Türk Kızlarındaki "Converse" Çılgınlığı
-
-
Özentiden başka hiçbir şey değil ayrıca kızlar değil erkekler toplar gaylar vb bunları yapmaktadır.
-
simsiyah convers lerim var..
şimdi ayakkabının özentilikle ne alakası var. ben 13 yaşımdan beri giyiyorum converse tabi o sıralar türkiyede converse yoktu yurtdışından gelmişti o sıralar giymeye başlamıştım..
evet bu ayakkabı bütün kroların tikkylerin ayağında da var.. mesela ben 1 ay bulamadım kendime göre ayakkabı kalmamış.. hatta yolda alakasız birinin ayağında görünce küfür ediyorum. çünkü amacı piyasa..
ben bu ayakkabıyı giyim tarzıma yakıştığı için alıyorum he bide rahat olduğu için..
neyse saçma salak özentiliktir yazıp genellemek yanlıştır.. öküzler vardır tabikide..
isteyen giysin istemeyen giymesin sonuçta bize ne çokta skimde tikkyler kırolar..
-
ya a.q converse ile allstar . mahallede kimin ayagına baksam bunlardan var kızılaymı dagıtıo napıo anlamadım valla ya .
-
bu converse'i giyne bahsi geçen kızlarda bi de şu özellik var. hepsi punk, hepsi gothic. sorsan serdar ortaç neyim dinliyodur ama pop dinleyenlerden nefret ederim demeyi hiç biri ihmal etmiyor. yakında bu da geçer :D
-
Dencek denmiş aq :@ doğruda denmiş.Ayrıca recobaba +999 :D
-
vallah ben benimkinin doğum gününde adidas alacam converse 80-90 ytl benim alacağım 150 ytl :) şuan maddi kaynak arıyom :)

AD IPAKO W
WHT/INTPIN/PINK
ORIGINALS
6-151MARKA : ADIDAS CİNSİYET : BAYAN ÜRÜN NO : 010478 / WHT/INTPIN/PINK barcinspor.com FİYATI : 151,00 YTL. -
Hakkaten kızlara yakışıyoda.Boku çıkınca giymemeleri lazım....yan!!
-
ben cocukkene bak adidas ayakkabım vardı derlerdi benden buyuk ablalarım hatta benle yarısa girerlerdi:D
bu yasıma geldim hala adidas ayakkabı giyerim o conversenin bitek terliğini aldım almaz olaydım tabanı dandik cıktı iğreniorum öhhhh cöpe atıcam hatta 1 hafta sonra gidicem adidastan vea nike ve quickten alıcam a.q. iğrenc bu konvers davası böh yani abi millet bu bez paracasına 150 ytl 200 ytl para nasıl verip alıo ya anlamıorum ya bide aldıkları ilk gun eskimis gorunumu vermek iç.n daga tasa surtup ustunede jiletle ciziolar bole yırtılıo falan cok komedi insanlar ya bu arada alper o ayakkabının siyah beyaz modelini giymiştim sanırım o ayakkabı unisex:D
-
Alper o ayakkabının tam orcinali gibi yapılmı$ çakmaları 10 ytl , Almayanları dövüolar ben mesela almadım çok pis dövdüler :|