyede converse yoktu yurtdışından gelmişti o sıralar giymeye başlamıştım..

evet bu ayakkabı bütün kroların tikkylerin ayağında da var.. mesela ben 1 ay bulamadım kendime göre ayakkabı kalmamış.. hatta yolda alakasız birinin ayağında görünce küfür ediyorum. çünkü amacı piyasa..

ben bu ayakkabıyı giyim tarzıma yakıştığı için alıyorum he bide rahat olduğu için..

neyse saçma salak özentiliktir yazıp genellemek yanlıştır.. öküzler vardır tabikide..

isteyen giysin istemeyen giymesin sonuçta bize ne çokta skimde tikkyler kırolar.. 

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    ya a.q converse ile allstar . mahallede kimin ayagına baksam bunlardan var kızılaymı dagıtıo napıo anlamadım valla ya .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hMhM
    hMhM's avatar
    Erkek
    bu converse'i giyne bahsi geçen kızlarda bi de şu özellik var. hepsi punk, hepsi gothic. sorsan serdar ortaç neyim dinliyodur ama pop dinleyenlerden nefret ederim demeyi hiç biri ihmal etmiyor. yakında bu da geçer :D

kenarda köşede takılırım ben
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    Dencek denmiş aq :@ doğruda denmiş.Ayrıca recobaba +999 :D

:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
     WHT/INTPIN/PINK
    ORIGINALS

6-151

MARKA : ADIDAS
    ÜRÜN NO : 010478 / WHT/INTPIN/PINK
    barcinspor.com FİYATI : 151,00 YTL.

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    Hakkaten kızlara yakışıyoda.Boku çıkınca giymemeleri lazım....yan!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ben cocukkene bak adidas ayakkabım vardı derlerdi benden buyuk ablalarım hatta benle yarısa girerlerdi:D

bu yasıma geldim hala adidas ayakkabı giyerim o conversenin bitek terliğini aldım almaz olaydım tabanı dandik cıktı iğreniorum öhhhh cöpe atıcam hatta 1 hafta sonra gidicem  adidastan vea nike ve quickten alıcam a.q. iğrenc bu konvers davası böh yani abi millet bu bez paracasına 150 ytl 200 ytl para nasıl verip alıo ya anlamıorum ya bide aldıkları ilk gun eskimis gorunumu vermek iç.n daga tasa surtup ustunede jiletle ciziolar bole yırtılıo falan cok komedi insanlar ya bu arada alper o ayakkabının siyah beyaz modelini giymiştim sanırım o ayakkabı unisex:D

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Alper o ayakkabının tam orcinali gibi yapılmı$ çakmaları 10 ytl , Almayanları dövüolar ben mesela almadım çok pis dövdüler :|
Toplam Hit: 18731 Toplam Mesaj: 95